تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس خداى عزوجل را اطاعت كند خدا را ياد كرده است، هر چند نماز خواندن و روزه گرفتن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846388787




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تقدير ابتکار از تلاش وزارت نفت براي حفظ محيط زيست


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۳ آذر ۱۳۹۴ (۱۳:۹ب.ظ)
تقدير ابتکار از تلاش وزارت نفت براي حفظ محيط زيست موج - رئيس سازمان حفاظت محيط زيست گفت: توسعه پايدار علاوه بر تحقق اهداف اقتصادي، کيفيت زندگي انسان‌ها را نيز حفظ و تأمين مي‌کند.
به گزارش خبرگزاري موج، معصومه ابتکار، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست، در همايش ملي توسعه پايدار، پتروشيمي و صنعت سبز، گفت: صنعت سبز به لحاظ جهت گيري جهاني و همچنين جهت گيري‌هاي برنامه اي دولت يازدهم از جايگاه مهمي برخوردار است.
ابتکار اشاره اي هم به برنامه ارائه شده توسط رئيس جمهور يازدهم زمان آغاز به کار دولت داشت و اظهار کرد: اقتصاد سبز و توجه به محيط زيست از جمله 11 محور مهم اين برنامه بودند.
معاون رئيس جمهور ضمن يادآوري حضور و سخنان رئيس جمهور در اجلاس سران توسعه پايدار که شهريور ماه سالجاري در محل سازمان ملل برگزار شد، افزود: يکي از مهم‌ترين رخدادهاي اين اجلاس تصويب 17 محور يا هدف گذاري جهاني براي سال‌هاي 2015 تا 2030 توسط سران کشورهاي مختلف جهان بود که ايران نيز براي حرکت در مسير اين اهداف 17 گانه توسعه پايدار اعلام آمادگي کرد.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست تاکيد مجدد رئيس جمهور بر اينکه دولت يازدهم، دولت محيط زيست است در اجلاس سران را نشانه عظم جدي دولت براي توجه به محيط زيست و توسعه پايدار دانست و افزود: پيش از اين اجلاس جهاني، رئيس دولت يازدهم همزمان با هفته محيط زيست در خردادماه سالجاري و در محل سازمان حفاظت محيط زيست بر اين موضوع تاکيد کرده بودند.

توسعه پايدار راهي براي دستيابي به اهداف اقتصادي در کنار تأمين کيفيت زندگي
وي هدف گذاري براي توسعه پايدار را راهکاري جهت حفظ منافع براي نسل‌هاي آينده در کنار تحقق منافع نسل حاضر دانست و گفت: توسعه پايدار علاوه بر تحقق اهداف اقتصادي، کيفيت زندگي انسان‌ها را نيز حفظ و تأمين مي‌کند.
ابتکار ضمن يادآوري نياز انسان‌ها به تنفس 16 کيلو هوا در روز، گفت: تصور کنيد اگر تنها ميزان اندکي از اين هوا تأمين نشود يا همراه با آلودگي‌هاي مختلف باشد، چه اتفاقي براي انسان‌ها رخ خواهد داد و همين موضوع قابل تعميم در ساير موارد نيز هست. زيرا انسان براي برخورداري از يک زندگي شرافتمندانه و سالم در کنار ساير نيازهاي خود، به خاک، آب، هوا و غذاي سالم نيز نياز دارد.
معاون رئيس جمهور اشاره اي هم به ابلاغ سياست‌هاي کلي نظام در حوزه محيط زيست توسط مقام معظم رهبري در 15 محور و براي سران سه قوه مجريه، مقننه و قضائيه طي هفته گذشته داشت و افزود: مقام معظم رهبري با بينش دقيق و روشن خود، چارچوب و خط مشي توسعه پايدار ايران را اعلام کردند.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست تاکيد مقام معظم رهبري بر اقتصاد سبز، اقتصاد و صنعت کم کربن، کاهش آلودگي‌ها، بهينه سازي مصرف انرژي، فرهنگ سازي، دستيابي به فنآوري هاي سبز براي تحقق اهداف، برخورداري از پژوهش‌هاي کاربردي در حوزه محيط زيست، نظارت، کنترل و پايش، همچنين مشارکت و همکاري مردم و کليه آحاد جامعه براي حفظ محيط زيست را مهم‌ترين خطوط ترسيمي براي حرکت سه قوه در مسير حفظ محيط زيست برشمرد.
وي محيط زيست را مسووليت اجتماعي تمامي آحاد جامعه دانست و گفت: محيط زيست سالم حق شماست، پس حق خود را بشناسيد و از آن به خوبي دفاع کنيد. اما مي دانيد که در مقابل هر حقي مسووليت‌هايي هم وجود دارد و مسووليت حفظ محيط زيست هم بر عهده هگان است زيرا همه از نعمت محيط زيست بهره مند مي‌شويم.
ابتکار با تقسيم مسووليت حفظ محيط زيست به دو بخش عمومي و خصوصي، اظهار کرد: تعريف مسووليت عمومي مشخص است و در بخش خصوصي نيز هر کس به فراخور نقش و مسووليتي که بر عهده دارد، سهمي در حفظ محيط زيست دارد.
معاون رئيس جمهور ادامه داد: گاهي مدير با تجربه در مسند مسئوليت است که به فراخور تجربه و دقت و کارايي، مسووليت هايي بر عهده دارد و گاهي مديري جوان در مسند مسووليت قرار دارد که البته استفاده از مديران جوان و به طور کلي نيروي جوان و خلاق بايد مورد تاکيد قرار گيرد، که بايد با انگيزه، نوآوري و انرژي جواني در انجام مسئوليت خود بکوشد.
ابلاغ سياست‌هاي کلي نظام در حوزه محيط زيست منجر به يکپارچگي دستگاه‌هاي اجرايي مي‌شود
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست ابلاغ سياست‌هاي کلي نظام در حوزه محيط زيست توسط مقام معظم رهبري را منجر به ايجاد قوام و يکپارچگي همه دستگاه‌هاي اجرايي کشور در موضوع مهمي چون محيط زيست دانست.
وي با اشاره به آغاز به کار اجلاس GECP (نشست مجمع کشورهاي صادرکننده گاز جهان) در تهران، گفت: در دستور کار قرار گرفتن صدور بيانيه مستقل براي محيط زيست و توسعه پايدار توسط حاضرين در اين اجلاس که حدود 79 درصد گاز جهان را توليد مي‌کنند و تاکيد تمام حاضرين در اجلاس بر لزوم حفظ محيط زيست در کنار فعاليت‌هاي گازي و اقتصادي، از اهميت بسيار زيادي برخوردار است.
ابتکار بهينه سازي مصرف انرژي، کاهش آلودگي و کاهش ردپاي کربن را از مهم‌ترين محورهاي سخنراني روز نخست اين اجلاس برشمرد.

مصرف بشر بيش از ظرفيت زمين است
ابتکار با يادآوري اين موضوع که ظرفيت زيستي دنيا و توان بازسازي طبيعت محدود است، گفت: در حال حاضر ميزان بهره کشي انسان‌ها از طبيعت بيشتر از ظرفيت زيستي زمين است به گونه اي که براي هر يک سال زندگي انسان‌ها بر روي کره زمين يک سال و نيم زمان براي بازسازي نياز است.
معاون رئيس جمهور افزود: اگرچه طبيعت توان خودپالايي و احيا را دارد اما اين توان در حدي تعريف شده که اگر از آن عبور کند، بحران‌هاي متعدد محيط زيستي به وجود خواهد آمد که بخشي از آن هم اکنون به صورت گرمايش زمين و از بين رفتن تنوع زيستي گياهي و جانوري نمايان شده است.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست ضمن تاکيد بر لزوم هماهنگي و سازگاري فعاليت‌هاي انسان با قواعد طبيعت، تصريح کرد: يکي از مهم‌ترين اقدامات کاهش ردپاي کربن در فعاليت‌هاي مختلف انسان بر کره زمين است؛ زيرا ردپاي کربن بالاترين سهم در ردپاي اکولوژيک را دارد.
وي ضمن يادآوري اجلاس هفته آينده پاريس (کاپ 21) که موضوع تغييرات اقليم و تصميم گيري‌هاي جديد جهاني در اين حوزه اختصاص دارد، گفت: تمام شواهد و اطلاعات علمي جهان حاکي از آن است که مساله گرم شدن زمين بسيار جدي است و اين در حالي است که هيات بين دولتي تغييرات آب و هوايي (IPCC) پيش بيني‌هاي بسيار خوبي با احتمال بسيار نزديک به يقين و درصد خطاي بسيار پايين براي تجربه جهان در مساله گرم شدن زمين و تغييرات اقليم داشت.
معاون رئيس جمهور با اشاره به هدف گذاري ميانگين افزايش دما در جهان براي يک و نيم تا دو درجه سانتي گراد، گفت: در حالي که افزايش دما 85 درجه سلسيوس براي زمين پيش بيني مي‌شد، اين ميزان در برخي نقاط به يک درجه رسيد و ايران حتي از اين ميزان افزايش دما هم عبور کرد.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست اظهار کرد: تغييرات اقليم و افزايش دماي زمين در دوره کنوني، پديده اي انسان ساخت است و بخش اعظم آن ناشي از توليد و انتشار CO2 و گازهاي گلخانه اي است.

رتبه هفتم ايران در توليد گازهاي گلخانه اي جهان
وي افزود: پروتکل کيوتو اگرچه موفقيت‌هايي در اين زمينه به همراه داشت اما عقب ماندگي‌هاي شديدي هم داشت زيرا برخي از کشورها به اين پروتکل نپيوستند و کشورهاي در حال توسعه نيز در اين پروتکل متعهد نبودند در حالي که امروز همين کشورها بزرگ‌ترين توليدکنندگان گازهاي گلخانه اي در جهان هستند به گونه اي که چين رتبه نخست دنيا در زمينه انتشار گازهاي گلخانه اي را دارد و ايران نيز تقريباً در رتبه هفتم قرار دارد.
ابتکار ضمن مرور تلاش‌ها و مذاکرات فشرده يک سال اخيرکشورهاي دنيا براي رسيدن به توافق جديد در زمينه مقابله با آثار تغييرات اقليم، گرمايش زمين و انتشار گازهاي گلخانه اي، اظهار کرد: در توافق جديد همه کشورهاي جهان متعهد خواهند شد براي تلاش به منظور کاهش انتشار گازهاي گلخانه اي و کم کردن عوارض ناشي از اين پديده‌ها تلاش کنند.
معاون رئيس جمهور با اشاره به نظرات کارشناسان ايراني، گفت: بسياري از کارشناسان معتقدند ايران افزايش يک تا يک و نيم درجه اي دما و کاهش بارندگي بيش از 45 درصدي در خوزستان در دو سال اخير را تجربه مي‌کند که ناشي از پديده تغيير اقليم است.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست ادامه داد: سهم 70 درصدي الگوهاي ناپايدار مصرف آب در بخش کشاورزي، الگوي نادرست کشت، عدم مصرف بهينه انرژي در کنار سهم 30 درصدي تغييرات اقليم عوارض شديدي چون خشک شدن تالاب‌ها، کاهش ذخيره منابع آب زيرزميني را براي ايران به همراه داشته است.
وي فلرينگ، هدررفت انرژي، شدت مصرف انرژي بالا و سيستم يارانه اي انرژي، حامل‌هاي انرژي و نفت را از مهم‌ترين دلايل قرار گرفتن ايران در رتبه هفتم توليد کنندگان گازهاي گلخانه اي جهان برشمرد و گفت: متاسفانه اقتصاد انرژي ايران، اقتصاد پويا نبوده است.

حضور 117 رئيس جمهور و نخست وزير جهان در اجلاس تغييرات آب و هوايي پاريس
ابتکار اضافه کرد: به رغم برخي شرايط امنيتي در پاريس به دليل اهميت موضوع تغييرات آب و هوا و گرمايش زمين تا کنون 117 رئيس جمهور و نخست وزير جهان براي حضور در اجلاس کاپ 21 هفته آينده در پاريس و تصميم گيري جهاني براي مقابله با پديده تغييرات اقليم و انتشار گازهاي گلخانه اي اعلام آمادگي کرده‌اند تا تعهد و همراهي خود براي توافق جديد جهاني در اين زمينه را نشان دهند.
معاون رئيس جمهور افزود: پيش از اين اجلاس نيز کشورهاي جهان، سند مشارکت داوطلبانه خود براي کاهش انتشار گازهاي گلخانه اي (INDCS) را ارائه کرده‌اند و در همين راستا ايران نيز هفته پيش برنامه مشارکت خود به صورت 4 درصد سهم غيرمشروط و 8 درصد سهم مشروط (لغو کامل تحريم‌ها، انتقال کامل تکنولوژي‌هاي نوين و همکاري کامل جامعه جهاني) که در مجموع 12 درصد کاهش انتشار گازهاي گلخانه اي تا سال 2030 است را به جامعه جهاني ارائه کرده است.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست ادامه داد: برنامه ايران کاملاً مشارکتي و با همکاري تمام دستگاه‌ها از جمله وزارتخانه‌هاي نفت، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزي و نيرو است و روز شنبه رسماً سازمان ملل برنامه ايران را نيز دريافت کرد.
وي ضمن تقدير از تمام تلاش‌هاي مجموعه وزارت نفت، پتروشيمي و پالايشگاه‌هاي کشور در راستاي حفظ محيط زيست، گفت: اما هنوز مسير بسيار زيادي باقي مانده است که به طور مثال مي‌توان به وضعيت غيرقابل قبول فلرينگ در کشور اشاره داشت که با توليد 400 ميليون متر مکعب در سال 2011 در مقام سوم جهان قرار گرفتيم.

تاکيد بر ضرورت هدف گذاري کاهش فلرينگ
ابتکار با تاکيد بر ضرورت هدف گذاري کاهش فلرينگ در کشور به دليل آلودگي‌هاي مختلف ناشي از فلر، تصريح کرد: اين هدف گذاري با استفاده از تکنولوژي‌هاي سبز و فناوري‌هاي نوين ميسر خواهد شد.
معاون رئيس جمهور ابزار اميدواري کرد: به زودي برنامه کاهش فلرينگ و مديريت محيط زيستي به ويژه در مناطق جنوبي کشور همچون عسلويه تکميل و به مرحله اجرا برسد.
رئيس سازمان حفاظت محيط زيست خاطرنشان کرد: انتظار سازمان حفاظت محيط زيست از مجموعه وزارت نفت و زيرمجموعه‌ها، رعايت استانداردهاي محيط زيست و رسيدن به مديريت سبز و فناوري‌هاي نوين در اين زمينه است که بخش عمده آن هزينه براي محيط زيست نيست و سرمايه گذاري است که از توجيه اقتصادي خوبي هم برخوردار است و از جمله تاکيدات مقام معظم رهبري است.
وي ضمن ابراز تأسف براي از دست دادن فرصت‌ها و هزينه‌هايي که به لحاظ تخريب محيط زيست به بخش‌هاي مختلف جامعه از جمله سلامت و بهداشت وارد شده است، گفت: زماني براي از دست دادن نمانده و بايد هر چه سريع تر برنامه‌هاي اصلاحي براي حفظ و ارتقاء محيط زيست در بخش‌هاي مختلف آغاز شود که البته خوشبختانه در بسياري از بخش‌ها اين رويکرد وجود دارد و اقدامات مختلف آغاز شده است.
ابتکار با اشاره به توانمندي‌ها و تجربيات و دانش مديران نفت، اظهار کرد: همين موضوع انتظارات سازمان حفاظت محيط زيست به عنوان مجموعه اي نظارتي و حاکميتي را از مجموعه نفت و زيرمجموعه‌هايش براي جلوگيري و رفع آلودگي‌هاي موجود و جبران خسارات وارد شده به محيط زيست، همچنين حرکت در مسير اقتصاد سبز همگام با حرکت جهاني و انطباق با استانداردهاي جهاني در حوزه محيط زيست افزايش مي‌دهد.
معاون رئيس جمهور تاکيد کرد: امروزه ردپاي کربن در توليد محصولات مختلف يک شاخص مهم براي حضور در بازارهاي اقتصاد جهان است و از اين رو ايران نيز بايد براي حضور مؤثر جهاني در اين زمينه تلاش کند که اين مهم با اتکا به سرمايه‌هاي عظيم اجتماعي کشور، عزم و اراده ملي، تجربه و دانش موجود در کشور مقدور است.
گفتني است، در پايان اين مراسم از تمبر يادبود همايش ملي توسعه پايدار، پتروشيمي و صنعت سبز رونمايي شد و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست نيز در کنار اين تمبر يادبودي نوشت.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن