واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: کاهش 5.6 درصدی ازدواج در کشور
مدیرکل دفتر آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: در یک سال اخیر میزان ازدواج در کشور 5.6 درصد کاهش پیدا کرده و جالب است به همین نسبت میزان طلاق نیز افزایش یافته است.
به گزارش جوان از اردبیل، ولیالله نصر در مراسم افتتاح پروژههای بهزیستی در اردبیل اظهار کرد: خوشحال هستیم که امروز به مناسبت هفته بهزیستی در آیین افتتاح پروژههای بهزیستی استان اردبیل حاضر شدیم تا بیش از 40 پروژه افتتاحی را تقدیم جامعه هدف بهزیستی دراین استان کنیم. وی گفت: این پروژهها در گرامیداشت هفته بهزیستی که امسال با شعار «ایرانی بانشاط با بهتر زیستن» تعیین شده در حوزههای اجتماعی، راهاندازی مراکز مشاوره خانواده، مراکز ترک اعتیاد و کاهش آسیبهای اجتماعی را در مجموع با تامین اعتبارات مورد نیاز به بهرهبرداری برسانیم. مدیرکل دفتر آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: در یک سال اخیر میزان ازدواج در کشور 5.6 درصد کاهش پیدا کرده و جالب است به همین نسبت نیز میزان طلاق نیز افزایش یافته است. نصر مهمترین آسیبهای اجتماعی را در کشور اعتیاد، طلاق و مهاجرت اعلام کرد و افزود: این سه آسیب پایهای و اساسی بزرگترین خطرات و خروجی نامطلوبی را به همراه داشتند به طوری که در قالب ماموریتهای حوزه اجتماعی تلاش میکنیم تا از شدت نفوذ و تاثیرگذاری این آسیبها کاسته شود. وی به معضل طلاق در کشور اشاره کرد و افزود: در سالهای اخیر روند طلاق روبه رشد گذشته است به طوری که از هر چهار ازدواج در کشور یک مورد منجر به طلاق میشود. مدیرکل دفتر آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی تصریح کرد: در کشورمان در یک ساعت 19 واقعه طلاق به ثبت میرسد و جالب اینکه در یک سال اخیر میزان ازدواج 5.6 درصد کاهش یافته و در نقطه مقابل افزایش طلاق را شاهد هستیم. نصر با اشاره به دلایل متعدد برای افزایش طلاق و شرایط به وجود آمده در گسست نظام خانواده در کشورمان تصریح کرد: از توسعه شبکههای اجتماعی گرفته تا کانالهای ماهواره و تبلیغات همهجانبه دشمنان سبب شده است تا در برخی خانوادهها قبح مسائل ارزشی و اعتقادی شکسته شده و امر طلاق عادی جلوه کند.
افزایش سکونتگاههای غیررسمی در شهرهای پرجمعیت وی به معضل مهاجرت بیرویه و افزایش سکونتگاههای غیررسمی و آسیب حاشیهنشینی اشاره کرد و گفت: دلیل این مهاجرت مشکلات اقتصادی و نبود فضای کسب و کار در شهرها و روستاها است که سبب شده ساکنان آنها به حاشیه شهرها روی آورند که این خود به افزایش آسیب کودکان کار و خیابانی و همچنین تشدید دیگر آسیبها کمک کرده است. مدیرکل دفتر آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی در مورد ساماندهی کودکان کار تصریح کرد: بر اساس مصوبه دولت در سال 84، 11 دستگاه اجرایی در این زمینه مسئولیت دارند تا فضای مناسب برای حضور این کودکان و عملیات آموزش و حمایت از آنها انجام شود. نصر بیان کرد: در این زمینه طرح نگهداری شبانه و روزانه، آموزش و حمایت خانوادههای این کودکان به عنوان یک برنامه اساسی توسط بهزیستی انجام شده و آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی در حوزه تحصیل و درمان این کودکان وظیفه خطیری را برعهده دارد.
وی وظیفه 11 دستگاه اجرایی را از جمله شهرداری در تامین فضا و نهادهای فرهنگی و اجتماعی را در سر و سامان دادن به کودکان کار و خیابانی یادآور شد و گفت: ستادی در استانها در این زمینه فعال شده و به صورت مرتب جلسات خود را برگزار میکنند تا ساماندهی این کودکان انجام شود که به نظر میرسد بهزیستی به وظیفه خود در این زمینه عمل کرده است. مدیرکل دفتر آسیبهای اجتماعی سازمان بهزیستی عنوان کرد: نه تنها بهزیستی به وظیفه خود عمل کرده بلکه کمکاری برخی از دستگاهها را نیز به گردن گرفته و در حل این مشکلات تلاش جدی داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]