واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اوج گرفتن اسلامستيزي روي موج انتخاب ترامپ
بيش از ۷۰۰ مورد آزار مسلمانان پس از انتخابات اخير امريكا گزارش شده است...
مسلمانان و ساير اقليتهاي امريكا در يك هفته پس از انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئيسجمهور شاهد بيش از ۷۰۰ مورد ارعاب و آزار و اذيت نژادپرستانه و ضداسلامي بودهاند؛ چيزي كه نشان ميدهد انتخاب ترامپ حاصل رشد افكار افراطي و اسلامستيزانهاي در ميان مردم امريكاست كه در طول دو دهه گذشته زير بمباران تبليغات اسلامهراسانه رسانههاي غربي بودهاند. در همين حال يك نظرسنجي حكايت از كاهش شديد آمار رضايتمندي امريكاييها نسبت به ماه گذشته دارد.
روزنامه «ديلي صباح»، به نقل از يك مؤسسه حقوقي در امريكا كه مخالف برتري نژادي و حامي قربانيان جرائم ناشي از نفرت ديني و نژادي است، اعلام كرد: ارعاب و آزار و اذيتهاي متعددي در اين يك هفته عليه مسلمانان، سياستمداران، سياهپوستان و ديگر گروههاي ديني و نژادي امريكا به ثبت رسيده است. لورتا لينچ، دادستان كل امريكا نيز در اين باره گفت: بسياري از مردم امريكا نگران افزايش جرائم ناشي از نفرت و آزار و اذيت هستند. افبيآي با همكاري دادستانهاي فدرال در حال بررسي اين موضوع هستند كه آيا اين جرائم نقض قوانين فدرال محسوب ميشوند يا نه. در صورتي كه اين جرائم نقض قوانين فدرال محسوب شوند و انگيزه آن تعصب نژادي، ديني، جنسيتي، قوميتي و غيره شناخته شود، مجازات بيشتري براي آن در نظر گرفته ميشود. پليس فدرال امريكا نيز طي چند روز گذشته با انتشار گزارشي از افزايش ۶۷ درصدي جرائم ناشي از نفرت عليه مسلمانان در سال ۲۰۱۵ خبر داد. افزايش چشمگير جرائم ناشي از نفرت عليه مسلمانان در سال ۲۰۱۵ به گفتمان اسلامستيزانه كانديداهاي رياست جمهوري امريكا به ويژه دونالد ترامپ در جريان رقابتهاي انتخاباتي نسبت داده ميشود.
تنها ۲۷ درصد رضايت دارند
نظرسنجي جديد مؤسسه گالوپ نشان ميدهد، تنها ۲۷ درصد از شهروندان امريكايي از تحولاتي كه در داخل كشورشان رخ ميدهد، رضايت دارند. آمار رضايتمندي امريكاييها نسبت به ماه گذشته ۱۰ درصد كاهش نشان ميدهد. به گزارش ايسنا، به نقل از خبرگزاري شينهوا، ميزان رضايت مردمي پيش از انتخابات رياست جمهوري امريكا ۳۷ درصد بود كه بالاترين ميزان در يك دهه گذشته محسوب ميشد اما پس از پيروزي ترامپ در انتخابات اين رويه تغيير كرد. از اصليترين دلايل كاهش رضايت مردمي، نارضايتي ميان رأيدهندگان دموكرات است؛ ميزان رضايت آنها از ۶۲ درصد به ۳۴ درصد رسيده است.
اوباما: ترامپ تهديد كند مداخله ميكنم!
رئيسجمهور امريكا در آخرين سفر خارجي خود كه به كشور پرو انجام شد ضمن خداحافظي از عرصه سياست بدون اشاره به فجايعي كه دخالتهاي دولت وي در ايجاد و حمايت داعش و تروريسم سلفي به بار آورده است، ژست مصلح سياسي و اجتماعي گرفت و حتي ترامپ را تهديد به مداخله خود در امور كرد. باراك اوباما، در جريان آخرين كنفرانس خبري خود در آخرين سفر خارجياش از كشورهاي جهان خواست تا رويكرد خودش را در قبال دونالد ترامپ، رئيسجمهور منتخب امريكا در پيش بگيرند: «منتظر باش و ببين». اوباما همچنين مانند اسلاف خود در پايان دوره رياست جمهوري مصلح4نمايي ميكنند، تلاش كرد تا جانشين خود را از برخي مسائل برحذر بدارد. او با تأكيد بر اينكه توافق تجاري مهمش موسوم به توافق شراكت ترانس پاسيفيك همچنان به رغم وعدههاي ترامپ براي كشتن آن زنده است همچنين خواهان دستيابي به توافقي بر سر بحران اوكراين پيش از ترك رياست جمهوري شد. اوباما گفت: زماني كه رياست جمهوري من به اتمام برسد طبق سنت سابق به عنوان يك رئيسجمهور سابق تلاش خواهم كرد كه به آرامي مسير را براي جانشينش باز كرده و فضا را براي رياست جمهوري او فراهم كنم. به عنوان مثال درباره آغاز رياست جمهوري خود كه در آن زمان جورج دبليو بوش بهترين رفتار را با من داشت، من هم قصد دارم همين فرصت را در اختيار ترامپ بگذارم تا دستور كار خود را بدون آنكه كسي مزاحمش شود به پيش ببرد. وي با اشاره به اينكه اگر ترامپ ارزشهاي امريكا را تهديد كند در آينده مداخله خواهد كرد، تصريح كرد: اما من به عنوان يك شهروند امريكا كه شديداً به كشورم اهميت ميدهم هنگامي كه با مسائل مهمي درباره آرمانها و ارزشهايمان مواجه يا با مسائلي در ارتباط با يكسري قوانين پيشنهادي روبهرو شوم مداخله خواهم كرد و لازم ميدانم كه از آرمانها دفاع كنم و آنها را در زمانش بررسي خواهم كرد. اوباما همچنين در اين سخنراني از تصميمش براي عدم حمله نظامي به سوريه دفاع كرد اما هشدار داد كه خشونتها در سوريه به زودي پايان نخواهد يافت. رئيسجمهور امريكا گفت: من نسبت به دورنماي كوتاه مدت در سوريه خوشبين نيستم. وي مانند هميشه روسيه و ايران را متهم وقوع خشونتها در سوريه به دليل حمايتشان از حكومت بشار اسد كرد.
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]