تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835501679
انتخابات برای چه کسانی است و دعوت رهبری خطاب به چه کسانی بود؟
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: انتخابات برای چه کسانی است و دعوت رهبری خطاب به چه کسانی بود؟
رهبر انقلاب در روز دیدار مردم قم، همه را به حضور در انتخابات توصیه کردند. ممکن است کسانی برایشان آن نگاه آرمانی وجهی نداشته باشد اما عملکرد و کارآمدی جمهوری اسلامی را در برخی حوزهها میپسندند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاه حفظ و نشر آثار امام خامنهایدعوت رهبر انقلاب اسلامی از مردم برای حضور در انتخابات، عدهای را نگران کرده است. نگران شدند که بلافاصله از بعد از دیدار ۱۹ دی با مردم قم، آماج حملات تبلیغاتیشان را بر روی این موضوع گذاشتند. جریان ضدانقلاب و سلطه این تجربه را در انتخابات ریاست جمهوری۹۲ تجربه کرد. دو روز مانده به برگزاری انتخابات رهبر انقلاب اسلامی در «توصیهی اوّل و اهمّشان به مردم» همه را «دعوت به حضور پای صندوقهای رأی» کردند؛ حتی آن کسانی که «به هر دلیلی نخواهند از نظام جمهوری اسلامی حمایت بکنند امّا از کشورشان که میخواهند حمایت کنند» و آن سال مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، تلاش مشترک ضدانقلاب با امریکاییهارا خنثی کرد. انتخاباتی که حدود ۴۰ روز مانده به آن رهبر انقلاب مردم را از «طرح دشمن برای سرد برگزار شدن انتخابات» باخبر کردند. در آن سال «حماسه سیاسی» محقق شد و طرح و نقشه دشمن بر باد رفت.
حالا آنها با تجربه شکست در انتخابات ۹۲ وارد انتخابات ۹۴ فعال شدهاند و دو برنامه را در دستور کار خود قرار دادهاند. از منظر رهبر انقلاب این دو برنامه عبارتست از اینکه مبتنی بر پروژه نفوذ، «عناصر خود را به طرق مختلف وارد مجلس کنند.» دوم اینکه در مشارکت مردم تاثیر منفی بگذارند، انتخابات را سست کنند تا بتوانند از جمهوری اسلامی یک «مچگیری کنند.» به همین دلیل آنها بعد از فراخوان و دعوت رهبری اقدامات رسانهای خود را تشدید کردند.
اما انتخابات برای چه کسانی است و دعوت رهبری خطاب به چه کسانی بود؟
رهبر انقلاب در روز دیدار مردم قم، همه را به حضور در انتخابات توصیه کردند. حتی کسانی که به جمهوری اسلامی اعتقادی نداشتند اما به «اعتبار ایران» و «امنیتی» که در آن هست «اعتقاد» دارند. جمهوری اسلامی فارغ از اهدافش که برای آن بهوجود آمده، کارنامهای دارد. ممکن است کسانی برایشان آن نگاه آرمانی وجهی نداشته باشد اما عملکرد و کارآمدی جمهوری اسلامی را در برخی حوزهها میپسندند. امنیتی که در این منطقه پر از آتش امروز در ایران وجود دارد، مرهون مجاهدت سربازان انقلاب اسلامی است. اینها اگر به استمرار آن کارآمدی علاقمندند، طبیعی است جهت تقویت آن به میدان حضور در انتخابات بیایند. درواقع، همه فارغ از اعتقادات و نگاه سیاسیشان به امنیت نیاز دارند و افرادی که به وجود این امنیت در ایران اسلامی معتقدند برای حفظ و ابهت این حصار امن باید در انتخابات مشارکت داشته باشند.
ضد انقلاب حالا که نتوانسته مشارکت مردم را نسبت به انتخابات کم کند و دید که مردم به سازوکار انتخابات اعتماد دارند، شروع کرد به ساختن دو قطبی فاسد. آنها با ساختن این دو قطبی فاسد میخواهند راه نفوذ خود را باز کنند. دو قطبی فاسد یعنی تقسیم مردم ایران به موافقان و مخالفان جمهوری اسلامی.
گروه دومی هستند که ممکن است روش و راه مدیریت کنونی جمهوری اسلامی را نپسندند. حتی ممکن است شخص «رهبری را قبول نداشته باشند» اما به آرمانها و اصول جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی معتقد باشند. آنها هم باید برای حضور در عرصه انتخابات احساس تکلیف شرعی کنند. انتخابات استمرار راه انقلاب است و قاعده مردمسالاری چرخش سلایق درون خانواده انقلاب است. این راهی است که بنیانگذار کبیرش -امام خمینی رحمةاللهعلیه- سیوهفت سال پیش بنا نهاده و قرار است تمدن نوین اسلامی را بسازد. این گروه برای افزایش اعتبار میراث امام و تقویت اصول او باید به میدان بیایند.
خطاب رهبر انقلاب اسلامی، مردم ایران بودند. مردمی که سالهاست برای اعتبار کشورشان، برای جمهوری اسلامیشان، برای افزایش آبرویشان در منطقه، برای حفظ امنیتی که جمهوری اسلامی بهوجود آورده در میدانها و صحنههای حساس کشور حضور پیدا میکنند. از انتخاباتها تا راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز قدس و ۹دی.
ما چند نفر را کجا میبرید؟
اما جریانی نگران این مشارکت است. نگران افزایش اعتبار ایران و جمهوری اسلامی است. این اعتبار مانند تنهی درختی است که هر سال تنومندتر میشود و دیگر انداختن و قطع کردن آن درخت به همین آسانیها نخواهد بود. ضدانقلاب نه به آرمانهای انقلاب معتقد است و نه اعتباری که امروز ایران دارد را میپسندد. او به ایران نمیاندیشد و از همان ابتدای انقلاب دنبال برهم زدن مردمسالاری دینی بوده است. اما از بخت بدش موفق نشده است. نه جنگ نظامی و ترور انقلابیون توانست درخت انقلاب را بشکند و نه تحریم انتخابات توانست گزندی بر آن بزند. یکی از آخرین تلاشهای آنان برای بیاعتمادکردن مردم به مردمسالاری دینی سال ۸۸ بود. در همان سال رهبری با ایمانی که به مردم داشت جوابشان را دادند که «مردم به نظام اعتماد دارند، نظام هم به مردم اعتماد دارد. انشاءاللَّه خواهید دید در انتخابات آینده همین مردم با وجود همین بازیگرىاى که مخالفان و دشمنان و غافلان و بىخبران داخلى کردند، یک حضور مستحکمِ قوىاى در انتخابات خواهند داشت.»۲ و دیدند و رسوا شدند و فهمیدند که نمیتوانند مردم را از جمهوری اسلامی جدا کنند. پس تغییر استراتژی دادند. حالا که مردم آمدند؛ آنها اینبار میخواهند خودشان را در صفوف مردم نفوذ دهند؛ آنقدر صریح از این حضور صحبت میکنند که فلان آدم موثرشان در بیبیسی میگوید که در انتخابات شرکت خواهد کرد و رای خواهد داد که خود خطی است برای الباقی نفراتش.
جریان ضد انقلاب مصداق همان داستانی است که بزرگی در شهر وقتی از کنار عدهای از مردم گذشت و چون سلامت آن مردم را دید آنها را دعوت کرد که در مهمانیش حضور یابند و وقتی آنها پذیرفتند و به سمت مهمانخانه روانه شدند دزدی که از ماجرا خبردار شده بود خود را در آن جمعیت صالح جا زد و برای اینکه حضورش را طبیعی جلوه دهد؛ شروع کرد به طلبکاری و داد و فریاد که ما چند نفر را کجا میبرید و...؟
دوقطبی فاسد
ضد انقلاب حالا که نتوانسته مشارکت مردم را نسبت به انتخابات کم کند و دید که مردم به سازوکار انتخابات اعتماد دارند، شروع کرد به ساختن دو قطبی فاسد. آنها با ساختن این دو قطبی فاسد میخواهند راه نفوذ خود را باز کنند. بهمان آدمی که سالها پیش به یک روزنامه غربی خبر داده بود که (اندیشه و اصول) امام خمینی رحمةاللهعلیه را به موزه تاریخ خواهیم سپرد و سالها علیه میراث امام اقدام کرده بود و به روشهای مختلف تا امروز تلاش کرد تا آبرو و اعتبار ایران را در میان مردم جهان از بین ببرد. امروز حیله میزند تا خود را به صفوف مردم بچسباند و از این راه نگاه خود را به درون جمهوری اسلامی رسوخ دهد. دو قطبی فاسد یعنی تقسیم مردم ایران به موافقان و مخالفان جمهوری اسلامی و در این حالت ضدانقلابیون -کسانی که علیه منافع مردم و ایران اسلامی تلاش میکند- میخواهد با گردوغباری که میسازد خود را در صف مردم جا دهد؛ البته «مردم هوشیار هستند و این اجازه را نخواهند داد.» ضدانقلاب از مردم جداست و او به جشن انتخابات دعوت نیست.آحاد مردم حداقل در یک چیز با یکدیگر در موضوع انتخابات مشترک هستند. آن یک چیز عبارتست از تعلق به جمهوری اسلامی. این تعلق یا به دلیل اعتقاد به آرمانها و اهداف اوست و یا به دلیل اعتباری که جمهوری اسلامی به دلیل کارکردش بهوجود آورده است. مثلا اینکه جمهوری اسلامی به دلیل منطق درستش در منطقه و فداکاری سربازانش در میدان جنگ، امنیت را به مردمش اهدا کرده است.
رأی به نظام
مشخص شد که انتخابات برای همه است مگر یک جریان. آحاد مردم حداقل در یک چیز با یکدیگر در این موضوع مشترک هستند. آن یک چیز عبارتست از تعلق به جمهوری اسلامی. این تعلق یا به دلیل اعتقاد به آرمانها و اهداف اوست و یا به دلیل اعتباری که جمهوری اسلامی به دلیل کارکردش بهوجود آورده است. مثلا اینکه جمهوری اسلامی به دلیل منطق درستش در منطقه و فداکاری سربازانش در میدان جنگ، امنیت را به مردمش اهدا کرده است. این اعتباری است که جمهوری اسلامی بهوجود آورده و کسانی که به آن معتقدند برای حفظش در انتخابات حضور پیدا خواهند کرد.
بههمین دلیل است که انتخابات با مشارکت بالا و سالم، همواره دو برنده دارد. یکی برگزیده انتخابات و برنده دوم که از اولی هم مهمتر است؛ فارغ از هر نتیجهای مردم و نظامی هستند که با آن تقویت میشوند.
مشارکت در انتخابات نمادی است برای همهی عالم که یعنی؛ مردم «به نظام و سازوکار انتخابات» اعتماد دارند. دوم اینکه اعتقاد به نظام دارند که در انتخابات حضور پیدا میکنند. ممکن است این اعتقاد در حوزه آرمانهاباشد یا حوزه کارآمدی آن. به همین دلیل است که باید کسانی در رقابت قرار بگیرند و کسانی انتخاب شوند که توانایی حفظ آرمانها و ساختن و افزایش آن اعتبارها را داشته باشند. دو عنصر آرمانها و کارکردهای موفق جمهوری اسلامی همان چیزی است که مردم و جمهوری اسلامی را به یکدیگر متعلق و متصل میکند؛ انتخابات را فارغ از هر نتیجهای به سود مردم خواهد کرد که قلب المرءبین اصبعی الرحمن که خداوند حافظ این مردم است...
منبع: خبرآنلاین
۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]
صفحات پیشنهادی
ابراهیمیان: رهبری فرمودند کسانی که نظام را قبول ندارند در انتخابات شرکت کنند، نفرمودند ماده ۲۸ نادیده گرفته شو
ابراهیمیان رهبری فرمودند کسانی که نظام را قبول ندارند در انتخابات شرکت کنند نفرمودند ماده ۲۸ نادیده گرفته شود عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت نتایج بررسی صلاحیتها از هیات مرکزی نظارت به هیاتهای مرکزی استان و از آنجا به فرمانداریها اعلام شده و فرمانداریها کار ابلاغ نتایج بهانتخابات برای چه کسانی است؟
انتخابات برای چه کسانی است جریانی نگران این مشارکت است نگران افزایش اعتبار ایران و جمهوری اسلامی است این اعتبار مانند تنهی درختی است که هر سال تنومندتر میشود و دیگر انداختن و قطع کردن آن درخت به همین آسانیها نخواهد بود به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاه حفظ و نشر آثار اماجمالی/رهبر معظم انقلاب در دیدار دستاندرکاران برگزاری انتخابات: گفتم کسانی که نظام را قبول ندارند رأی دهند نه
اجمالی رهبر معظم انقلاب در دیدار دستاندرکاران برگزاری انتخابات گفتم کسانی که نظام را قبول ندارند رأی دهند نه اینکه به مجلس بروندرهبر انقلاب فرمودند بنده گفتم کسانی که نظام را قبول ندارند رأی بدهند نه اینکه کسی که نظام را قبول ندارد به مجلس بفرستند به گزارش خبرگزاری فارس به نقجلودارزاده: برای اصلاحطلبان درانتخابات آتی جایی باقی نمانده است/ افتخاری: رایدادن به کسانی که خاصیتی برای نظ
جلودارزاده برای اصلاحطلبان درانتخابات آتی جایی باقی نمانده است افتخاری رایدادن به کسانی که خاصیتی برای نظام ندارند حقالناس است به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان صبح امروز جمعه 2 بهمن ماه مناظره لاله افتخاری نماینده اصولگرای مجلس و سابراهیمیان: نمی توان گفت فردی که به اسلام معتقد است، ملتزم هم هست؛ ممکن است سهل انگاری داشته باشد / رهبری فرمو
صبح دنا با اشاره به رد صلاحیت تعدادی از کاندیداها براساس ماده ۲۸ ابراهیمیان نمی توان گفت فردی که به اسلام معتقد است ملتزم هم هست ممکن است سهل انگاری داشته باشد رهبری فرمودند کسانی که نظام را قبول ندارند در انتخابات شرکت کنند نفرمودند ماده ۲۸ نادیده گرفته شود عضو حقوقدانخطاب بیانیه اجلاس مجالس با چه کسانی است؟
بیانیه ای که در آن کشتار در یمن و سوریه محکوم شده و اعضا را به تحریم فتاوایی که رفتارهای نفرت انگیز در پی دارد فراخوانده است اجلاس بین المجالس کشورهای اسلامی با صدور بیانیه ای در یکشنبه شب رسما بکار خود پایان داد بیانیه ای که در آن کشتار در یمن و سوریه محکوم شده و اعضا را به تحاحمدوند در گفتوگو با فارس: کسانی که در فتنه 88 نظام را متهم به بیقانونی کردند، امروز به دنبال تأیید صلاحیت غ
احمدوند در گفتوگو با فارس کسانی که در فتنه 88 نظام را متهم به بیقانونی کردند امروز به دنبال تأیید صلاحیت غیرقانونی هستندعضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی تهران بزرگ با بیان اینکه شورای نگهبان در طول انقلاب نشان داده است که در بررسی صلاحیتها تنها طبق مر قانون عمل میکند گفتواعظ طبسی:کسانی که نظارت شورای نگهبان را استصوابی نمی دانند،غرض ورزی نمی کنند،برداشت شان این است
واعظ طبسی کسانی که نظارت شورای نگهبان را استصوابی نمی دانند غرض ورزی نمی کنند برداشت شان این است سیاست > احزاب و شخصیتها - ایسنا نوشت آیتالله واعظ طبسی گفت مجلسی میتواند به دولت و انقلاب کمک کند که از نیروهای پاک معتقد به اسلام و ولایت و برخوردار از پایههای مستحاجلاس بین المجالس اسلامی با صدور بیانیه بکار خود پایان داد/خطاب بیانیه بغداد چه کسانی هستند؟
بغداد-ایرنا- اجلاس بین المجالس کشورهای اسلامی با صدور بیانیه ای در یکشنبه شب رسما بکار خود پایان داد بیانیه ای که در آن کشتار در یمن و سوریه محکوم شده و اعضا را به تحریم فتاوایی که رفتارهای نفرت انگیز در پی دارد فراخوانده است در پایان نشست بعد از ظهر یکشنبه اجلاس بغداد ابراهیمچه کسانی در انتخابات مجلس رد صلاحیت شدند؟
چه کسانی در انتخابات مجلس رد صلاحیت شدند شایعات رد صلاحیت معین مطهری و کانال تلگرام روزنامهایران نوشت که ردصلاحیت مطهری با ماجرای شنود از دفترش ارتباط دارد اما زمان زیادی نگذشت که دفتر علی مطهری به شایعه ردصلاحیتاین نماینده مردم تهران در مجلس واکنش نشان داده و اعلام کرد-
سیاسی
پربازدیدترینها