تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 6 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرکس نماز را سبک بشمارد ، بشفاعت ما دست نخواهد یافت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818553816




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلایل تهدید به «خودکشی» در فضای مجازی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: دلایل تهدید به «خودکشی» در فضای مجازی
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران «ابراز وجود» و «ابراز مخالفت نسبت به شرایطی که فرد در آن گرفتار شده است» را از جمله مهم‌ترین دلایل انتشار خبر اقدام به خودکشی در فضای مجازی به وسیله اشخاص، پیش از انجام آن دانست.
آفتاب‌‌نیوز : سید حسن موسوی چلک، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به انتشار فیلم‌های اقدم به خودکشی برخی از کاربران در فضای مجازی پیش از انجام آن گفت: این کاربران معمولا به منظور تهدید اطرافیان پیش از اقدام به خودکشی این خبر را به دیگران می‌دهند. بعضا این افراد قصد دارند تا امتیازاتی را دریافت کنند. از سوی دیگر اغلب کسانی که قصد جدی خودکشی داشته باشند معمولا پیش از انجام آن را اعلام نمی‌کنند اما در غیر این صورت عواملی که فرد به خاطر آنها اقدام به خودکشی کند آنقدر قوت ندارند که فرد این کار را انجام دهد و اقدام به خودکشی آنها منجر به مرگ شود.


وی با بیان اینکه اگرچه بیشتر اقدام به خودکشی‌ها به موضوع «تهدید» برمی‌گردد اما گاهی به دلیل «ابراز مخالفت با شرایط موجود» نیز هست، افزود: زمانی‌که فرد نمی‌تواند به شکل دیگری مخالفتش را نسبت به شرایطی که در آن واقع شده است، اعلام کند، از این طریق پیام و هشدار خودش را به دیگران می‌رساند و نارضایتی‌اش را از شرایط ابراز می‌کند.


رئیس انجمن مددکاری اجتماعی با تاکید بر موضوع «یادگیری اجتماعی» و نقش آن در گسترش آسیب‌های اجتماعی نیز اظهار کرد: به دلیل نقش «یادگیری اجتماعی» در تکرار برخی از آسیب‌های‌ اجتماعی مانند خودکشی، معمولا باید تلاش کرد تا در  این مورد به این شکل اطلاع رسانی نشود چرا که می‌تواند بر افزایش روند خودکشی‌ها تاثیرگذار باشد.


موسوی چلک در ادامه تصریح کرد: به همین دلیل  گفته می‌شود وقتی کسی اقدام به خودکشی کرد، باید در مورد افراد و خانواده‌ای که با آن شخص سرو کار داشته‌اند، مداخلاتی انجام شود تا افکار خودکشی درفضای زندگی اطرفیان از بین برود و تشدید نشود.


وی با اشاره به نحوه عملکرد رسانه‌ها در پوشش اخبار مربوط به وقوع خودکشی‌ها نیز گفت: صحبت بیش از حد در مورد این موضوع در رسانه‌ها چندان درست نیست. در مورد سیاست‌های رسانه‌ای نیز پرداختن به موضوع خودکشی نباید طوری باشد که به این موضوع خیلی پرداخته شود، این درحالیست که رسانه‌ها باید روی مساله پیشگیری و آگاه سازی شهروندان مانور بیشتری دهند.









۲۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۴:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن