واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: گلايه از رفتار نامناسب با خانواده شهدا و ايثارگران
ساكنان مجتمع مسكوني و تجاري در حوالي ميدان وليعصر كه در آن 22 خانواده كه اكثريت ساكنان را خانواده شهدا و ايثارگران و رزمندگان تشكيل ميدهند...
ساكنان مجتمع مسكوني و تجاري در حوالي ميدان وليعصر كه در آن 22 خانواده كه اكثريت ساكنان را خانواده شهدا و ايثارگران و رزمندگان تشكيل ميدهند و از حدود 35 سال پيش با حكم امام در آنجا ساكن هستند حالا به دليل اجرايي شدن احكام قضايي هفته گذشته تعداد شش واحد آن با حضور مأموران انتظامي تخليه و پلمب شده است وساير ساكنان اين مجتمع نيز چشم انتظار آن هستند كه هرلحظه با حكم تخليه اسباب و اثاثيه آنان مصادره و محل زندگيشان تخليه شود. اين ساكنان ضمن انتقاد از برخورد نامناسب مأموران با آنان، خواستاررسيدگي به مشكلات پيش آمده- كه با مزايده مشكوك و برنامهريزي شده صورت گرفته - ازسوي مسئولان شدند تا آواره كوچه و خيابان نشوند.
به گزارش خبرنگار «جوان»، ساكنان اين ساختمان كه در ضلع شمال شرقي ميدان وليعصر قرار دارد، مدعي هستند كه از دهه60 با حكم امام در اين مجتمع ساكن شدهاند ولي حالا پس از گذشت 35 سال خانه و زندگيشان به دليل فروش مشكوك ملك كه از طريق مزايده و قيمت بسيار پايين صورت گرفته است در معرض تهديد قرار گرفتهاند. ساكنان اين مجتمع كه اكثريت آنان را خانواده شهدا، ايثارگران و رزمندگان تشكيل ميدهند در شرح ماجرای خود میگویند: در ساعت 7 صبح جمعه ما ساكنان مجتمع مسكوني وليعصر با هجوم مأموراني روبهرو شديم و مأموران با حضور در مجتمع درهاي شش خانه را كه اهالي آن صبح جمعه خواب بودند، شكستند و با تخليه اسباب و اثاثيه اين خانوادهها كه گاه با توسل به زور صورت گرفته، شش خانه را پلمب كردند. ساكنان مجتمع مدعي هستند كه در سال 60 پس از باز پسگيري اين ساختمان نيمه كاره از منافقين، با خارج نمودن چندين ماشين سلاح از اين ساختمان و چند ده كيلو موادمخدر و نشريات و مجلاتي كه نشر فحشا ميكردند و تحويل آن به مأموران، به حكم حاكم شرع با خانوادههايشان ساكن اين ساختمان شدند. حال اينكه امروز تعدادي از همان رزمندگان به توفيق شهادت نايل آمدند و خانوادههايشان در اين ساختمان ماندند و الباقي همگي جانبازان و ايثارگراني هستند كه محتاج سقفي بالاي سر زن و فرزندانشان هستند و دلشان به سرپناهي خوش بود كه به دستور رهبر انقلاب بالاي سرشان بود.
ساكنان اين مجتمع در ادامه گفتند: پس از ساليان سال تلاش در بيرون راندن اين ساكنان، با دستور آقا طي نامهاي محرمانه اعلام شد خانواده شهدا به دليل آنكه از تمكن مالي برخوردار نيستند در اين مكان ساكن شوند و در غير اين صورت فكري در خور شأن صورت گيرد كه متن نامه به رويت ساكنان مجتمع نيز رسيده است. بر اين اساس ساكنان اين مجتمع مدعي هستند كه چندين سال است اين نامه كه سند ضمانت بيخانمان نشدن 22 خانواده شهيد و ايثارگر بوده، به صورت كاملاً مرموزي از داخل پرونده اين ساختمان مفقود شد و اقدامات قضايي دقيقاً پس از مفقود شدن اين نامه عليه اين خانوادهها آغاز ميشود. ساكنان اين مجتمع ميگويند: ملكي را كه 20 هزار متر بنا (ساختمان) دارد به علاوه 700 متر مغازه در موقعيتي تجاري و مسكوني در جنب ميدان وليعصر تهران، به مبلغ 4ميليارد و 200 ميليون تومان به يك خانم ( همسرجواد امام) مديرعامل بنياد باران فروخته ميشود. اين در حالي است كه بر اساس مستندات موجود تنها پاكت تسليمي در اين مزايده پاكت پيشنهادي همسر آقاي جواد امام (از متهمان امنيتي و زندانيان سياسي فتنه 88) است كه مزايدهاي بدون حضور حتي يك نماينده از 22 خانوار ساكن در اين مجتمع است و به صورت كاملاً برنامهريزي برگزار شده و امروز در اين موضوع شكايتي به شعبه 18 دادگاه شهيد بهشتي تهران صورت گرفته است كه در اين لايحه تسليمي خواهان (خيار غبن) فسخ قرارداد به دليل ضرر وارده ناشي از عدم تعادل بين عوضيين شده است. به گفته ساكنان اين مجتمع، حال امروز در اين پرونده حركتي بسيار نامناسب در احقاق حقوق بيتالمال صورت گرفته است و به جاي اقدام لازم از مبادي مربوطهاي چون ماده 49 قانون اساسي و... كه ميتوانند اين معامله را باطل نمايند اقدام به شكايتي حقوقي و بياساس از خريداري نموده كه از جمعي از برترين وكلاي بنياد باران بهرهمند است. گويا در اثناي تخليه و پلمب خانهها اين مجتمع به شهدا و خانواده آنان توهينهاي ناروا شده است و عدهاي از ساكنان نيز در اين گيرو دار زخمي شدهاند كه بنابر ادعاي اين افراد، مدارك واسناد پزشكي قانوني نيز در اين زمينه موجود است و اينگونه رفتارها سبب شده است تا مردمان دلسوز اين مجتمع مسكوني انگشت نماي محله وليعصر شوند. پدر يك شهيد كه جزو ساكنان اين مجتمع است و در طول زمان حضور خبرنگار جوان در ميان آنان عكس جوان شهيدش را در بغل گرفته و آن را از خود دور نميكند، میگوید: ما در اين سالها بسيار رنج كشيدهايم و عريزترين كس خود را فدايي اين مملكت كردهام و حالا بايد آواره اينجا و آنجا بشويم و كسي هم نيست كه به حرف دل ما گوش بدهد. گويا مسئولان با بدبختي و آوارگي ما كاري ندارند. اينگونه برخوردها با آبروي ما انصاف نيست.»
«جوان» بر ابعاد حقوقي اين معامله اشراف ندارد اما آنچه مهم است بعد اجتماعي و نحوه مواجهه با خانوادههاي ايثارگران است. مسئولان مربوط بايد تصميمي در خور خانوادههاي معظم شهدا و ايثارگران بگيرند و پس از حل اسكان آنان فرآيند تخليه را به انجام برسانند و از رنجش اين عزيزان خودداري شود.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]