تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روزقيامت ايمان دارد،بايد ميهمانش راگرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797527020




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شبها دچار کابوس شده اید/ چگونه ترس از تاریکی را در خود درمان کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: شبها دچار کابوس شده اید/ چگونه ترس از تاریکی را در خود درمان کنیم؟
ترس از تاریکی و دیدن کابوس‌های آشفته نه تنها کودکان بلکه بزرگسالان را هم با توجه شرایط زندگی آن‌ها تهدید می‌کند که با راهکار‌هایی می‌توان این مشکل را رفع کرد.
آفتاب‌‌نیوز : یکی از اختلال‌های روانی شایع در کودکان ترس از تاریکی و شب است، اما پژوهش‌ها نشان می‌دهند بسیاری از بزرگسالان نیز حالت‌هایی مشابه را تجربه می‌کنند و دچار ترس از تاریکی و شب هستند.


آمار‌ها نشان می‌دهند، حدود ۲۰ درصد از کودکان ۶ ساله در هفته دچار کابوس شبانه می‌شوند و نکته جالب مشاهده کابوس به وسیله دو درصد از بزرگسالان در شب در هر هفته است.




کارشناسان اعتقاد دارند، دیدن رویا یا کابوس در مرحله REM از خواب شبانه رخ می‌دهد که در این حالت عنبیه چشم به دلیل دیدن رویا یا کابوس زیر پلک به شدت حرکت می‌کند، همچنین دراین حالت حرکت اعضای بدن متوقف و به عبارتی فرد فلج می‌شود و توانایی دیدن تصاویر سیاه و سفید و در برخی افراد رنگی را پیدا می‌کند.بررسی‌ها نشان می‌دهند افرادی که دچار حالت REM به میزان زیاد می‌شوند بیشتر از سایرین به بیماری آلزایمر یا اختلال‌های روانی مبتلا می‌شوند.


بیشتر کودکانی که سابقه ترس از شب و تاریکی یا دیدن کابوس‌های شبانه را دارند این مشکل را در بزرگسالی به همراه خواهند داشت.در برخی زمان‌ها بروز یک اتفاق تلخ یا ترسناک و شوک عاطفی ناشی از آن می‌تواند سبب شعله ور شدن اختلال روانی هراس از شب و دیدن کابوس‌های شبانه در بزرگسالان شود.کارشناسان اعتقاد دارند دیدن کابوس و خواب‌های آشفته بخشی از روند طبیعی توسعه مغز در دوران کودکی است که به دلیل رشد سلول‌های مغزی و بزرگ شدن آن رخ می‌دهد، اما به تدریج و با افزایش سن در نوجوانی، چون رشد مغز کاهش می‌یابد فرد کمتر دچار کابوس می‌شود.




دیدن کابوس در بزرگسالی بیشتر منشا روانی دارد که به دلایلی، چون مشغله‌های کاری، ضربه‌های احساسی، احساس ناامنی، زندگی در مناطق جنگ زده، از دست دادن اعضای خانواده و عزیزان، قرار گرفتن در معرض حادثه‌های تروریستی و مواردی از این دست رخ می‌دهد.افراد بزرگسالی که دچار کابوس می‌شوند امکان دارد با به خاطر آوردن کابوس خود در زمان بیداری یا مشاهده یک کابوس تکراری دچار حمله هراس و ترس شوند.


پزشکان انواع تکنیک‌ها را برای برطرف کردن کابوس شبانه به بزرگسالان توصیه می‌کنند، پژوهش‌ها نشان می‌دهند تنها ۱۰ درصد از مردم قادر به کنترل رویا‌های خود هستند.برای درمان افرادی که از تاریکی می ترسند، روش‌های درمانی همچون جلسه‌های مشاوره، گرفتن نوار مغزی و اسکن از مغز برای بررسی نبود توده یا رگ خونی متورم، بررسی سابقه دیدن کابوس یا ابتلا به بیماری‌های روانی در خانواده، تنظیم رژیم غذایی فرد، مشاوره و روان کاوی مشکل‌های روزانه فردی و خانوادگی، دارو درمانی و نیز برخی روش‌ها مانند استفاده از القای ذهنی به وسیله دستگاه توصیه می‌شود.




ناتوانی در کنترل رویا‌ها و دیدن کابوس‌های آشفته می‌تواند سبب ابتلای فرد به اختلال‌های روانی چون بی خوابی، بدخوابی، افسردگی، اختلال حمله هراس و حتی خودکشی شود.


باشگاه خبرنگاران جوان 



کد خبر: ۵۲۳۷۲۹
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۷





۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن