واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: باهنر: افراد میلیاردها تومان خرج میکنند تا وارد مجلس شوند اما نمیدانند در مجلس چه باید کرد
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در دوازدهمین کنگره این تشکل گفت: اگر چند حزب قوی در کشور تشکیل نشود، قطعا در آینده مردمسالاری دینی ما با مشکل مواجه میشود.
به گزارش نامه نیوز ، محمدرضا باهنر روز پنجشنبه در دوازدهمین کنگره جامعه اسلامی مهندسین گفت: اگر برای حزبی شدن فعالیت های سیاسی نیاز به اصلاح برخی از قوانین اساسی دیده می شود، باید این موضوع به عنوان یک مطالبه جدی مردم در کشور پیگیری شود.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری، گفت: اگر چند حزب قوی در کشور تشکیل نشود، قطعا در آینده مردمسالاری دینی ما با مشکل مواجه میشود.
وی با بیان اینکه در جامعه سیاسی امروز شاهد پدیدهای هستیم که در آن برخی از نردهبان احزاب بالا میروند اما پس از آنکه به قدرت میرسند یا وارد مجلس میشوند، میگویند ما اصولگرا نیستیم و مستقلیم، اظهار داشت: همانند این مسئله درست مثل همان کسانی است که با لیست امید وارد مجلس شدند، اما به کاندیدای ریاست مجلس آن لیست رای ندادند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تاکید کرد: متاسفانه شرایط به شکلی است که فعالان سیاسی در لیستها شناور هستند و از لیستی به لیست دیگر حرکت میکنند.
باهنر با بیان اینکه روند حزبی شدن فعالیتهای سیاسی باید در دستوکار قرار گیرد، تصریح کرد: پیشنهاد مشخص ما از این تریبون به مقامهای بالای تصمیمگیر در نظام این است که روند حزبی شدن فعالیتهای سیاسی کشور را در دستورکار قرار دهند.
وی افزود: در این باره حتی اگر نیاز است باید شرایط برای اصلاح برخی از اصول قانون اساسی در این زمینه فراهم شود، چراکه این مسئله، یک مطالبه جدی از سوی قشر فرهیخته کشور است.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در خصوص سیاست های دورن تشکیلاتی جامعه اسلامی مهندسین، گفت: همواره تلاش کرده ایم با تشکیلات همسو همکاری کنیم و بر همین اساس عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری شدیم، ضمن اینکه همواره در مسیر وحدت اصولگرایان تلاش کرده ایم.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: همواره جامعه اسلامی مهندسین از افراط و تفریط دور بوده، اما یک نقص عمده در تشکیلات خود داشته ایم و آن این بود که بیشتر سیاسی عمل کردیم و بر همین اساس از سال 93 به موضوع مهندسین نیز با برگزاری همایش توجه داشته ایم.
باهنر گفت: اصولا در کشور ما غیبت احزاب سیاسی مشهود است و این غیبت قطعا به آینده مردم سالاری دینی کشور لطمه می زند. این روند تا جایی پیش رفته است که حتی برخی از روسای جمهوری ما تا دو ماه پیش از انتخاب هیچ برنامه کاری ندارند، این امر نیز به این دلیل است که آنها از احزاب بیرون نمی آیند.
وی ادامه داد: موقع انتخابات مجلس میلیاردها تومان خرج می شود تا افراد وارد مجلس شوند، اما افرادی که زیر چتر گروه ها وارد جریان قانون گذاری می شوند در نهایت چون کار حزبی خاصی روی آنها نشده است، نمی دانند باید در مجلس چه کنند.
این فعال سیاسی تاکید کرد: در مسایل مختلف برداشت های متفاوت وجود دارد و اگر از نمایندگان مجلس در خصوص اقتصاد مقاومتی پرسش شود، نظرات متفاوتی دریافت می شود.
وی گفت: چون کار مستمر حزبی صورت نمی گیرد، حتی افراد بعد از رفتن به مجلس شناور می شوند و جذب سایر فراکسیون ها می شوند. از همه مقام های کشور انتظار است روند حزبی شدن را با جدیت دنبال کرده و آن را مطالبه کنند.
منبع: ایرنا
۰۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]