تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت فاطمه زهرا (ع):خدای تعالی ایمان را برای پاکیزگی از شرک قرار داد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871323744




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استقلال مالی بانوان علت بسیاری از اختلافات زوجین است - شبکه اطلاع رسانی دانا


واضح آرشیو وب فارسی:دانا: یک کارشناس ارشد روانشناسی گفت: استقلال مالی بانوان علت بسیاری از اختلافات زوجین است که این استقلال مالی زنان در کنار حسابگری زنانه روابط ذوجین را تحت تأثیر قرار داده و مخدوش می کند.به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ؛ اکرم پورنهاوندی، کارشناس ارشد روانشناسی، در گفت و گو با خبرنگار گوهرشادنیوز، با بیان اینکه اشتغال آقایان متأثر از حضور افراطی بانوان در بازار کار شده است، تأکید کرد: عواملی مثل دقت و انضباط کاری خانم ها و پائین تر بودن حقوق آنها (نه تنها در ایران بلکه در همه جای دنیا) موجب تمایل کارفرمایان به استخدام بانوان و از طرف دیگر باعث کاهش فرصت کاری مردان می شود، در حالیکه مردان وظیفه نان آوری داشته بنابراین حضورشان در اجتماع باید پررنگتر باشد. این روانشناس خانواده اشتغال بدون ضرورت زن را تهدیدی برای استحکام خانواده برشمرد و ادامه داد: زن شاغل به واسطه درآمدی که دارد، نیازش به همسرش کم شده، به طوری که این قضیه می تواند، برای محیط خانواده و قوامیت مرد و احساس تاثیرگذاری اش در خانه خطرناک باشد. وی با اشاره به وجود نوعی بخل در خانم ها، افزود: این حسابگری برای مدیریت مالی خانواده ضروری و در حالت تعادلش خیلی هم خوب است، اما اجتماعِ این حسابگری و درآمد مسئله ساز می شود. پورنهاوندی استقلال مالی بانوان را علت بسیاری از اختلافات زوجین دانست و گفت: البته باید توجه شود با مال شخصی زن در خانواده مخالفتی وجود ندارد چراکه خداوند حکم کرده که درآمد زن مال خودش و درآمد مرد از آن خانواده اش است. این روانشناس خانواده توضیح داد: متأسفانه برخی بانوان این مسئله را بد متوجه شده و به همین دلیل هم فکر می کنند باید درآمدشان را فقط برای خود نگه دارند، این عمل استقلال طلبانه خانم ها درکنار آن بخل، روابط زن و شوهر را مخدوش می کند. وی در پایان اذعان داشت: برای اینکه زن و شوهر در بحث اشتغال زن به تعامل درستی برسند، بایستی زن، درآن حد فرهیخته باشد که ضمن اینکه رابطه اش با همسرش را حفظ کرده و در برابر او اظهار بی نیازی نکند و از طرف دیگر، مرد هم پذیرش مسئله مال شخصی زن را داشته باشد. اما متأسفانه در مشاوره ها چنین تفاهمی مشاهده نمی شود.


شنبه ، ۱۳آذر۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دانا]
[مشاهده در: www.dana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن