تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيت فاسد شود، بلا و گرفتارى پيش مى آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797707124




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انواع بیماری های گوش و راههای درمان آن در ایران اتولوژی


واضح آرشیو وب فارسی::

در بدن انسان گوش نقش بسیار مهم و پیچیده ای ایفا می کند، دستگاه شنوایی و تعادل در گوش انسان قرار دارد که علاوه بر شنوایی وظیفه ای حیاتی در برقراری و حفظ تعادل بدن را برعهده دارد که هر اختلال کوچکی در عملکرد این عضو موجب سرگیجه، عدم تعادل، کاهش شنوایی و خطرات مغز می شود. 

گوش انسان به سه دسته گوش داخلی، میانی و خارجی تقسیم بندی می شود، گوش داخلی شامل گیرنده های عصب شنوایی و تعادلی مغز است، استخوانچه های موجود در گوش میانی به صورت رکابی، چکشی و سندانی صوت را در گوش داخلی به عهده دارند. 




گوش خارجی شامل مجرا و لاله گوش است که توسط پرده گوش از گوش میانی جدا می شود، بیماریهای طبی گوش انسان می تواند بر روی سلامت شنوایی و تعادل بدن تاثیر گذار باشد.

 

روش های درمان بیماری های گوش در ایران اتولوژی به روش های درمان بیماری های گوش با دکتر فرامرز معماری

بسیاری از بیماری های گوشی اگه سریع و به موقع تشخیص و درمان نشوند منجر به اختلالات و مشکلات کم شنوایی و ناشنوایی می شود، با توجه به پیچیدگی عملکرد و ساختمان گوش عوامل مختلفی می تواند موجب اختلال آنها شود. 

انواع بیماری های گوش عبارتند از: 

عفونت گوش: 

عفونت گوش یکی از مهمترین عوامل در ایجاد بیماری ها و کم شنوایی است که در سنبن مختلف ایجاد می شود، اکر مادر به سرخجه در زنان بارداری مبتلا باشد موجب آسیب شنوایی و بروز برخی اختلالات در گوش نوزاد می شود.

اتیب سروز: 

یکی از مهمترین دلیل ناشنوایی در اطفال التهاب در قسمت میانی گوش است که با علایم تب و درد همراه است، این نوع بیماری اگر درمان نشود باعث ایجاد عفونت مزمن می شود، این عارضه موجب افت شنوایی، فلج عصب صورت، ترشحات عفونی گوش، ابسه مغزی، سرگیجه و مننژیت می گردد که با عمل عمل جراحی درمان می شود.

اتو اسکلروز: 

این نوع بیماری در سنین نوجوانی و جوانی ظاهر می شود که باعث چسبندگی در استخوانچه های موجود در گوش میانه می شود که برای درمان آن باید عمل جراحی نمود.

منییر: 

از بیماریهای شایع گوش است که در اثر فشار در قسمت داخلی گوش ایجاد می شود که باعث کاهش شنوایی، وزوز گوش، سرگیجه و پری گوش می شود 

بیماری های گوش ارثی: 

باعث ایجاد مری و کاهش شنویی عمیق می شود که بیشتر ارثی است، این اختلالات از زمان جنین تا بعد از تولد بروز می کند و بیشتر جنبه فامیلی دارد. 

بیماری خود ایمنی در گوش: 

سیستم ایمنی بدن را مختل می کند و باعث رشد ویروس و باکتری ها می شود که باعث ایجاد علایمی مانند احساس پری گوش، کاهش شنوایی و پیشرفت آن، وزوز گوش و سرگیجه می شود. 

پارگی پرده گوش: 

وجود یک سوراخ یا پارگی در پرده صماخ به کاهش درد و شنوایی کمک خوبی می کند، بدن قابلیت ترمیم این پرده را دارد به همین دلیل به حراحی نیاز دارد، افت شنوایب در پارگی پرده گوس به اندازه سوراخ بستگی دارد. 

کم شنوایی ناشی از مسمومیت های دارویی: 

این نوع کم شنوایی به دلیل حساسیت به دارو ایجاد می شود به بلافاصله باید دارو را قطع نمود که از دارو آنینوگلیکوزیدها،  استرپتومایسین، دی هیدواسترپتومایسین، کانامایسین، کنین و سالیسلات ایجاد می شود 

پیری گوش: 

یکی از علل کم شنوایب ناشی ار افزایش سن است که این تغییرات با با پیر شدن ایجاد می شود، روند این بیماری با کاهش شنوایی در فراکانس های بالا و متوسط و در نهایت پایین ایجاد می شود. 

کم شنوایی ناشب از نویز: 

قرار گیری مداوم در محیط های شلوغ و پر سرو صدا در کاهش ناشنوایی تاثیر خوبی می گذارد، برای جلوگیری از اینگونه آسیب ها باید از تجهیزات کاهنده صدا و محافظ صوت استفاده نمود از اجتناب در محیط های شلوغ خود داری نمود. 

 

علت بیماری های گوش

برای درمان بیماری های گوش باید علت و مشکل اصلی آن را تشخیص داد، تغییرات شنوایی می تواند نتیجه طبیعی پیری باشد که عوامل مختلفی بر روی این بیماری دخیل هستند که می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • بیماری های ارثی گوش
  • اسیب به گوش 
  • انسداد گوش 
  • قرار گرفتن در معرض صدا های بلند و مصرف دارو

برخی از عوامل باعث کاهش موقت ناشنوایی می شود که می توان با مراجعه به متخصص گوش، حلق و بینی این بیماری را درمان نمود، برخی از عوامل مانند تجمع جرم و مایعات در مجرای گوش یا عفونت گوش می تواند باعث بیماری گوش شود که برخی عوامل باعث ناشنوایی کامل گوش می شود.



روش های درمان بیماری های گوش در ایران اتولوژی 

بذای درمان کم شنوایی و اختلالات در گوش سه روش وجود دارد که می توان به آنها اشاره داشت: 

  • درمان طبی گوش
  • توان بخشی گوش 
  • جراحی گوش

تشخیص به موقع در تشخیص بیماری های گوش از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است عوامل مختلفی از جمله تشخیص، درمان و استفاده منظم از دارو بر روی درمان این نوع بیماری ها تاثیرات بسیار خوبی می گذارد، برای دستیابی به درمان کامل و رسیدن به نتیجه مطلوب به دستورات پزشک را کاملا توجه کنید و تحت نظر پزشک خود باشید برای یافتن بهترین متخصص در این عرصه می توانید از دکتر فرامرز معماری کمک بگیرید و در کوتاه ترین زمان بهبودی خود را به دست آورید. 

 

جمع بندی 

گوش دستگاه مهم و پیچیده ای است که  وظایف مهمی را دارد که بر شنوایی و برقرار تعادل بدن نقش خوبی ایفا می کند، اختلال در عملکرد آن باعث کاهش شنوایی، سرگیحه، عدم تعادل و غیره می شود. 

بیمارهای گوش در انواع مختلف هستند که می توان به عفونت گوش، کاهش شنوایی، دردگوش، ترشح گوش و برخی از موارد دیکر اشاره نمود به عنوان مثال سذگیجه ارتباط مستقیمی با گوش دارد. 

از شایع ترین عفونت بدن، عفونت گوش است که در بین کودکان زیر یکسال بسیار دیده می شود که تشخیص آن بسیار سخت و دشوار می باشد.

عفونت های مزمن گوش ممکن است در هر سنی ایجاد شود که باعث پارگی پرده گوش نیز می شود و اثرات مخربی مانند کاهس ناشنوا به همراه دارد و به رسیدگی فوری و متخصصانه نیاز دارد. 

بنابراین در صورت کوچک ترین مشکل و اختلال شنوایی به متخصص مربوطه مراجعه کنید تا ایجاد بیماری حاد تر جلوگیری شود، برای درمان و مشاوره از ایران اتولوژی راهنمایی بگیرید و تحت نظر بهترین متخصص این مجموعه به درمان خود ادامه دهید. 

 






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 986]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن