تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):به جرّاح مدائنى فرمودند: آيا به تو بگويم كه مكارم اخلاق چيست؟ گذشت كردن از مردم، سهي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797911050




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کودک آزاری و مجازت آن در ایران


واضح آرشیو وب فارسی::

کودک آزاری یک از انواع جرایمی است که بسیار ناخوشایند است و احساسات هر انسانی را جریحه‌دار می‌کند. شاید شما فکر کنید تنها آزار جنسی یا برخوردهای بدنی مصداق کودک آزاری است، اما این‌طور نیست و دایره کودک آزاری از چیزی که فکر می‌کنید گسترده‌تر است. بر اساس تعریف سازمان بهداشت جهانی، کودک آزاری عبارت است از هر گونه بدرفتاری فیزیکی و یا عاطفی، سوءاستفاده جنسی یا هر رفتار غفلت آمیزی که منجر به آسیب واقعی یا احتمالی به سلامت، بقا، رشد یا شخصیت کودک شود.

به گزارش سلام نو، همین تعریف نشان می‌دهد که مسئله رفتار درست با کودکان تا چه اندازه حساس و با اهمیت است. یک رفتار ساده، به ظاهر خنده‌دار و بامزه برای ما می‌تواند کودک آزاری محسوب شود و آثاری دلخراش، جبران‌ناپذیری و بزرگ بر جسم یا روان کودک بگذارد. این مسئله نشان می‌دهد که تا چه اندازه باید تعامل با کودکان را با سنجش و دقت انجام داد.

احتمالاً شما هم این کلیپ دردناک و ناراحت کننده از کودک آزاری با فلفل را به خاطر می‌آورید. ویدئویی که در آن یک جوان پولدار به یک دختر بچه فقیر فلفل می‌دهد و در برابر آن به این کودک پول می‌دهد. احتمالا آن جوان با خودش فکر کرده که هم لذتی برده و هم به کودکی فقیر پول خوبی داده. اما واقعیت این است که عزت نفس جریحه‌دار شده‌ی این کودک با هیچ پول قابل ترمیم نیست و خاطره‌ی بد این دختر با هیچ پولی پاک نمی‌شود.

قانون درباره چنین جرایمی چه می‌گوید؟ آیا دست این کودک آزاران باز است و راهی برای مقابله با آنان وجود ندارد؟ اصلاً این‌طور نیست. دسته‌ای از سنگین‌ترین مجازات‌ها در کشورهای مختلف جهان به کودک آزاری اختصاص دارد. در آلمان کودک‌آزاری که بیش از ۲۵ سال سن داشته باشد می‌تواند با مجازات عقیم شدن مواجه شود. در سوئد نیز قانون مشابهی وجود دارد. در فرانسه و اسپانیا نیز مجازات‌هایی مشابه این مورد وجود دارند. در ایالات متحده آمریکا هم دادگاه می‌تواند از احکام تعلیقی تا حبس ابد را برای انواع کودک آزاری در نظر بگیرد.

بر اساس قوانین ایران کلیه اشخاصی که به سن 18 سال تمام نرسید‌‌ه باشند‌‌ از حمایت‌های‌ قانونی در حوزه قوانین حمایت از کودکان و نوجوانان بهره‌مند می‌شود.

د‌‌ر ماد‌‌ه 3 قانون حمایت از کود‌‌کان و نوجوانان گفته شده که هر گونه‌ خرید‌‌، فروش، بهره‌کشی‌ و به‌ کارگیری‌ کود‌‌کان‌ به‌ منظور ارتکاب‌ اعمال‌ خلاف‌ از قبیل‌ قاچاق، ممنوع‌ و مرتکب، حسب‌ مورد‌‌ علاوه‌ بر جبران‌ خسارات‌ وارد‌‌ه‌ به‌ 6 ماه‌ تا یک‌ سال‌ زند‌‌ان یا به‌ جزای‌ نقد‌‌ی‌ 10 میلیون ریال‌ تا 20 میلیون‌ ریال‌ محکوم‌ خواهد‌‌ شد‌‌.

د‌‌ر ماد‌‌ه‌ 4 همین قانون تاکید‌‌ شد‌‌ه هر گونه‌ صد‌‌مه‌ و اذیت‌ و آزار و شکنجه‌ جسمی‌ و روحی‌ کود‌‌کان‌ و ناد‌‌ید‌‌ه‌ گرفتن‌ عمد‌‌ی‌ سلامت‌ و بهد‌‌اشت‌ روانی‌ و جسمی‌ و ممانعت‌ از تحصیل‌ بین سه‌ ماه‌ و یک‌ روز تا 6 ماه‌ حبس یا تا 10میلیون‌ ریال‌ جزای‌ نقدی دارد. در ماده 5 این قانون نیز تصریح شده که کودک آزاری از جمله جرائم عمومی است و نیاز به شاکی خصوصی ندارد. در ماده 6 این قانون نیز برای تمام کسانی هر کس از گزارش کودک آزاری خود داری کند می‌تواند به 6 ماه حبس یا به 5 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شود. در ماده 8 این قانون نیز تاکید شده که اگر کودک آزاری با جرم دیگری ترکیب شده باشد، اشد مجازات برای مجرم لحاظ خواهد شد.

شما می‌توانید کودک‌آزاری را به این شماره اطلاع دهید.

با این همه این مسئله غیر قابل انکار است که ما در زمینه قوانین حمایت از کودکان و نوجوانان خلأهای جدی داریم و نیاز به قوانین جدی‌تری در این زمینه است. در کنار این به نظر می‌رسد ضروری است که دولت بودجه‌ای را در حوزه سلامت روان برای حمایت از کودکان و نوجوانان اختصاص دهد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2350]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


سبک زندگی
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن