واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: دستگيري سه سرآفيس يك شركت هرمي ايراني بازپرس دادسراي قاچاق كالا و ارز: پايين بودن سود بانكي يكي از دلايل عضويت افراد در شركتهاي هرمي است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق اقتصادي
بازپرس شعبه سوم دادسراي قاچاق كالا و ارز از دستگيري سه سرآفيس يك شركت هرمي ايراني خبر داد و گفت: متهمان با سوءاستفاده از برخي چهرههاي موجه دستگاههاي دولتي و غير دولتي اقدام به عضوگيري ميكردند.
حسن متولي در گفتوگو با خبرنگار حقوقي ايسنا، در اين باره اظهار داشت: طي تحقيقات مركز عمليات پليس امنيت تهران بزرگ، يك آفيس در خيابان آزادي شناسايي و پلمپ شد.
ويبا بيان اينكه سه متهم كه سرشاخههاي اصلي اين شركت هرمي ايراني بودند، دستگير شدند، گفت: متهمان براي عضويت ده ميليون ريال پرداخت كرده بودند و مبلغ مختلفي از جمله يكي از متهمان بيش از 30 ميليون ريال پورسانت دريافت كرده بودند.
متولي، اتهام عضوگيري در شركت هرمي ايراني را به سه متهم دستگير شده تفهيم كرد كه آنها اين اتهام انتسابي را پذيرفتند.
به گزارش ايسنا، (ع.ز) يكي از متهمان درباره نحوه فعاليتش خطاب به قاضي گفت: مدير بازرگاني يك شركت خصوصي بودم كه آن شركت ورشكسته شد، 20 ميليون ريال پول داشتم كه اگر در بانك ميگذاشتم ماهانه 24 هزار تومان به من سود ميداد كه كفاف خرج خانواده را نميداد. توسط يكي از دوستانم به اين شركت معرفي شدم و آنها 18 ماه پولم را بلوكه كردند و در عوض ماهي 150 هزار تومان به من پرداخت ميكردند.
قاضي با شنيدين دفاعيات متهم، گفت: پايين بودن سود بانكي يكي از دلايل عضويت افراد در شركتهاي هرمي به قصد به دست آوردن سود بالاتر است.
اين متهم افزود: شركت هرمي آسولايف داراي سايتي است كه تمام اخبار كشور از جمله اخبار دولتي در آن مندرج شده و وقتي از آنها محصولي خريداري ميكنيم طي هفته در منزل تحويل داده ميشود و در برخي موارد براي شركت در كلاسهاي آموزشي كنكور و كلاسهاي آموزشي ديگر 10 تا 50 درصد تخفيف داده ميشود و با كارت اينترنتي ميتوان خريد زياد كرد.
قاضي با شنيدين دفاعيات متهم، گفت:مبلغ عضويتي كه از اعضا دريافت ميشود از ارزش واقعي محصولات كه به آنها ارايه ميشود، بيشتر است.
متهم در ديگر اعترافاتاش مدعي شد: در فتواي علما چند ايراد به فعاليت هرمي وارد شده بود كه آن ايرادات در اين شركت وجود نداشت. يك جايگاهي را خريده بودم و در آنجا سرمايهگذاري كرده بودم و به دنبال نان حلال بودم.
قاضي از (ع.م) ديگر متهم اين پرونده در مورد فعاليت اين شركت در بورس سوال كرد كه وي گفت: اين شركت در بخش املاك، مستغلات و بورس سرمايهگذاري ميكرده و شركت مخابرات و پست از اين شركت حمايت ميكردند و روزانه sms فراواني برايمان ميفرستادند.
قاضي در مورد نحوه جذب نيرو در اين شركت هرمي ايراني، گفت: جذب نيرو در اين شركت استثنايي بوده و اين شركتهاي هرمي داخلي از چهرههاي موجه برخي دستگاهها براي جذب نيرو و تقويت شركت استفاده ميكردند و تعدادي از كارمندان برخي از دستگاهها را جذب كرده بودند و از فتواي مراجع تقليد براي قانوني جلوه دادن كارشان سوء استفاده كرده بودند.
متولي گفت: ترفند ديگر اين شركت هرمي ايراني اين گونه بود كه شركتهاي هرمي خارجي ارز را از كشور خارج ميكنند اما ما شركت ايراني هستيم ،نه تنها ارز را از كشور خارج نميكنيم بلكه پول را در چرخه توليد مياندازيم.
بازپرس شعبه سوم دادسراي قاچاق كالا و ارز افزود: «محمد.م» تعداد زيادي شركت هرمي را با اسامي مختلف به ثبت رسانده اما از پسوندهاي مختلفي چون آسونت، آسوشاپ، آسوگستر شرق ايرانيان استفاده كرده بود كه در پروندهاي به صورت غيابي قرار مجروميت وي صادر و به دادگاه صالحه ارسال شده است.
وي با تاكيد بر اينكه حكم جلب اين فرد صادر شده است، گفت: در راستاي رسيدگي به اين پرونده 15 سايت مربوط به شركتهاي هرمي را فيلتر كرديم كه برخي از آنها مجددا با پسوردهاي جديد فعال شدهاند.
قاضي پس از بررسي پرونده هر يك از متهمان را با صدور قرار 100 ميليون ريالي روانه زندان كرد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 8 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 332]