تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ميان حق و باطل جز كم عقلى فاصله نيست. عرض شد: چگونه، اى فرزند رسول خدا؟ فرمود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862557809




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر خارجه فرانسه: اسد تروریسم را تغذیه می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: وزیر خارجه فرانسه: اسد تروریسم را تغذیه می‌کند
استفان دی می‌ستورا، فرستاده ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در امور سوریه، هشدار داده است که چنانچه وضع کنونی شهر حلب ادامه داشته باشد، تخریب کامل این شهر قطعی است.
آفتاب‌‌نیوز : وزیر خارجه فرانسه در اظهاراتی مضحک مدعی شد رئیس جمهور سوریه با تروریسم مبارزه نمی‌کند، بلکه صلح و آرامش این کشور را نابود می‌کند!

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه ای پی تی ان، ژان مارک آیرو، وزیر خارجه فرانسه، مدعی شد بشار اسد با تروریسم مبارزه نمی‌کند، بلکه تروریسم را تغذیه می‌کند.

وی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت: «با توجه به مسئولیتی که جامعه بین‌الملل در زمینه تضمین صلح، تامین امنیت بین‌المللی و حمایت کردن از مردم غیر نظامی بر عهده شورای امنیت سازمان ملل گذاشته است، لازم است هر چه سریع‌تر این شورا قطعنامه‌ای مبنی بر برقراری فوری آتش بس به تصویب برساند.»

وزیر خارجه فرانسه افزود: «استفان دی می‌ستورا، فرستاده ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در امور سوریه، هشدار داده است که چنانچه وضع کنونی شهر حلب ادامه داشته باشد، تخریب کامل این شهر قطعی است و از آن تنها ویرانه‌ای باقی خواهد ماند و ما نیز در تخریب حلب تا پایان سال مشارکت داشته‌ایم.»

آیرو تصریح کرد: «استفان دی می‌ستورا با ارسال این پیام، شورای امنیت سازمان ملل را خطاب قرار داده است و چنانچه ما اقدام نکنیم از شهر حلب، مشتی ویرانه باقی خواهد ماند و در تاریخ از آن به عنوان شهری یاد خواهد شد که ساکنانش آن را‌‌ رها کردند.»

وی در ادامه گفت: ۱۵ روز از زمانی که من به عنوان وزیر خارجه فرانسه از شورای امنیت درخواست برقراری آتش بس فوری در حلب را نمودم می‌گذرد.»

وزیر خارجه فرانسه در اظهاراتی مدعی شد: «پس از توافق آتش بس شکست خورده، رژیم سوریه با خشونت و شدت تمام اهدافش در این شهر را مورد حمله قرار داده است. این اهداف چیزی جز مبارزه با تروریسم نباید باشد، ولی در حال حاضر این هدف به تسلیم نمودن شهر حلب بدل شده است. در داریا، حلب، حما تاکتیک رژیم سوریه یکی است و آن بمباران بدون تبعیض این شهر‌ها است. این بمباران‌ها در ‌‌نهایت به تخریب روشمند و منظم زیر ساخت‌های شهری منجر خواهد شد، تا حداکثر رنج و درد به مردم این شهر‌ها تحمیل شود.»

آیرو در ادامه اظهارات بی‌اساسش ادعا کرد: «حامیان و هم پیمانان دولت دمشق در عملیاتشان درمورد هدف قرار دادن منظم و دائمی بیمارستان‌ها و پرسنل و کارکنان درمانی یک هدف را دنبال می‌کنند، و آن تسلیم نمودن مبارزان و مجبور کردن ساکنان شهر به ترک خانه‌های خود است؛ و این کار چرخه‌ای ویرانگر است که به تصفیه نژادی منتهی خواهد شد.»

وی در اظهاراتی مغرضانه گفت: «زمان آن است تا جامعه بین الملل به مسئولیت خود عمل نماید. رژیم سوریه و حامیان آن مدعی مبارزه با تروریسم هستند، من با قاطعیت می‌گویم، بشار اسد نه تنها با تروریسم مبارزه نمی‌کند بلکه وی تروریسم را تغذیه می‌کند. او اهداف مخالفان «میانه‌رو» را مورد حمله قرار می‌دهد و تنها روزنه امید سوریه متحد و دارای صلح و آرامش را نابود می‌‌کند! شورای امنیت سازمان ملل باید تصمیمی ساده و شفاف بگیرد و آن تصمیم گیری برای نجات دادن شهر حلب و پایان دادن به تمامی بمباران‌هایی است که از سوی رژیم سوریه و متحدانش صورت می‌گیرد.»

وزیر خارجه فرانسه اضافه کرد: هفته گذشته فرانسه با همراهی اکثریت اعضای شورای امنیت پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به این شورا ارائه نمود که بر اساس آن، ویژگی غیر قابل قبول اقدامات سرکوب کننده رژیم بر ضد مردم خود را مورد تاکید قرار می‌دهد. وزیر خارجه فرانسه ادامه داد: «این پیش نویس تمامی تصمیماتی که شورای امنیت از ابتدای این بحران اتخاذ کرده است را یادآور می‌شود و راه حل سیاسی بلند مدت، که همانا مبارزه با تروریسم است را محقق خواهد کرد.»



۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 71]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن