تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 6 مهر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):همانا سعادتمند(به معنای) کامل و حقیقی کسی است که امام علی(ع) را در دور...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818553977




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

این بیماری سراغ دریافت‌کنندگان عضو می‌رود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: این بیماری سراغ دریافت‌کنندگان عضو می‌رود
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به احتمال بیشتر ابتلا به سل در افراد پیوند عضو شده در قیاس با سایر افراد، گفت: این احتمال در مورد پیوند عضو جامد مانند کلیه و کبد، 20 تا 74 برابر است.
آفتاب‌‌نیوز : محمدمهدی گویا در مراسم افتتاحیه کنگره بین المللی عفونت در پیوند و سرطان در سالن همایش هتل اسپیناس با ذکر مثال دیگری افزود: اگر پیوند مغز استخوان روی بیمار انجام شده باشد، احتمال ابتلا به سل حدود 10 تا 40 برابر است. 


اصطلاح پیوند عضو جامد بدن شامل اعضای خارجی بدن از قبیل پوست، قرنیه و اعضای داخلی بدن مانند قلب، ریه، پانکراس و کلیه ها است و شامل مایعات گرفته شده از بدن مانند خون و پلاسما نمی شود.


وی ادامه داد: در همه پیوندها، بررسی ابتلای بیمار به سل اهمیت زیادی دارد و پزشک معالج پیش از انجام پیوند هم باید مطمئن شود که بیمار مسلول نیست؛ نشانه این بیماری تنها سرفه و تب نیست و از آنجا که در برخی موارد افراد به سل نهفته و پنهان مبتلا هستند، این مساله باید مورد بررسی دقیق قرار گیرد.


گویا، با تاکید بر این که در افراد پیوندی باید هر دو نوع سل فعال و پنهان مورد بررسی قرار گیرد، گفت: افرادی هم که دهنده عضو پیوندی هستند باید از لحاظ ابتلا به سل بررسی شوند.


رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد بیماران مبتلا به ایدز نیز اظهار کرد: سل شایعترین عفونت در بیماران مبتلا به ایدز است و شایعترین علت مرگ و میر در این بیماران به شمار می رود.


** عفونت


به ورود و رشدونمو میکروب‌ها یا انگل در زخم یا یک اندام از موجود زنده (میزبان) عفونت گفته می شود؛ارگانیسم میکروبی، از بدن میزبان به عنوان منبع و محل رشدونمو و تکثیر استفاده می‌کند و اغلب باعث بیماری می‌ شود.


 عامل عفونت می‌تواند شامل انواع انگل، ویروس، پریون، باکتری، ویروئید و قارچ باشد. بدن میزبان به طور طبیعی به وسیله سیستم ایمنی، آغاز به مبارزه با عامل خارجی و عفونت‌زا می‌ کند و در مراحل آغازین، پدیده التهاب را به همراه دارد.


** دومین کنگره بین المللی عفونت در پیوند و سرطان


رئیس دومین کنگره بین المللی عفونت در پیوند و سرطان اظهار کرد: این رویداد علمی به همت مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت و انجمن متخصصان میکروبیولوژی بالینی و بیماری های عفونی ایران و با حضور محققان و پزشکان داخلی و خارجی از هشتم آذر تا دهم آذرماه در هتل اسپیناس پالاس برگزار می شود.


دکتر مسعود مردانی با اشاره به اینکه در این همایش سه روزه موضوعاتی همچون پیشگیری و نحوه برخورد مناسب با شیوع عفونت ها در پیوند و سرطان مورد بررسی قرار می گیرد، گفت: بیان آخرین دستاوردها، تبادل نظر با صاحب نظران داخلی و خارجی و ارائه یافته های علمی از مهمترین اهداف این کنگره است.


 وی با بیان اینکه تعدادی از میهمانان خارجی از کشورهایی مانند هلند، بلژیک، آمریکا و ترکیه در این کنگره حضور خواهند دارند، افزود: این کنگره دارای 14.5 امتیاز بازآموزی برای پزشکان است و به رایگان برگزار می شود.


منبع: میزان




۱۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن