واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: انگیزه بقایی از درخواست عودت «هیچ» از سوی جهانگیری چیست؟
آرمان در گزارشی آورده است؛
به گزارش نامهنیوز، ديروز حميد بقايي معاون اجرايي احمدينژاد از جهانگيري معاون اول روحاني خواست تا پاداش دريافت كرده از سيمان را عودت دهد؛ پاداشي كه «هيچ» است! مشخص نيست بايد اين روزها به ادعاي برخي خنديد يا براي آنها اظهار تاسف كرد؛ البته به نظر ميرسد بيش از خنده يا تاسف بايد براي آنها دلسوزي كرد، چرا كه پيش بيني نكرده بودند پروژه افشاي حقوقهاي نجومي در نهايت دامنگير برنامهريزان آنكه هدفي جز تخريب دولت يازدهم و كاستن از اعتبار و محبوبيت آن در نزد افكار عمومي نداشتند نگاهها و سوالاتي در ذهن را متوجه خودشان خواهد كرد و نه تنها از اعتبار دولت يازدهم كم نكرد بلكه دستور رئيسجمهور به معاون اول و انتشار گزارش جهانگيري اعتمادها را بيش از پيش به سمت دولت يازدهم هدايت كرد. اپيزود نخست همان ناموفق بودن در كاستن از اعتبار دولت بود.
اپيزود دوم: شوك پرويز كاظمي به دلواپسان
البته اقدامات دولت در راستاي مقابله با دريافت و پرداخت حقوق هاي نجومي تنها ثمره برنامه دلواپسان نبود بلكه سبب شد تا پروندههاي ديگر گشوده شود كه مربوط به دولتمردان قبل است و اينكه آنها چه ميكردند و چه پرداخت و دريافتهايي داشتند كه اظهارات يك وزير دولت احمدينژاد رسيدن به پاسخ را آسان كرد. پرويز كاظمي وزير رفاه دولت احمدينژاد درباره حقوقهاي ميليوني ميگويد: «به طور مثال در كشور قانون گذاشتند كه هيچ كس نبايد در دو شركت عضو هيات مدیره باشد اما افرادي مسئول شركت هلدينگ هستند كه حدود ۱۰۰ شركت زيرمجموعه دارد. حالا بايد از كجا اين تعداد عضو براي هيات رئيسه پيدا كنند؟ خيلي راحت ميشد به موضوع ورود كرد و با افراد خاطي و كساني كه خارج از عرف و قاعده دريافتي دارند برخورد شود و طرح همه اين مباحث حاشيهاي به سياست زدگي در جامعه برميگردد؛ چرا كه قبل از دولت يازدهم نيز اين پرداختهاي غيرمتعارف وجود داشت.» دلواپسان انتظار نداشتند كه وزيري از دولت مورد حمايت حودشان اينگونه به دروازه خودي گل بزند كه البته اظهارات پرويز كاظمي نمايانگر اعتقاد او به پاكدستي و حركت در مسير اصلاح است و از سوي دلسوزان ستودني تفسير و سبب شد كه برخي حاميان دولت قبل كه اين روزها از هیچ برنامهاي براي تخريب روحاني با هدف موفق كردن كانديداي مورد نظر خودشان در انتخابات ۹۶ دريغ نميكنند سكوت پيشه كنند.
اپيزود سوم: فرار با ترفند متهم كردن
دولتمردان قبلي و حاميان آنها اين روزها بسيار دلسرد و سر در گريبان هستند چرا كه مواضع روحاني و اقدامات معاون اول او در موضوع فيشهاي حقوقي چنان مورد استقبال قرار گرفت كه ادامه اين پروژه را براي دلواپسان نه تنها بيحاصل، بلكه سبب صدماتي به خودشان كرد و اكنون آنها به دنبال راه فرار از پاسخ هاي جامعه درباره عملکرد دولت احمدينژاد و مردان آن دولت هستند. در اين شرايط برخي دولتمردان سابق كه علاقهاي به گشوده شدن پروندههايي درباره خود يا ديگر همكارانشان در دولت قبل ندارند، روش نخ نما شدهاي را اجرا ميكنند و آن هم متهم كردن دولتمردان روحاني است و جالب اينكه تمركز آنها بر شخصيتهايي است كه تاكنون در عملكرد آنها خطايي مشاهده نشده است، از جمله اسحاق جهانگيري كه البته انتخاب او براي متهم كردنش به تخلف اقتصادي شايد به آن سبب باشد كه وظيفه بررسي حقوقهاي نامتعارف به او سپرده شده و آنها واهمه افشاي تخلفات دولت قبل از سوي جهانگيري را دارند. پس به زعم خودشان با متهم كردن او ميتوانند مانع افشاگري شوند! كه زهي خيال باطل، چون رئيس دولت يازدهم با صداي بلند اعلام كرده است كه « با كسي عقد اخوت نبسته ام؛ مبارزه با فساد و رانت در نظام اداري و اقتصادي را تا ريشه كن شدن ادامه ميدهيم.»
ايپزود چهارم: تير بقايي به سنگ خورد
ديروز حميد بقايي نامه نوشت خطاب به معاون اول رئيسجمهور! شايد او به اين حرف عاميانه كه «اگر در يك دعوا چك اول را بزني برنده هستي» اعتقاد دارد كه اتهامي را متوجه جهانگيري كرده تا شايد معاون اول رئيسجمهور درباره اقدامات دولتمردان احمدينژاد و تخلفات آنها سكوت كند! اما اشتباه ميكند، چون جهانگيري بارها نشان داده واهمهاي از اين تهديدات ندارد. موضوع قابل تامل اينجاست كه بقايي دست بر شايعهاي گذاشته كه پيش تر تكذيب شده بود. معاون اجرايي دولت احمدينژاد با ارسال نامهاي به جهانگيري به او توصيه كرده پاداش دريافت شده از سيمان تهران را به بيت المال بازگرداند. متن نامه حميد بقايي خطاب به جهانگيري در ادامه آمده است: «احتراما نظر به انتشار خبر پاداش دريافتي توسط جنابعالي به عنوان رئيس هياتمديره غيرموظف كارخانه سيمان تهران طي سالهاي ۱۳۸۹ لغايت ۱۳۹۲ (سال اول دولت يازدهم) در برخي رسانهها و پيرو فرمايشهاي مدبرانه مقام معظم رهبري در خطبههاي نماز عيد سعيد فطر مبني بر اينكه «چنين برداشتهاي نامشروعي از بيت المال، گناه و خيانت به آرمانهاي انقلاب اسلامي است، مساله عزل و بركناري و بازگرداندن اموال به بيت المال بايد در دستور كار مسئولان باشد، زيرا افكار عمومي نسبت به اين موضوع حساس است و اگر پيگيري لازم نشود، از اعتماد مردم به نظام اسلامي كاسته خواهد شد. » لطفا بهمنظور تحقق منويات معظم له و خواست آحاد جامعه، زمان دقيق جبران و عودت پاداش دريافتي مذكور به بيتالمال را اعلام فرماييد. بديهي است پيشگامي شما در اين اقدام خداپسندانه منشأ اثرات مثبت در سطح جامعه و بازسازي اعتبار دولت آنهم در شرايطي كه حضرتعالي مروج انصراف مردم از دريافت يارانه ۴۵ هزار توماني بوديد خواهد شد. با آرزوي سلامتي و موفقيت براي جنابعالي حميد بقايي» آنچه بقايي به عنوان برگ برنده روكرده است خيلي وقت پيش به برگ سوخته تبديل شده بود. چنانكه شركت سيمان چندي قبل كه يك رسانه دلواپس موضوع سهم جهانگیري در سيمان را مطرح كرده بود توضيح داد: «شركت سيمان تهران به عنوان يك شركت بورسي به صورت شفاف، طبق قانون تجارت و ضوابط سازمان بورس اوراق بهادار مجامع سالانه خود را برگزار نموده و كليه درآمدها، هزينهها و پرداختهاي آن به تصويب مجامع عمومي خود رسيده است و صورتهاي مالي مذكور جهت اطلاع عموم بلافاصله در سيستم كدال بورس اوراق بهادار منتشر ميگردد. پاداش مصوب مجمع عمومي سهامداران طي سالهاي ۱۳۸۹- ۹۲، براساس مستندات مالي موجود كه در سايت كدال بورس اوراق بهادار موجود است و بسيار كمتر از مبلغ پيش بيني شده در قانون تجارت است به نسبت سهام بنياد مستضعفان در وجه آن بنياد پرداخت شده است و بنياد مستضعفان نيز بر اساس فرمول مورد نظر خود بخشي از آن را در وجه مديرعامل و ديگر اعضاي هياتمديره پرداخت نموده است، ضمن اينكه آقاي دكتر جهانگيري نيز در آن مقطع علاوه بر اينكه به عنوان عضو هياتمديره شركت سيمان تهران فعاليت مينمودند در بنياد مستضعفان نيز به عنوان مشاور رياست محترم وقت بنياد مستضعفان در سازمان صنايع بنياد فعاليت مينمودند. دكتر جهانگيري تا پايان خرداد ماه ۱۳۹۲ به عنوان عضو غيرموظف هياتمديره با شركت سيمان تهران همكاري داشته و از تيرماه سال ۱۳۹۲از عضويت در هياتمديره كتبا استعفا نموده و موارد مندرج در جريده كيهان درباره عضويت ايشان در هياتمديره اين شركت تا سال ۱۳۹۳ كذب محض است. »
منبع: روزنامه آرمان
۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]