تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بهترين علم آن است كه مفيد باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840351208




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کسانی که دنبال فرزندشان در اروپا می‌گردند به این وب سایت مراجعه کنند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: کسانی که دنبال فرزندشان در اروپا می‌گردند به این وب سایت مراجعه کنند
مسئولان کمیته صلیب سرخ در کابل می‌گویند این سازمان تصمیم به ایجاد صفحه آنلاین گررفت تا هرکسی از هر جایی بتواند اطلاعات خود با خانواده و دوستانش را در میان بگذارد.


به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، صدها خانواده افغانستانی برای یافتن رد بستگان خود که در مسیر اروپا ناپدید شده‌اند، به جستجوی اینترنتی روی آورده‌اند. صلیب سرخ سایتی را معرفی کرده که افغانستانی ها بتوانند به دنبال گمشدگان شان بگردند.


در دو سال گذشته بیش از دویست و پنجاه هزار پناهجوی افغانستان راه خود را به اروپا باز کردند اما هزاران تن دیگر هنگام گذر از آب‌های مدیترانه، جان خود را از دست دادند.


دست‌کم یک‌هزار و دویست تن دیگر بدون نام و نشان در ده‌ها گورستان در این مسیر دفن شده‌اند.


بر اساس آمار واحد اطلاعات پلیس اتحادیه اروپا تنها بیش از ۱۰ هزار کودک پناهجو در دو سال گذشته پس از ورود به اروپا احتمالا ناپدید شده‌اند.


کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، در سال ۲۰۱۳ ویب سایت موسوم به "Trace the Face" را راه اندازی کرد تا رد پناهجویانی را که ماه‌ها خبری از آن‌ها به خانواده‌های‌شان نرسیده است، پیدا کند.


زهرا به همراه فرزندش، نوید، به مدت شش سال در ایران زندگی کرده است. با بلند شدن موج مهاجرت به اروپا، نوید به رغم مخالفت مادر پا در این مسیر گذاشت.


او گفت: "روزی که حرکت می‌کرد، به کنارم آمد و گفت: مادر، دعا کن که من از کنارتان می‌روم. برایش گفتم که پسرم، نرو چرا که بسیار کوچک هستی و در راه گم می‌شوی."


از هنگام آغاز این سفر، تماس نوید با مادرش قطع می‌شود. زهرا به کابل بر می‌گردد. او می‌گوید: "بسیار زیاد تلاش کردیم، بسیار کوشش کردیم که پیدایش کنیم. اما نتوانستیم."


اینجاست که وب‌سایت "Trace the Face" به یاری زهرا می‌رسد. همسایه‌ زهرا با مراجعه به این وب‌سایت، تصویر نوید را می‌شناسد و پیش زهرا می‌آید. زهرا به همراه همسایه‌اش به دفتر کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در کابل می‌روند.


یکجا با مسئول این دفتر سری به این صفحه می‌زنند. زهرا فوراً پسرش را می‌شناسد. او از مسئول دفتر می‌پرسد که راهی وجود دارد تا با فرزندش صحبت کند؟ چند روز بعد از تکمیل فرم سوالات، دفتر صلیب سرخ در بلژیک اطلاعات ارایه شده را تایید می‌کند.


به دنبال آن، زهرا به دفتر صلیب سرخ در کابل می‌رود و با فرزندش صحبت می‌کند. دیداری که با اشک و لبخند توام است. امید در وجود مادر جان می‌گیرد.


زهرا گفت: "پرسیدم که چه می‌کنی؟ گفت که هفت ماه می‌شود که قبول شده‌ام. آن‌جا درس می‌خواند. او هم بسیار خوش بود و من هم."


سیال و پویا بودن مهاجرت باعث شده است تا یافتن رد پناهجویانی که ناپدید می‌شوند، به آسانی میسر نشود. به همین دلیل به گفته سیلین دوترلون، از مسئولان کمیته صلیب سرخ در کابل، این سازمان تصمیم به ایجاد صفحه آنلاین گرفت تا هرکسی از هر جایی بتواند اطلاعات خود را با خانواده و دوستانش شریک کند.


خانم دوترلون گفت: "جستجو برای یافتن ناپدیدشدگان در شرایطی که آنها ناپدید شده‌اند، بسیار مشکل است. چون نمی‌دانید که دقیقاً در کدام کشور دنبال‌شان بگردید. امکان دارد در حال سفر باشند. به همین خاطر صلیب سرخ در اروپا تصمیم به ایجاد این وب‌سایت گرفت."


تا کنون، هویت بیش ۱۲۰۰ نفر در این  وب‌سایت درج شده است که بیش از ۷۰۰ مورد آن مربوط به افغانستانی‌ها می‌شود. ۱۸ مورد موفق وجود دارد که ۱۶ مورد آن افغان هستند. البته، ناآشنا بودن اکثریت قریب به اتفاق افغان‌ها با این وب‌سایت در کنار عدم دسترسی بخش بزرگ از افغان‌ها به اینترنت، باعث شده است که مواردی نادر مثل داستان زهرا و نوید در داخل افغانستان ثبت شود."


با این‌همه، خانم دوترلون می‌گوید: "اگر کسی عضو خانواده‌اش را گم کرده و در افغانستان است، می‌تواند به صورت مستقیم به این صحفه سر بزند و ببیند گم‌شده‌اش آنجا است یا نیست."


او افزود: "اگر به اینترنت دسترسی ندارد، می‌تواند به نزدیک‌ترین دفتر صلیب سرخ در محل زندگی‌اش برود و ما یک‌جا صفحه را می‌بینیم. علاوه بر این، اگر عکس گم‌شده‌اش در صفحه نبود، ما تمام اطلاعات مربوط به او را می‌گیریم و صلیب سرخ دنبالش می‌کند."


در اواخر سال ۲۰۱۵ و اوایل سال ۲۰۱۶ فرودگاه کابل پذیرای اجساد زیادی بود که در آب‌های مدیترانه غرق شده بودند. فهمیه چهار ماه پیش اجساد هفت تن از جمله خواهر، شوهر خواهر و دختر خواهرش را در این فرودگاه تحویل گرفت.


دوازده همسفر آنها در روزهای اول فبروری ۲۰۱۶ عازم اروپا شدند، اما این مرگ بود که در آب‌های بی‌رحم یونان آنها را به آغوش گرفت. فهمیه هنوز در جستجوی پنج همسفر ناپدید شده آنهاست، از جمله خواهر زاده‌اش، مسعود.


او در اوج ناامیدی به دفتر صلیب سرخ در کابل رفته است تا مشخصات آن‌ها را درج این صفحه کند. او به بی‌بی‌سی گفت: "اگر زنده‌شان پیدا نمی‌شود، مرده‌شان که باید پیدا شود. اجسادشان پیدا شود تا خاطرمان جمع شود که جایی دفن شده‌اند."


فهیمه افزود: "به این صورت ناپدید بودن بسیار مشکل است. غم بزرگی است. هر دقیقه و هر لحظه‌ای که به یاد ما می‌آید، واقعاً بسیار رنج‌آور است. هر لحظه و هر دقیقه به نظرم می‌آیند."


با درج " Trace the Face" در گوگل می‌توان وارد این وبسایت شد، در صورتی که یکی از چهره‌ها برای شما آشنا باشد و اطلاعاتی در مورد او داشته باشید، می‌توانید روی عکس او کلیک و اطلاعات‌تان را را وارد کنید. سپس کار هماهنگی و ارتباطات بعدی به عهده صلیب سرخ است.


در دو سال گذشته بیش از هشت هزار پناهجو هنگام گذر از آب‌های مدیترانه، جان خود را از دست داده‌اند. جسد بسیاری از آن‌ها را دریا به ساحل آورده یا ماهیگیران از آب گرفتند.


تحقیقات نشان می‌دهد که دست کم ۱۲۰۰ مهاجر به اروپا که هنگام عبور از آب‌های مدیترانه غرق شدند، بدون مشخص شدن هویتشان به خاک سپرده شده‌اند.


دست‌کم هفتاد گورستان در ترکیه، یونان و ایتالیا شناسایی شده که مردان، زنان و کودکان غرق شده را در خود جای داده، بدون اینکه نام و نشان آن‌ها مشخص باشد.





۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن