تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):پروردگارم هفت چيز را به من سفارش فرمود: اخلاص در نهان و آشكار، گذشت از كسى كه ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797684392




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آشنایی با پرکاربردترین اصطلاحات کلاب هاوس


واضح آرشیو وب فارسی::


کلاب هاوس یک شبکه اجتماعی نوپا است که بهترین فرصت برای معرفی یک بیزینس و کسب شهرت محسوب می‌شود. در این مطلب، پرکاربردترین اصطلاحات کلاب هاوس را که برای انجام یک فعالیت حرفه‌ای نیاز به دانستن آنها دارید، برای شما عزیزان بیان خواهیم کرد.

 

اصطلاحات کلاب هاوس

در سال 2021، شبکه‌ای اجتماعی که تمامی فعالیت‌های آن بر طبق ارسال ویس انجام می‌شد، معرفی کردند.  Clubhouseابتدا برای سیستم‌عامل ios ارائه شد که پس از استقبال خوب کاربران، نسخه اندروید آن نیز به بازار آمد و تغییرات اساسی در نحوه ثبت‌نام آن اعمال شد.

 

کلاب هاوس بهترین فرصت برای کاربرانی است که شانس فعالیت حرفه‌ای در اینستاگرام را ازدست‌داده‌اند. این اپلیکیشن نیز مانند هر اپ دیگری، اصطلاحات مخصوص خود را دارد که مهم‌ترین آنها به شرح زیر است:

1-روم کلاب هاوس

اولین اصطلاح کلاب هاوس که به گوش تمامی کاربران فضای مجازی خورده است، روم می‌باشد.

تنها نوع فعالیت در کلاب هاوس از طریق صوت می‌باشد و این گردهمایی‌ها در محلی به نام روم در برنامه انجام می‌شود. برای درک بهتر، اپلیکیشن گوگل میت را در نظر بگیرید که دوربین شما قطع شده باشد.

به عبارتی تمامی فعالیت‌های کلاب هاوس در قسمتی به نام روم اتفاق می‌افتد. کاربران در روم جمع می‌شوند، درباره موضوعات باهم گفتگو می‌کنند یا به صحبت‌های یک نفر پیرامون موضوع گوش می‌دهند.

تمامی کاربران در این شبکه می‌توانند روم‌هایی را ایجاد کنند. روم‌ها در کلاب هاوس به سه نوع تقسیم می‌شوند:

1- روم‌های open: روم‌هایی هستند که تمامی افراد از سراسر دنیا می‌توانند در آن شرکت کنند.

2-روم‌های social: روم‌هایی هستند که کاربرانی که شما فالو کرده‌اید، اجازه شرکت در آن را دارند.

3-روم‌های closed: کاربران تنها با دعوت شما می‌توانند در این روم شرکت کنند.

2-ریز هند (Raise hand) 

برای مدیریت بهتر گفتگوها، گزینه‌ای به نام ریزهند (بالابردن دست) با آیکون شبیه دست در روم‌ها قرار داد تا هر کاربری که قصد شرکت در گفتگو را دارد، با زدن این گزینه به مدیر روم درخواست بدهد تا میکروفن وی را فعال کنند.

برای فعال‌کردن گزینه ریزهند در هنگام گفتگوها، کافی است تا بر روی آیکون دست ضربه بزنید و منتظر تایید درخواستتان از سمت مدیر روم باشید.

نکته: اگر در روم‌ها گزینه ریزهند را مشاهده نمی‌کنید، یعنی قابلیت صحبت‌کردن در این بحث از دیگر کاربران سلب شده است و تنها یک سخنران در این گروه وجود دارد.

3-سخنران در کلاب هاوس

به افرادی که در گفتگوها شرکت می‌کنند و نظرات و پیشنهادهای خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند، سخنور یا speaker گفته می‌شود. سخنرانان همان کاربران عادی در این شبکه هستند که با زدن گزینه ریزهند از مدیر کلاب اجازه صحبت دریافت کرده‌اند.

سخنوران پس از بیان نظرات خود باید میکروفن را قطع کرده و به شنونده تبدیل شوند تا سایر کاربران نیز فرصت گفتگو در این روم را پیدا کنند.

کاربرانی که نسبت به سایرین از تعداد فالوور بیشتری برخوردار هستند، اعتبار بالایی در بین مخاطبان یک روم خواهند داشت و شرکت‌کنندگان در روم‌های ساخته شده توسط آنها بسیار بیشتر است. بهترین راه برای افزایش فالوور در این برنامه، خرید فالوور کلاب هاوس از وب‌سایت‌های معتبری مثل فالوکمپ است.



4-شنونده

تمامی کاربران عضو در یک روم در حالت عادی نقش شنونده را دارند. آنها در کلاب‌ها شرکت می‌کنند و از نظرات کاربران دیگر در باره موضوعات مختلف بهره می‌برند.

نکته: کاربران لیسنر می‌توانند در حین گوش‌کردن به صحبت‌ها در یک روم، بین سایر اتاق‌ها نیز در گردش باشند. برای انجام این کار باید روی گزینه all rooms کلیک کنند.

5-استیج کلاب هاوس

روم‌ها را مانند یک کنفرانس در نظر بگیرید که سخنوران بر روی استیج برای حضار صحبت می‌کنند. در برنامه کلاب هاوس نیز اکانت‌های سخنور به قسمتی به نام استیج منتقل می‌شوند تا از سایر کاربران متمایز باشند.

تعداد اکانت‌هایی که می‌توانند در قسمت استیج حضور داشته باشند، بسته به نظر مدیر آن روم متفاوت است، اما زیاد بودن تعداد اکانت‌های این قسمت باعث شلوغی و ازدست‌رفتن کنترل اوضاع می‌شود.

6-مادریتور

کاربرانی که نقش مادریتور را در یک روم برعهده می‌گیرند، دستیاران مدیر روم برای کنترل بهتر گفتگوها و مدیریت روم محسوب می‌شوند. اکانت‌های مادریتور نسبت به کاربران معمولی، دسترسی‌های بسیار بیشتری دارند ولی این دسترسی‌ها از مدیر کلاب کمتر است.

مادریتورها در یک گفتگو می‌توانند اکانت‌هایی که بحث را به حاشیه می‌برند یا باعث به‌هم‌ریختن روم می‌شوند را بلاک یا ریپورت کنند. همچنین وظیفه اطلاع‌رسانی تاریخ و زمان برگزاری روم‌ها را نیز برعهده دارند.

7-اصطلاح پینگ (Ping) 

زمانی که شما از دوستان یا آشنایان خود برای شرکت در گفتگوهای یک روم دعوت می‌کنید، اصطلاحا آنها را پینگ کرده‌اید.

کلاب هاوس هیچ محدودیتی برای تعداد پینگ در یک روم لحاظ نکرده است؛ اما این نکته را در نظر داشته باشید که اگر اکانت دعوت شده نوتیفیکیشن کلاب هاوس را غیرفعال کرده باشد از این موضوع آگاه نخواهد شد.

8-ترولینگ (trolling)

در فضای مجازی نیز اکانت‌های مزاحم و هنجارشکن وجود دارند. کلاب هاوس برای مدیریت بهتر این اوباش‌های مجازی که ممکن است گفتگوها در یک روم را به حاشیه ببرند و قوانین را زیر پا بگذارند، گزینه ریپورت ترول را قرار داده است تا از شر این اکانت‌ها راحت شوید.

نکته: اگر ازروی‌عمد و خصومت اکانتی را ترول گزارش کنید، کلاب هاوس با بررسی سابقه روم از دروغ شما پرده برمی‌دارد و شما را برای گزارش اشتباه تنبیه خواهد کرد.



9-رفرش کردن روم یا PTR در کلاب هاوس

اگر اهل شرکت در گفتمان‌های کلاب هاوس باشید، این مخفف را از زبان سخنوران شنیده‌اید. PTR مخفف کلمه Pull to Refresh می‌باشد که برای انجام آن، باید صفحه را از بالابه‌پایین بکشید.

10- چشمک زدن میکروفن (Blinking Mute Mic)

یکی از جذاب‌ترین امکانات کلاب‌هاوس، چشمک زدن میکروفن خاموش به‌منظور تشویق سخنران است.

 

سخن پایانی

در این مطلب تلاش کردیم تا مهم‌ترین و کاربردی‌ترین اصطلاحات کلاب هاوس را برای شما عزیزان بیان کنیم. منتظر نظرات و پیشنهادهای شما هستیم.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1886]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن