واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: توجه به توانمندسازی دانش آموزان عشایر از سیاست های آموزش و پرورش است مدیرکل عشایری وزارت آموزش و پرورش گفت: توجه به توانمندسازی دانش آموزان عشایر از سیاست های مهم وزارت آموزش و پرورش است.
۱۳۹۵ دوشنبه ۴ مرداد ساعت 13:58
به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی، علی نقی یزدان پناه در مراسم افتتاحیه هفدهمین اردوی دانش آموزان عشایر کشور در مشهد با اشاره به این که استان خراسان رضوی میزبان بسیار لایقی برای برگزاری اردوها به ویژه اردوی دانش آموزان عشایر کشور است اظهار کرد:در این مسابقات میزبان 22 استان عشایر کشور در مقاطع متوسطه اول و دوم است و این اردو ویترینی از نمایندگان اقوام مختلف کشور می باشد که سرود وحدت ایران را می سرایند.
وی ادامه داد:در سه سال گذشته تعداد مدارس عشایری از 5 هزار و 817 آموزشگاه به 6 هزار و 45 مورد ارتقا یافته در حالی که یکی از سیاست های اصلی وزارت آموزش و پرورش مدیریت و کاهش نیروی انسانی است؛ و در کنار این افزایش بیش از 230 مورد آموزشگاه ، تعداد دانش آموزان عشایر ما هم از 167 هزار و 500 دانش آموز به 171 هزار 442 نفر ارتقا یافته داشته است.
وی با بیان این که هزار و 600 دانش آموز بازمانده عشایری از تحصیل در سال گذشته جذب شده اند اضافه کرد: در سنوات گذشته 172 مرکز شبانه روزی داشته ایم و در حال حاضر بیش از 199 مرکز داریم این درحالی است که سیاست آموزش و پرورش عدم توسعه مدارس شبانه روزی بوده اما این سیاست در عشایر شکل توسعه به خود گرفته است و این اتفاقات مبارک نشان دهنده نگاه متفاوت مسئولین آموزش و پرورش به عشایر و تحصیلات این قشر است.
وی تصریح کرد: ما در وزارت خانه آموزش و پرورش برای مقوله آموزش فی نفسه ارزشی قائل نیستیم و آموزش را فرآیندی منتج به تربیت می دانیم که شامل تربیت دینی، سیاسی، علمی، اعتقادی و اقتصادی است؛ در این راستا سند تحول بنیادین با تاکید بر این موضوع مهم در پی ساخت انسان است.
این مقام مسئول به آموزش 800 معلم از میان 12 هزار و 800 دبیر اشاره داشت و اظهار کرد: این طرح در راستای آموزش نماز به دانش آموزان بود و هزینه ای بالغ بر 800 میلیون تومان داشت و در ادامه شش هزار و 500 دانش آموز شبانه روزی از بین بیش از 17 هزار نفر آموزش یک ماهه قرآن دیدند.
وی در ادامه با بیان این که ما در سیاست های نظام تعلیم و تربیت به آموزش و پرورش عشایر اصالت دادیم گفت:در اردوی پیش رو بحث هم اندیشی را با هدف نقد و ارائه نظر از جانب دانش آموزان و برنامه چادر زنی را با هدف ایجاد مهارت و برنامه های دیگری همچون بهداشت و کمک های اولیه را به منظور توانمندساختن جوانان در مقابل با حوادث روزانه قرار دادیم.
وی خاطر نشان کرد: خوشبختانه آموزش و پرورش عشایر دارای اساس نامه است و به یمن این سند، سنجش کودکان بدو ورود آموزش و پرورش عشایر اجرا می شود.
وی در پایان خطاب دانش آموزان گفت: زیارت بارگاه امام هشتم اصلی ترین برنامه ما در این اردو است و بسیاری از دانش آموزان دوست دارند که در این موقعیت قرار بگیرند و این اقدام تنها با هدف حکیم مبانی ارزشی و اعتقادی و دینی انجام شده است که باید قدردان این موقعیت باشید.
یاد آور می شود در ابتدای این مراسم نیز براتعلی منصوریان معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: همت بلند و اراده قوی مردم عشایر بویژه نسل جوان و نوجوان این عزیزان زمینه ساز روزهای خوب و آینده ای روشن برای آن هاست.
وی اظهار امیدواری کرد: سفر زیارتی که دانش آموزان عشایر به مشهد دارند با خاطراتی خوب و بار معنوی بالا برای آن ها به یادگار بماند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]