تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840365940




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای خروج از رکود نیازمند ضرب الاجلیم


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از موضوعات اساسی و مهم ما در مجلس برنامه ششم توسعه است که از دو هفته قبل در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس قرار گرفته و به دلیل شرایط خاصی که در کشور داریم، رویکرد برنامه ای شاید جوابگو نباشد و به یک برنامه خاص و ضرب العجل برای خروج از رکود در کشور نیاز داریم.

"محمدرضا پورابراهیمی" بعد از ظهر امروز  23 مردادماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با بیان اینکه امروز اولویت اصلی کشور و همچنین پیگیری مطالبات مردم هم براساس واقعیت های میدانی و هم رویکرد اجرایی کشور، حل مشکلات اقتصادی است، افزود: نظام جمهوری اسلامی علی رغم همه موفقیت هایی که داشته، نیازمند بازنگری جدی در ساختار اقتصادی و رویکردهای این حوزه است و فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصادی و اقتصاد مقاومتی، سیاست های اصلی نظام در برون رفت از این وضعیت، محسوب می شود.

پورابراهیمی تصریح کرد: تلاش ما در دوره جدید مجلس این است که بتوانیم با اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی که مورد وفاق همه کارشاسان اقتصادی است، گام های بلندی در جهت رفع مشکلات مردم در عرصه اقتصادی برداریم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اولویت های کمیسیون اقتصادی مجلس دهم بیان کرد: یکی از موضوعات اساسی و مهم ما در مجلس برنامه ششم توسعه است که از دو هفته قبل در دستور کار قرار گرفته و اعتقاد بنده بر این است به دلیل شرایط خاصی که در کشور داریم، رویکرد برنامه ای شاید جوابگو نباشد و یک برنامه خاص و ضرب العجلی برای خروج از رکود در کشور نیاز داریم.

وی افزود: کشور به شدت درگیر رکود شده که بخش هایی از بحران منشاء داخلی و بخشی نیز منشاء منطقه ای و بین المللی دارد و اثر نهایی این رکود در نرخ رشد اقتصادی خود را نشان می‌دهد.

پورابراهیمی تصریح کرد: متوسط نرخ رشد اقتصادی کشور در 5 سال گذشته دو درصد است که اصلا مطلوب نظام اسلامی و برنامه هایی که در پیش رو دارد، نیست و امکان رسیدن به رشد هشت درصدی اقتصادی در برنامه ششم توسعه، دور از دسترس است.

وی بیان کرد: این رویکرد در اقتصاد کشور نیازمند بازنگری است و با دولت در حال رایزنی هستیم که محور برنامه ششم توسعه خروج از رکود باید باشد و برنامه ای که الان نوشته شده براساس شاخص های وضعیت عادی نوشته شده در حالی که ما امروز وضعیت عادی اقتصادی نداریم.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: دومین مسئله مبنای تصمیم گیری در مجلس، قانون بانکداری کشور است که بیش از 30 سال از تصمیمات مرتبط با فعالیت های بانکداری بدون ربا در کشور می گذرد و به دلیل عدم به روزرسانی قانون متناسب با نیازهای کشور و ... اصلاح قانون بانکداری بدون ربا در اولویت ما در کمیسیون است.

وی افزود: بخش اصلی چالش های ما در مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی، به بانکداری برمی‌گردد و براساس آماری که داریم از حدود یک هزار و 600 واحد صنعتی نزدیک 50 درصد یا متوقف و یا زیر 20 تا 30 درصد کار می کنند، که یکی از دلایل اصلی توقف بسیاری از واحدها، حوزه تامین مالی و نظام بانکی است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نرخ تامین مالی مشکل دیگر اقتصاد کشور است که اقدامات اخیر در شورای پول و اعتبار موجب ابلاغ کاهش این نرخ ها شد که امیدواریم در عمل نیز این اتفاق بیفتد، اظهار کرد: شبهه جدی بر عملیات بانکی در کشور ما وارد است و باید بتوانیم این مسئله را اصلاح کنیم و از سوی دیگر در حوزه میدانی، نظام بانکی در خدمت تولید و اشتغال قرار بگیرد.

وی افزود: در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی، عملا مباحث کمیسیون را بر این گذاشتیم، هر اقدامی که انجام می دهیم، باید در خصوص سیاست های 24 گانه اقتصاد مقاومتی باشد.

پورابراهیمی با بیان اینکه سومین اولویت ما در کمیسیون اقتصادی، اقتصاد دانش بنیان است، تصریح کرد: امروز خلاء جدی قوانین و مقررات برای حضور شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری برای ایجاد ثروت در کشور ما کاملا مشهود است و مراکز علمی ما علی رغم توان تخصصی، در تجاری سازی علم بسار عقب تر از سیاستگذاری نظام هستند.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: کمیسیون اقتصادی دوره دهم مجلس به مراتب توانمندتر از دوره های قبل است و امیدواریم این ظرفیت را در راستای مسائل اقتصادی به کار بگیریم.

پورابراهیمی با بیان اینکه اصلاح قانون کار، اصلاح موضوعات بیمه ای، تشکیل یک سازمان مستقل مبارزه با مفاسد اقتصادی و ... از موضوعات در دستور کار کمیسیون اقتصادی است، گفت: امروز تلاش و مجاهدت برای سالم سازی برای اقتصاد کشور یک اولویت و ضرورت است و این جز با رفتن به سمت فعالیت های اقتصادی شفاف، میسر نمی شود.

وی تصریح کرد: هر چه شفافیت اطلاعات اقتصادی در کشور افزایش پیدا کند، زمینه بروز فساد اقتصادی در کشور کاهش پیدا می کند.

نماینده مردم کرمان و راور در ادامه با اشاره به اینکه اولویت های حوزه انتخابی کرمان و راور، کمک به اقتصاد استان است، اظهار کرد: اعتبار 16 هزار میلیارد تومانی برای ساماندهی واحدهای تولیدی و صنعتی مشکل دار کشور در نظر گرفته شده و تلاش می کنیم که واحدهای مشکل دار استان بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.

وی افزود: کمک به اجرای طرح های نیمه تمام از جمله فولاد، پتروشیمی و ... از دیگر موارد در دستور کار در حوزه کرمان و راور است که خوشبختانه فضا نسبت به سال گذشته در این زمینه مثبت تر شده است.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره حقوق های نجومی با اشاره به اینکه نخستین جلسه تخصصی کمیسیون اقتصادی مجلس را  با حضور وزیر اقتصاد در زمینه بررسی مسائل و مشکلات جاری کشور از جمله پرداخت های نجومی گذاشتیم، اظهار کرد: بخشی از این امر مربوط به آیین نامه ها، برخی تفسیر قانون و بخش دیگر عملا عدول از قانون بوده است.

وی افزود: بحث ساماندهی پرداخت ها در دولت آغاز شده و فکر می کنم باید کار پایه ای کرده و بحث اصلاح قانون نظام هماهنگ پرداخت ها را نهایی کنیم تا برای یک بار بتواند شفافیت را پیش ببرد.

پورابراهیمی در ادامه درباره فعالیت مناطق آزاد تصریح کرد: معتقدیم عملکرد مناطق آزاد در دو دهه گذشته مطلوب نیست، این مناطق باید به سکوهای صادراتی تبدیل می شدند، در حالی که تبدیل به دپوی وارداتی شده اند.

پورابراهیمی بیان کرد: مناطق آزاد قبلی موفقیت چندانی در کسب ماموریت های خود نداشته اند و نمی گوییم تعطیل شوند یا مجوز ندهیم، بلکه معتقدیم باید مناطق آزاد را براساس ابلاغیه مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی مد نظر قرار داده و از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

رییس کمسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: طبق آمار به دست آمده، میزان جذب سرمایه گذاری مناطق آزاد در 9 سال گذشته از 450 میلیون دلار بیشتر نمی شود و عددی نیست که بگوییم در مناطق آزاد جذب سرمایه گذاری صورت گرفته است.

وی افزود: مشکل دیگر در این مناطق فرارهای مالیاتی است و هر منطقه باعث حذف شدن بخشی از ظرفیت مالیات گیری کشور است و می گوییم باید از سوی دیگر اینقدر درآمد برای کشور داشته باشند که جایگزین درآمد مالیاتی شود.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی در ادامه درباره آثار برجام بر اقتصاد کشور اظهار کرد: برجام یکسری آثار مثبت و یکسری آثار منفی داشت که از پیامدهای مثبت آن می توان گفت که کشور ما را از فشار تحریم به ویژه تحریم ها جدید جدا کرده و فروش نفت ما در حال حاضر از دو میلیون بشکه عبور کرده است.

وی افزود: در زمینه مراودات اقتصادی با کشورهای مختلف، فضای مثبت شکل گرفته اما مشکل نقل و انتقال برطرف نشده و سوییفت به شکل جدی در اقتصاد ما فعال نشده است و بانک های خارجی عملا حوزه ارتباطیشان با ما مسدود است.

پورابراهیمی تصریح کرد: همچنین در زمینه سرمایه گذاری خارجی نیز تاکنون یک دلار سرمایه گذاری محقق نشده است.




۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن