تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835481741




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باور کنید «کریسمس» یک جشن مذهبی است!


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: هرچند که کریسمس یک جشن مذهبی برای پیروان حضرت عیسی (ع) است اما موج برگزاری کریسمس حالا چندسالی است میان مذاهب مختلف نیز به راه افتاده و گویا برخی مسلمانان عجله بیشتری برای برگزاری جشن دارند!

به گزارش تراز ،برگزاری مراسم کریسمس سنت هرساله مسیحیان و پیروان حضرت عیسی در سراسر جهان است. خرید درخت کاج، شکلات های رنگی، هدیه های سال جدید، پوشیدن لباس قرمز رنگ بابانوئل از جمله رسم و رسومات این مراسم است. اقلیت های مسیحی نیز در سراسرجهان این جشن را برگزار می کنند در حالی که در برخی کشورها مانند چین و عربستان سعودی برگزاری این جشن ممنوع است. اما این رسم فارغ از رنگ و بوی مذهبی چندسالی است به دلیل تبلیغات زیاد بین باقی فرهنگ ها و ادیان نیز در حال گسترش بوده و تبدیل به یک پُز فرهنگی شده است!

شکلات کریسمسی مخصوص مسلمانان

شرکت «لینت» (lindt) یکی از معروف ترین برندهای تولید شکلات lindt برای سال جدید میلادی داستان ۱۰۰۱ شب را با تقویم کریسمس ترکیب و به بازار عرضه کرد. این شرکت به خاطر به دست آوردن مشتری های مسلمان علاوه بر صفر کردن درصد الکل شکلاتهایش در این نمونه، از طرح یک ساختمان سنتی با معماری شرقی برای بسته بندی شکلاتش استفاده کرد. این ساختمان از ۲ گنبد و ۲۴ در تشکیل شده که فرد مجاز به باز کردن تنها یک در در هر روز است و می تواند یک شکلات از درون درها در بیاورد. با این کار در روز آخر یک تقویم با شمایل یک مسجد جایزه می گیرد.

این بسته بندی عجیب با واکنش های منفی مسلمانان زیادی روبرو شد و آنها اعتراضشان را در صفحه فیسبوک این شرکت نوشتند. مسئولین این شرکت نیز پاسخشان را این گونه بیان کردند: « ما می خواستیم محصولاتمان بهترین کیفیت را داشته باشند. مشتریان و نظراتشان همواره برای تولید کننده حائز اهمیت است.»

رژه بابانوئل ها در پاکستان

در کشور مسلمان پاکستان، به مناسبت نزدیک شدن کریسمس،کلیسای شهر لاهور برنامه عجیبی در این شهر برگزار کرد. در این برنامه اکثر دانش آموزان این شهر با پوشیدن لباس بابانوئل  در خیابان ها حرکت کردند و هدایایی را بین کودکان خیابانی این شهر تقسیم کردند. برگزاری این مراسم در چنین سطح وسیعی در کشورمسلمان پاکستان با وجود حضور گروه های افراطی طالبان که حتی تحصیل دختران را ممنوع می دانند کمی عجیب به نظر می رسد.

تاجیکستان فرهنگ ایرانی ولی تقویم میلادی!

هرساله با نزدیک شدن سال نو میلادی برپایه روال بازمانده از روال شوروی سابق در کشور تاجیکستان کلانشهری این کشور با درخت های کاج چراغانی شده و دیگر نمادهای کریسمس تزیین می شوند. این در حالی است که رسانه های این کشور هرساله مقالاتی را درباره جایگاه کریسمس و سال نو میلادی میان مردم تاجیک که قرابت زیادی با فرهنگی ایرانی دارد منتشر می کنند. بسیاری از روشنفکران این کشور معتقدند استقبال از سال نوی میلادی باید مانند دیگر میراث های ساقط شوروی حذف شود و عید نوروز به عنوان سال جدید و شروع بهار در تاجیکستان قانونی شود. اما این در حالی است که همچنان تقویم رسمی این کشور برپایه میلادی است و برخی برهمین اساس برگزاری جشن کریسمس را ضروری می دانند. این اختلاف متاسفانه گاهی هم مورد سوء استفاده رسانه های غربی قرار می گیرد که مسلمانان با برگزاری کریسمس مخالف هستند. اما برگزاری این جشن در کشور مسلمان ما توسط هموطنان و شهروندان اقلیت های مسیحی گویای این حرف بی مورد است.

تضاد هویتی میان مسلمانان ترکیه

کشور ترکیه در حدود ۷۶ میلیون نفر جمعیت دارد که طبق آمار ۹۹.۸ درصد آنها مسلمان هستند. این در حالی است که جمهوری نوین ترکیه بعد از سقوط دولت عثمانی در سال ۱۹۲۳ پایه گذاری شد و تاریخ رسمی این کشور نیز به تاریخ میلادی و نگارش خط این کشور نیز از حروف عربی به لاتین تغییر کرد تا این تحول موجب تضاد هویتی مردم این کشور شود. دولت این کشور نیز به جدایی دین از سیاست تاکیده کرده و حکومتی لائیک دارد. جشن کریسمس نیز هرساله در پایان ماه دسامبر میلادی در این کشور به صورت باشکوهی برگزار می شود.

برگزاری کریسمس مسلمانان ایرانی به وقت اروپا

هرساله در شهرهای ایران نیز ارامنه و اقلیت های مذهبی با رسیدن سال جدید میلادی جشن های کریسمس خود را برگزار می کنند. چهره برخی از خیابان ها و فروشگاه های پایتخت به خصوص در مناطق ارمنی نشین حال و هوای کریسمسی بیشتری دارد. اما عجیب اینکه برخی از مسلمانان نیز تحت تاثیر این برنامه خودشان نیز جشن کریسمس را به طور جداگانه برگزار می کنند.

اما نکته جالب اختلاف ارامنه ایران با دیگر مسیحیان اروپا و آمریکا برسر تاریخ تولد حضرت مسیح است. مسیحیان اروپایی عقیده دارند که تولد حضرت مسیح در ۲۵ دسامبر اتفاق افتاده است. لذا این روز را کریسمس می دانند. اما ارامنه معتقدند حضرت عیسی (ع) در ۶ ژانویه به دنیا آمده است. برای همین در این روز جشن کریسمس را برگزار می کنند. این موضوع در حالی است که برخی افراد غیرمسیحی به تبعیت از کشورهای غربی این روز را به وقت اروپا جشن می گیرند!















منبع: مجله مهر



زمانبندی انتشار: 1 دى 1394 - 17:13





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن