واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي: توجه حوزه به پژوهش بيشتر شده است
خبرگزاري فارس: رئيس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي گفت: امروز شاهديم كه حوزههاي علميه توجه بيشتر و جديتري را به مقوله پژوهش دارند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، احمد مبلغي در ديدار رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با بيان اينكه امروز حوزههاي علميه به مقوله پژوهش توجه جديتري دارند، اظهار داشت: پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي به عنوان بزرگترين مركز پژوهشهاي ديني كشور امروز توانسته در عرصههاي مختلف گامهاي مؤثري را بردارد.
وي ادامه داد: فعاليتهاي صورت گرفته پژوهشگاه مورد توجه اساتيد حوزه و دانشگاه است و بسياري از نهادها در فعاليتهاي پژوهشي خود تلاش دارند تا از ظرفيتهاي موجود در اين مجموعه بهرهبرداري كنند.
معاون پژوهشي دفتر تبليغات اسلامي از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي به عنوان يك نهاد مهم فرهنگي و تاثيرگذار در روابط با ديگر كشورها نام برد و اظهار داشت: برگزاري نشستهاي مشترك علمي و پژوهشي، ارائه دستاوردهاي پژوهشي داخل به خارج از كشور، شناسايي نخبگان جهان اسلام و دستيابي به منابع علمي و پژوهشي ميتوانند از مهمترين زمينههاي همكاري سازمان فرهنگ و ارتباطات و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي باشند.
وي گفت: ظرفيت موجود و تجارب گذشته پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي بستر مناسبي براي همكاري طرفين به شمار ميرود.
رئيس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي نشر مجلات به صورت مشترك، ايجاد فرصتهاي مطالعاتي براي نخبگان داخلي و خارجي و حضور در كنفرانسهاي مهم علمي و پژوهشي را از انتظارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در عرصه بينالمللي عنوان كرد.
رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي نيز در اين نشست گفت: طي ساليان اخير محصولات فرهنگي به صورت فاخري توليد و عرضه ميشوند و حركتهاي خوبي در زمينه تبيين معارف ديني در حال انجام است كه دنيا نيز به توان ما در اين زمينهها پي برده است.
مهدي مصطفوي ادامه داد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي به دليل وظايف خود نيازمند ارتباطات گسترده و مناسب با مراكز علمي و پژوهشي است تا بتواند با ارائه آنها خلأها و نيازهاي ديگر كشورها را پاسخگو باشد.
وي گفت: اين اعتقاد در سازمان به صورت جدي وجود دارد كه خود را به بدنه علمي، پژوهشي، تبليغي و هنري كشور پيوند بزند تا پل مناسبي براي انتقال تحولات فرهنگي و نيازهاي بين جمهوري اسلامي و ساير كشورها باشد.
رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي اظهار داشت: فرهنگ كشور ما يكي از مؤلفههاي مهم است كه ميتواند در قالب ديپلماسي فرهنگي گرههاي مهمي را باز كند.
رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي با بيان اين كه امروز هر جا كنفرانسي در حوزه اسلام برگزار ميشود به دليل جايگاه انديشوران ايراني از آنها براي حضور در كنفرانس دعوت به عمل ميآيد، اظهار داشت: بايد آثار فاخري كه در حوزه دين داريم، براي ترجمه به ديگر زبانها آماده كرده و به علاقهمندان خارج از كشور ارائه دهيم.
وي همكاري در زمينه اطلاع از نسخ خطي موجود در جهان اسلام، تسهيل ارتباط بين پژوهشگاه و ديگر مراكز پژوهشي خارج از كشور را از ديگر زمينههاي همكاري بين سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي عنوان كرد.
انتهاي پيام/م
شنبه 11 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 245]