تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به خاطر خداى سبحان از چيزى بگذرد، خداوند بهتر از آن را به او عوض خواهد داد. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797894847




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نحوه تشخیص ورق روغنی با کیفیت


واضح آرشیو وب فارسی::


امروزه صنعتگران برای تولید محصولات مختلف خود، نیازمند مواد و ادوات اولیه مناسب و کاربردی هستند؛ به همین خاطر باید در تهیه مواد اولیه خود دقت کنند تا بهترین انتخاب را از لحاظ جنس، کیفیت، وزن، قیمت و …داشته باشند. باید تمام جزئیات را بدانند تا بتوانند موارد مختلف را تشخیص داده و بهترین انتخاب را داشته باشند.

نوردکاری و انواع آن چیست؟

در ساخت انواع ورق‌ها فرایندی به نام نوردکاری وجود دارد، در این فرایند مراحل خاصی طی می‌شود تا یک ورق فولادی به یک ورق روغنی، ورق گالوانیزه یا دیگر ورق‌ها تبدیل شود. در واقع، نوردکاری به مجموعه عملیاتی گفته می‌شود تا ضخامت ورق فولادی کاهش پیدا کند. برای این فرآیند از دستگاه‌های خاص و پیچیده‌ای بهره می‌گیرند تا محصول نهایی، مرغوب و باکیفیت باشد.

یکی از روش‌های تشخیص ورق روغنی، آشنایی با انواع نوردکاری به‌عنوان روش تولید آن است. در ادامه به این روش‌ها اشاره کرده‌ایم.

 نورد گرم

در این روش مواد مذاب از بین غلتک‌های مخصوص نوردکاری عبور داده می‌شود تا به ضخامت مورد نظر برسد. در این روش باید گرمای زیادی برای ذوب کردن استفاده نمود به همین دلیل این روش نورد گرم نام‌گرفته است.

نورد سرد

در این روش با استفاده از جک‌های هیدرولیکی یا پنوماتیکی و به کمک غلطک‌های مخصوص به ورق فشار وارد شده و این‌گونه ضخامت آن کم می‌شود. در این روش چون نیاز به عملیات ذوب کردن نیست، گرمای آن‌چنانی تولید نمی‌شود. به همین علت به این فرایند نورد سرد گفته می‌شود.  در این نوشتار کوتاه قصد داریم به نحوه تشخیص ورق روغنی بپردازیم؛ چرا که آگاهی از نحوه تشخیص ورق روغنی به ما در انتخاب بهترین قیمت ورق روغنی هم کمک خواهد کرد. همچنین می‌توانید برای مشاهده لحظه ای و بهتری قیمت ورق روغنی اینجا کلیک کنید.

انواع روش‌های نحوه تشخیص ورق روغنی

حال که با نوردکاری و انواع آن آشنا شدیم، می‌خواهیم با انواع روش‌های نحوه تشخیص ورق روغنی نیز آشنا گردیم؛ در ادامه به ذکر مواردی می‌پردازیم که از روی آنان می‌توان ورق‌های روغنی را تشخیص داد:

روش تولید ورق روغنی

هدف از آنکه در قسمت‌های قبلی نوردکاری و انواع آن را توضیح دادیم، این بود که یکی از روش‌های موجود برای تشخیص ورق روغنی، چگونگی تولید ورق است، زیرا ورق روغنی از روش نورد سرد ساخت و تولید می‌شود؛ بنابراین اگر به دنبال این نوع ورق هستید، نباید به سراغ ورق‌هایی با روش تولید نورد گرم بروید.

 

شکل ظاهری

در این قسمت شکل ظاهری مبنای تشخیص است؛ به این‌گونه که در ورق‌های مختلف بعضی دارای روکش روغنی، گالوانیزه و… هستند و به همین علت دچار زنگ‌زدگی و اکسیداسیون نشده و براق و زیبا هستند؛ از طرف دیگر بعضی ورق‌ها مانند ورق سیاه همان‌طور که نامش گویای ماجراست، دارای روکش خاصی نیستند و به‌مرور زمان دچار زنگ‌زدگی شده و رنگ مات و کدری پیدا می‌کنند (از لحاظ ظاهری زیبا نیستند)؛ بنابراین اگر به دنبال ورق روغنی هستید بدانید براق و زیبا است.

کاربرد و کارایی

ورق روغنی خصوصیات و ویژگی‌های مختلفی دارد که بعضی مشابه با دیگر ورق‌ها و بعضی مختص به خود آن است؛ پس در این قسمت با ذکر کاربردهای ورق روغنی، می‌توان تشخیص داد که در کدام محصولات این ورق‌ها به کار گرفته می‌شوند:

1.        قطعاً در محصولاتی که زیبایی اهمیت دارد، ورق روغنی یکی از پر طرف‌دارترین آن‌ها است.

2.        در ساخت و تولید محصولاتی که نیازمند دقت و ظرافت بالا هستند، اغلب ورق روغنی استفاده می‌شود؛ چرا که دقت ابعادی زیادی دارد.

3.        از لحاظ قدرت کشسانی، ورق روغنی جزو بهترین‌هاست (از ورق سیاه قدرت کششی بیشتری دارد)؛ بنابراین اگر قدرت کشسانی اولویت داشته باشد، این ورق روغنی است که استفاده خواهد شد.

4.        اگر برای یک صنعتگر، سهولت تولید، زیبایی و دیگر مقیاس‌های این‌چنینی اولویت داشته باشد، بدانید به سراغ ورق روغنی خواهد رفت.

5.        در صنعت ساختمان‌سازی بسیار پراستفاده است و در ساخت پروفیل‌های ساختمان، ساخت درب و پنجره و… کاربرد فراوانی دارد.

6.        صنعت خودروسازی نیز از صنایع وابسته به این نوع ورق است؛ قسمت بدنه خودرو بیشترین استفاده از ورق روغنی را دارد.

7.        در تولید وسایل خانگی مانند مبلمان، یخچال‌ها، کابینت‌ها، کمدها و… از این ورق استفاده می‌کنند.



نمادهای خاص درج‌شده در ورق روغنی

از دیگر روش‌ها برای شناسایی ورق روغنی، دانستن اسم‌های خاص مربوط به آن است که در این قسمت شما را با این نمادها آشنا می‌کنیم. از معروف‌ترین نمادها در این حوزه نماد ST بوده که از کلمة آلمانی Stahe گرفته شده است؛ به‌علاوه کنار این نماد یک عدد می‌آید که نوع ورق را مشخص می‌کند. ورق معمولی (ST12)، ورق نیمه کشش (ST13) و ورق فوق کشش (ST14) همگی از انواع ورق‌های روغنی موجود در بازار تجاری هستند.

ابعاد، ضخامت و سایز ورق روغنی

در صنعت آهن‌آلات برای تولید و عرضه ورق‌های مختلف، نمی‌توان از هر ضخامت و ابعادی استفاده کرد. هر نوع ورق، ابعاد مخصوص به خود را دارد. معمولاً ضخامت‌های ورق‌های روغنی در بازه ۰.۳ تا ۳ میلی‌متر است و از این اندازه‌ها برای دیگر ورق‌ها استفاده نمی‌شود (البته بعضی ورق‌ها وجود دارند که در هر اندازه‎ای تولید می‌شوند).

هزینه‌ ساخت و تولید ورق روغنی

این مورد را نمی‌توان مقیاس دقیقی برای تشخیص ورق روغنی به‌حساب آورد؛ اما نکته قابل‌توجه این است که ورق روغنی به علت سهولت در ساخت (که قبلاً به آن اشاره شد)، هزینه‌های کمتری دارد، مثلاً در مقایسه با ورق گالوانیزه که ورق پرطرف‌داری محسوب می‌شود، ارزان‌تر است.

 طول عمر ورق روغنی

از دیگر مواردی که می‌توان به آن اشاره کرد عمر مفید این نوع ورق است. ورق روغنی نهایتاً تا ۱۵ سال عمر می‌کند و ازاین‌ حیث با دیگر ورق‌ها (مانند ورق گالوانیزه که ۲۰ تا ۳۰ سال عمر مفید دارد)، تفاوت اساسی دارد.

آزمایش و استانداردهای ورق روغنی

صنعتگران برای آنکه بتوانند یک نوع ورق را در بازار عرضه کنند، ابتدا محصولاتشان باید طی مراحل مختلف آزمایش شده و بعد از تأیید، وارد بازار شوند. در این قسمت علاوه بر اشاره به استانداردهای دریافتی توسط ورق روغنی، به توضیح مراحل آزمایش نیز خواهیم پرداخت:

1.    میزان کربن فولاد در ورق

میزان وجود کربن در ترکیب اولیه فولاد، بر سختی ورق تولید شده اثرگذار است؛ به این‌گونه که هرچه مقدار کربن در ترکیب بیشتر باشد، مقاومت و استحکام بالاتر خواهد بود و به‌همین خاطر، بایستی میزان کربن مورد بررسی قرار بگیرد.

2.    انحراف در لبه‌های ورق

برای بررسی لبه‌های ورق، از یک خط مستقیم استفاده می‌شود.

3.    چک کردن ضخامت و اندازه ورق

این نوع ورق از ضخامت ۰.۳ به بالا و عرض ۶۰۰ میلی‌متر به‌صورت رول و شیت قابل‌عرضه است.

4.        بررسی ترکیبات شیمیایی و شرایط تولید ورق

این آزمایش به این خاطر انجام می‌شود که ترکیبات شیمیایی و عناصر موجود در ورق، از حد استاندارد خود خارج نشوند.

5.    بررسی گونیا نبودن ورق

در این بررسی، از استاندارد ISO16162 استفاده می‌شود؛ در این روش لبه‌های انتهای ورق نسبت به لبه کناری، به‌صورت عمودی مورد سنجش قرار می‌گیرند تا بدون انحراف باشند.

در آخر

در این نوشتار، به تشخیص ورق روغنی در مقیاس‌ها و فاکتورهای مختلف اعم از ظاهر، ابعاد، انواع نمادها، کاربردها و… پرداخته شد. همین‌طور این نوع از مقاطع فولادی با دیگر ورق‌های موجود در بازار مورد مقایسه قرار گرفت؛ بنابراین تمامی اطلاعاتی که برای تشخیص مرغوبیت و کیفیت این ورق لازم است، در اختیار شما قرار گرفت تا انتخاب و خریدی مطمئن را تجربه کنید.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 940]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


سرگرمی
uyt


پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن