واضح آرشیو وب فارسی:حيات: اولين خبرنگار زن دفاع مقدس در مراسم "شيداي بي پروا" :چمران مبارز عارف و عارف مبارز بود
تهران - حيات
اولين خبرنگار زن دفاع مقدس هم از اولين ملاقاتش با شهيد چمران گفت: شهيد چمران مبارزعارف و عارف مبارز، كسي كه از شمع مي گفت و از اشك شمع و در عين حال تفنگ در دست داشت و لباس رزم بر تن.
به گزارش خبرنگار اجتماعي ، مريم كاظم زاده در مراسم شيداي بي پروا كه به مناسبت بزرگداشت شهيد چمران برگزار شد با اشاره به اهميت وجود افرادي چون دكتر چمران در جنگ تحميلي افزود:حمايت هاي بي دريغ دكتر چمران امكان فعاليت يك زن در جبهه را فراهم مي كرد و بدون كمكهاي ايشان خبرنگاري براي يك زن در جنگ ممكن نبود
محمد مهدي اميركمالي نماينده بنياد شهيد چمران در ادامه اين مراسم در بيان شخصيت والاي شهيد چمران گفت: تاريخ معاصرما سرشاراز وجود مرداني است چون چمران كه اسطوره اند. براي بيان بزرگي چمران بايد از مسائل باور نكردني حكايت كنيم، چمران باور نكردني است كه بايد باور كنيم.
وي افزود: او براي تمام معاصران و آيندگان اسوه مقاومت و ايثاربود. خصلت هاي عظيم انساني و صفاي باطن او زبان مخالفانش را به مدح گشوده بود.
هيام عطوي كه از چهارده سالگي همراه دكتر چمران در جنبش امل مبارزه مي كرد نيز گفت: در فرهنگسراي بانو به زبان مادر قصه از چمران مي گوييم. او مردي بود كه با زبان قصه، مبارزه و مقاومت را به چهارصد و پنجاه نوجوان و جوان جبل عامل آموخت، هشت سال اين قصه را گفت و ما امروز نتيجه قصه گويي او در لبنان را مي بينيم. او از ضعيف ترين قشر جامعه لبنان يعني يتيمان شيعي قهرمان ساخت و اين كار كمي نيست.
وي ادامه داد: لبنان امام خميني (ره) را با چمران و امام موسي صدر شناخت. چمران پيامبر ايران براي لبنان بود، شيعه در لبنان از كمترين حقوق انساني محروم بود و اين چمران بود كه به شيعه قدرت داد. هر خانواده لبناني يك فرزند به نام شمران دارد و اين نشانه علاقه آنان به اين شخصيت است.
همچنين در اين مراسم اميرحسين انبارداران نويسنده كتاب "سه روايت از چمران" در توضيح چگونگي نگارش اين كتاب گفت: هميشه اين سوال را كه چگونه مي شود چمران شد ؟ را در ذهن داشتم و اين انگيزه ايي شد تا مصاحبه هايي با نزديكان و دوستان دكتر انجام دهم. سه مصاحبه انتخاب شد و تاريخ شفاهي دكتر چمران منتشر شد و به چاپ سوم رسيد.
انبارداران در ادامه افزود: نخستين مصاحبه اين كتاب با مادر شهيد است كه در جواب هر سوال با گريه مي گفت: مصطفي خيلي خوب بود.
مصاحبه دوم اين كتاب با عادل عون ( رييس دفتر جنبش امل در ايران و همرزم شهيد در لبنان ) و گفتگو با امير خلبان محمد كريم عابدي سومين مصاحبه اين كتاب است.
در پايان اين مراسم زين الموسوي ( سفير لبنان در ايران ) در بيان اهميت فعاليتهاي دكتر چمران در لبنان اذعان داشت: شخصيت چمران فراتر از يك منطقه است بلكه از نظر جغرافياي انساني كل جهان را در بر ميگيرد.
آنچه كه چمران در جان بچه هاي يتيم لبنان كاشت امروز به شكل درخت تناور مقاومت در لبنان به بار نشسته است.
وي افزود: چمران وجود زنده ايي است كه امروز در درون تك تك رزمندگان لبنان ميجنگد.
مراسم شيداي بي پروا عصر روز چهارشنبه با حضور هيام عطوي ( از نخستين شاگردان دكتر چمران واولين زن عضوجنبش امل لبنان )، مريم كاظم زاده ( اولين خبرنگار زن دفاع مقدس )، زين الموسوي ( سفير لبنان در ايران )، محمد مهدي اميركمالي( نماينده بنياد شهيد چمران )، اميرحسين انبارداران ( نويسنده و روزنامه نگاردفاع مقدس )، در آمفي تئاتر فرهنگسراي بانو برگزار شد.
پايان پيام
جمعه 31 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: حيات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 569]