تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخاوت از اخلاق پيامبران و ستون ايمان است . هيچ مؤمنى نيست مگر آن كه بخشنده است و تنها ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836616754




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قالیباف یا رئیسی؛ کدام‌یک کناره می‌کشد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: قالیباف یا رئیسی؛ کدام‌یک کناره می‌کشد؟
مهمترین موضوع در این زمینه عدم هرگونه شباهت بین آقایان قالیباف و رئیسی از بعد ایدئولوژیک و خواستگاه فرهنگی می‌باشد. رئیسی منتسب به بخش تند جناح راست با تفکرات سنتی در مباحث فرهنگی و روحیه تهاجمی مقابله با غرب می‌باشد در صورتیکه قالیباف از بعد فرهنگی و همچنین نوع نگاه به غرب در فاصله دوری به این پایگاه قرار دارد.
آفتاب‌‌نیوز : رضا احمدی- امروزه همزمان دو موضوع در خصوص نسبت فعالیتهای انتخاباتی قالیباف و رئیسی مطرح است؛ اول اینکه قالیباف را کاندیدای پوششی رئیسی می‌دانند و یاور او در مناظرات که در نهایت به‌نفع او کنار خواهد رفت. دوم اینکه قالیباف و رئیسی تا چند روز مانده به انتخابات در کنار هم و مجزا البته بدون تخریب همدیگر به فعالیتهای انتخاباتی ادامه داده و سپس بر اساس نظر‌سنجی یکی از دو نفر به نفع آن دیگری کنار رود.


به‌‌نظر می‌رسد، فقط بخشهای از دو ایده مطرح شده از جمله حضور مکمل در مناظرات و همچنین عدم تخریب اجرائی شده و سایر ایده‌ها اجرا نخواهد شد و در نهایت چه بر اساس طرحی که پنهانی توافق شده و یا جبر و تحلیل فضای انتخاباتی آینده،‌ هیچکدام به‌نفع دیگری کناره‌گیری نخواهد کرد.


1-  مهمترین موضوع در این زمینه عدم هرگونه شباهت بین آقایان قالیباف و رئیسی از بعد ایدئولوژیک و خواستگاه فرهنگی می‌باشد. رئیسی منتسب به بخش تند جناح راست با تفکرات سنتی در مباحث فرهنگی و روحیه تهاجمی مقابله با غرب می‌باشد در صورتیکه قالیباف از بعد فرهنگی و همچنین نوع نگاه به غرب در فاصله دوری به این پایگاه قرار دارد.


2-   عدم سابقه همکاری مشترک و تضاد قابل توجه در سوابق رویارویی‌های قبلی قالیباف و حلقه اطرافیان آقای ریسی نیز قابل توجه می‌باشد. یاوران و استراتژیستهای ستاد آقای ریسی طیفی از سعید جلیلی و همکاران سابق احمدی‌نژاد و نحله فکری جبهه پایداری را شامل می‌شوند که خود مشخص است که هیچ قرابت و نزدیکی فی‌مابین این طیف و قالیباف مشاهده نمی‌شود. اگر قرار به همکاری بود است می‌بایست در انتخابات 92 بین جلیلی و قالیباف اتفاق می‌افتاده است. که اینطور نشده است و در هیچ زمانی جبهه پایداری و اعضای دولت احمدی‌نژاد که فعالان ستاد رئیسی می‌باشند به قالیباف روی خوش نشان نداده‌اند. در زمان تشکیل دولت توسط همین طیف و تصدی شهرداری توسط قالیباف تنشها و تضادهای بیشتری از دولت یازدهم شاهد بوده‌ایم که یکی از علتهای اصلی آن نیز همین تفاوت اصلی و بنیادین فرهنگی و اختلافات دیگر طرفین است. 


قالیباف به جز انتساب خود به جبهه اصولگرایان که به‌خاطر دیدگاه فردی و محصول حضور وی در سپاه در زمان دولت اصلاحات می‌باشد از بعد فرهنگی و سوابق اجرائی کمترین قرابتی با این جناح نداشته و ندارد و از سوی سران این جبهه در بهترین حالت بیشتر به عنوان شخصیتی بدون اصالت فرهنگی منتسب به این جریان شناخته می‌شود. قالیباف نیز در ادوار گذشته به دلیل ذات و شخصیت خود و همچنین برخی فعالیتهای سینوسی بر این فاصله دامن زده است و سعی نموده خود را فردی عملگرا اما با خواستگاه راستگرائی معرفی نماید. که نتیجه این دوری رشد فزاینده دشمنی و عدم اعتماد فیمابین می‌باشد که در حواشی رای انتخاب به قالیباف در شورای شهر دوم و سوم و پشت‌پرده‌های مرتبط در انتخابات شورای شهر سوم و چهارم و افتراق این دو طیف قابل مشاهده می‌باشد.


3-   به دلایل پیش گفته پایگاه رای این دو طیف راستگرا نیز با یکدیگر متفاوت است. در صورت صرفنظر از تحلیل رای استان خراسان رضوی که زادگاه این دو نامزد می‌باشد، بقیه پایگاه رای رئیسی و قالیباف تقریبا از هم جدا می‌باشد. رئیسی چشم به رای سازمانی برخی نهادها دارد که یکبار در سال 84 چند روز قبل از انتخابات از قالیباف روی گردان شده و سبب پیروزی احمدی‌نژاد را فراهم نموده و دیگر نیز به سمت او گرایش پیدا نکرده‌اند. انصراف جلیلی و حضور وی در این ستاد نیز به همین دلیل تحلیل می‌شود. علاوه بر این با اقداماتی از جمله توزیع آرد متبرک و سرکشی به محرومان و از سوی دیگر، عدم حضور احمدی‌نژاد، جلب نظر این طیف را نیز نشانه رفته‌اند.


 این در حالی است که صرفنظر از عدم اقبال رای سازمانی برخی نهادها به قالیباف، به دلیل نمایش وجه پر زرق و برق این شهردار تهران و خلبان هواپیما، نمی‌توان به حمایت رای اقشار ضعیف و طرفداران روشهای توزیع آرد و سیب زمینی امید بست. قالیباف در بهترین حالت می‌تواند نقش کارگزاران جناح راست را بازی نموده و بخشی از بدنه متوسط جامعه که شاید به امید سابقه عملکرد قالیباف در شهرداری و پلیس را بهانه نموده و به او رای دهند.


با تحلیل فوق در صورت انصراف هرکدام به نفع دیگری به سختی بتوان انتظار داشت طرف مقابل توانایی انگیزش و جذب این آرا را داشته باشد، برعکس به نظر می‌رسد کمترین بهره حاصل شود. به همین دلیل به نظر می‌رسد اصولگرایان با توجه به همبستگی جناح اصلاح‌طلب و همچنین توجه به دو انتخابات 92 و 94 و شرایط جاری، انتظار شکست روحانی در مرحله اول را ندارند و از سویی با اجتناب از استراتژی انتخابات سال 1380 که تعداد زیادی از نامزدان آماده و ناآماده را به خط نمود‌ه‌اند، تنها با دو ژنرال که هر کدام بخشی از آرای روحانی را هدف گرفته‌اند -با حذف جریان احمدی‌نژاد کاهش آرای روحانی در مرحله اول و شکست نصاب 50 درصدی او را هدف گرفته- تا در مرحله دوم با ایجاد فضای مناسب و تجمیع همه ظرفیت خود شکست او را رقم بزنند. شاید این نکته‌ایی است که بتوان سردی فضای انتخاباتی را تفسیر نمود. 


بنابراین به نظر نمی‌رسد قالیباف و یا رئیسی به نفع یکدیگر کناره‌گیری نموده و با حفظ همکاری مخصوصا در مناظرات پیش رو احتمالا توامان به نبرد با روحانی برخواهند خواست.




۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن