واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: رييس مركز كارآفريني پرديس كشاورزي دانشگاه تهران: امكان آموزش كشاورزي در مزرعه در پرديس فراهم است سالانه 200 پاياننامه كارشناسي ارشد در پرديس توليد ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: پژوهشي
رييس مركز كارآفريني پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران تاكيد كرد: كاربردي كردن تنها 10 درصد از 200 پاياننامه كارشناسي ارشد توليد شده در اين پرديس، ميتواند منشاء تحولات زيادي در جامعه باشد.
دكتر احمد رضوانفر در گفتوگو با خبرنگار «پژوهشي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: دانشگاه تهران در سال نوآوري و شكوفايي، درصدد ايجاد تحولاتي در قالب نوآوريهاي جديد در آموزش، پژوهش و خدمات برون دانشگاهي است.
وي افزود: معتقديم كه آموزشي كه در دانشگاهها ارائه ميشود، آن چنان كه بايد، در جهت پاسخگويي به نيازهاي جامعه نبوده و دانشگاه نيز در حقيقت، حصاري به دور خود كشيده و از بيرون، اطلاعي ندارد و در عين حال، نميتواند امكانات و اطلاعات خود را به بيرون منتقل كند؛ در صورتي كه دانشگاه به ويژه پرديس كشاورزي و منابع طبيعي، امكانات بالقوه فراواني دارد كه ميتواند آنها را در قالب خدماتي چون مشاوره به سازمانهاي توسعه كشاورزي، كميسيون كشاورزي مجلس و غيره ارائه دهد.
دانشيار گروه ترويج و آموزش كشاورزي دانشكده اقتصاد و توسعه كشاورزي پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران خاطرنشان كرد: امسال، درصدد حل اين مسايل هستيم و با در اختيار گذاشتن مزارع براي كارآفرينان و نيز آزمايشگاههاي متعدد در قالب پاركهاي فنآوري در اختيار متقاضيان امر تحقيقات درصدديم نظام آموزشي را با تجربه آموزش بر سر مزرعه پيوند دهيم.
وي تصريح كرد: در بخش تحقيقات نيز با توجه به شرايط فراهم شده در جامعه ميتوانيم آنها را تجاري كرده و توليد علم را مبتني بر نيازهاي جامعه كنيم كه لازمه آن برقراري رابطه مناسب و منسجم با وزارتخانهها و سازمانهاي متبوع در كشور نظير وزارت جهاد كشاورزي، بانك كشاورزي و يا واحدهاي خصوصي توليد كشاورزي است.
دكتر رضوانفر خاطرنشان كرد: اين مركز با دارا بودن 200 نفر عضو هيات علمي با درجه استادياري به بالا در زمينههاي باغباني، زراعت و خاك شناسي و توليد سالانه بيش از 200 پاياننامه كارشناسي ارشد، ميتواند منشاء تحولات زيادي در عرصه كشاورزي كشور باشد. دانشگاه تهران با تاسيس دانشكده اقتصاد و توسعه كشاورزي داراي قطب اقتصاد كشاورزي بوده و قطب ترويج و آموزش كشاورزي آن نيز در حال تاسيس است و از طريق انتقال يافتههاي تحقيقاتي به مراكز توليد روستايي، منشاء تحولات زيادي در روستاها خواهد بود كه لازمه آن، ايجاد تحولات اساسي در آييننامههاي دانشگاهي براي ايجاد فرصت ورود به فرايند توليد كشاورزي و انجام خدمات برون دانشگاهي براي اساتيد بوده و نيز سازمانهاي مختلفي كه نيازمند اين اطلاعات هستند، با پيش قدم شدن ميتوانند امكانات خود را در اختيار دانشگاه قرار دهند تا شاهد توسعه كشاورزي پايدار باشيم.
وي گفت: همچنين اساتيد اين دانشگاه با هدف كمك به آموزش و ترويج كشاورزي آمادگي همكاري با رسانهها را در زمينههاي بيوتكنولوژي كشاورزي، سوختهاي زيستي، كشت بافت و نيز آموزش كشاورزي بر سر مزرعه دارند.
انتهاي پيام
شنبه 8 تير 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]