تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترین اعمال دوست داشتن در راه خدا و دشمنی در راه اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835515797




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جایگاه دانشجو از منظر قرآن بی‌بدیل است


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: جایگاه دانشجو از منظر قرآن بی‌بدیل است
مدیر گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا جایگاه دانشجو از منظر قرآن را بی‌بدیل دانست و بر سنگینی رسالت دانشجویان علوم قرآن در پیشبرد فرهنگ قرآنی جامعه تاکید کرد.
فتحیه فتاحی‌زاده، مدیر گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در پاسخ به این پرسشی در خصوص جایگاه دانشجو از منظر قرآن، گفت: بر اساس تعالیم دینی به خصوص قرآن، ورود به عرصه‌های علمی و پرداختن به کسب دانش، آگاهی و بینش ارزشی است که شاید با هیچ ارزش دیگری برابری نکند. از این جهت دانشجو به دلیل اینکه به دنبال کسب بینش، دانش و آگاهی است و این موضوع را در حقیقت بر بقیه اشتغالات ترجیح داده است، والاترین جایگاه را دارد و شاید هیچ مرتبه‌ای را نتوانیم با مرتبه دانشجو از نگاه قرآن برابر بدانیم.

فتاحی‌زاده افزود: البته استحضار دارید که علم در صورتی می‌تواند ارزش مضاعف پیدا بکند که با ویژگی و خصوصیت نافعیت، آنگونه که در روایات ائمه معصوم(ع) هم به آن تاکید دارند، همراه شود. نافعیت به معنای سوددهی و سودرسانی به انسان‌ها و بشریتی است که در مسیر صحیح و درست حرکت می‌کند.

مدیر گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا تصریح کرد: از این روست که اگر دانشجو بتواند کسب آگاهی و دانشی را که در بهترین ایام عمرش انجام داده است، در راستای تامین نیازهای جامعه اسلامی قرار دهد، از نگاه قرآن جزو برترین‌ افراد خواهد بود که معادلی برای آن متصور نیست.

فتاحی‌زاده در پاسخ به اینکه دانشجو باید چه ارتباطی با قرآن به عنوان متن مقدس برقرار بکند؟ گفت: دانشجوی مسلمان تنها منبع قطعی‌الصدوری که در اختیار دارد، قرآن است. البته در کنارش منبع دوم و ثقل اصغر که همان روایات اسلامی است هم وجود دارد. اما مهم این است که دانشجو در درجه اول نسبت به مضامین و خطوط کلی قرآن برای هدایت بشر و به خصوص هدایت انسان‌های فرهیخته مد نظر دارد، آگاهی پیدا کرده و آشنا شود و بعد بتواند در مسیر زندگی خود آن‌ها را به کار ببندد و البته که وظیفه نهادهای فرهنگ و رسانه‌ها در این راستا جدی و خطیر است و این‌ها باید بکوشند تا پیام‌های قرآنی را به خوبی انتقال دهند و مسائلی کلی که در قرآن برای راهیابی افراد به هدایت و زندگی در جهت کمال مطلوب پیش‌بینی شده است را در اختیار عموم قرار دهند.

وی تصریح کرد: وظیفه دانشجوی جوان ما این است که به هر شکل ممکن در این وادی عمیق و اقیانوس بی‌کران قرآن ورود پیدا بکند و حداقل بتواند در حد نیازهای اصلی اولیه که مباحث اعتقادی و عملی شخصی است، از قرآن استفاده وافی و کافی را ببرد.

مدیر گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه الزهرا در پاسخ به این پرسش که دانشجوی علوم قرآنی چه رسالت علمی را در راستای تحقق علوم انسانی قرآن‌بنیان دارد؟ گفت: دانشجویی که به طور خاص در حیطه‌های دینی و دانش‌های قرآنی حرکت می‌کند، به نوعی وظیفه اجتماعی جدی‌ و سنگین‌تری دارد.

فتاحی‌زاده در پایان گفت: من به کرات به دانشجویان خود این رسالت را یادآوری کرده‌ام که دانشجوی علوم قرآنی وظیفه‌ای دو چندان سنگین نسبت به دانشجویانی که در زمینه‌های دیگر علمی حرکت می‌کنند، دارد. نوعا به این دانشجویان توصیه می‌کنم که دانشجوی قرآنی ما در کنار اطلاعاتی که از آموزه‌های قرآنی و حدیثی به دست می‌آورند، باید نسبت به شرایط اجتماعی و حساسیت‌های منطقه‌ای کشورمان نیز آگاهی کافی داشته باشد. اگر دانشجوی قرآنی دارای بینش اجتماعی و سیاسی و درک شرایط حساس منطقه باشد، قاعدتا همین اطلاع و اگاهی از شرایط موجود، پویایی و تحرک جوان قرآنی ما را و دانشجوی علوم قرآنی را در مسیر انجام وظیفه و در حقیقت در مسیر ایفای نقشش در جامعه مضاعف خواهد کرد و بر آستانه تحملش خواهد افزود، از این رو ما انتظار داریم که دانشجوی قرآنی فقط به این نگاه که یک سری اطلاعات و دانش‌های دینی را به دست بیاورد، اکتفا نکرده و مضامین قرآنی را تنها در حل مسائل شخصی خود به کار  نبرده و واقعا در مقابل جامعه خودش احساس مسئولیت بکند و سعی کند به اندازه توان خودش در راستای پیشبرد فرهنگ قرآنی جامعه تلاش کند.




تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۱۶ آذر ۱۳۹۵ - 06 December 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن