واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون هماهنگی اداره کل آموزش وپرورش خراسان رضوی خانواده از ارکان مقدس وتاثیرگذارجامعه است معاون هماهنگی اداره کل آموزش وپرورش خراسان رضوی درجمع مسئولان انجمن اولیا ومربیان ومدیران مراکزمشاوره ومدرسین آموزش خانواده استان براستفاده از فرصت ها در راستای آگاهی رسانی به خانواده ها تاکید کرد.
۱۳۹۴ پنج شنبه ۷ آبان ساعت 07:33
به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی ، حسین شادکام در دوره ی ضمن خدمت دوروزه ی مسئولان انجمن اولیا ومربیان ،مدیران مراکز راهنمایی ومشاوره ی خانواده ومدرسین آموزش خانواده استان که در مرکز آموزش نیروی انسانی شهید کامیاب مشهد درحال برگزاری است با اشاره به اهمیت ، قداست وجایگاه خانواده در دین مبین اسلام گفت:درآیاتی از سوره ی مبارکه ی روم خداونداز خانواده به عنوان نشانه ی خود یادمی نماید که این موضوع عظمت واهمیت جایگاه خانواده نزد خدا را نشان می دهد.
وی مودت ورحمت را نشانه ی خانواده ومبنای آرامش عنوان نمود وبا اشاره به اهمیت خانواده درساختن جامعه ی سالم گفت: اولین واحدآموزشی جامعه پذیری خانواده است وکودک در خانواده آموزش می بیند که جامعه پذیر باشد.
معاون هماهنگی اداره کل آموزش وپرورش خراسان رضوی خانواده های تک فرزندی را از عوارض جامعه ی امروزی خواند وگفت:کودک تک فرزند در بعد جامعه پذیری با آسیب روبروست واین درحالی است که در خانواده های چندفرزندی چنین مشکلی وجود نداشته وفرزندان در درون خانواده با ارکان جامعه وورود به آن آشنا می شوند.
وی با تاکید براین که در حال حاضر در بخش خانواده با عدد ورقمی روبرو هستیم که زنگ خطر را به صدا درآورده است افزود:61درصد خانواده های ایرانی تک فرزند و6/14 چهارده وشش درصد خانواده زوجی هستند وتنها 48/3 (سه وچهل وهشت صدم درصد)خانواده ها چند فرزندی وخانواده گسترده هستند که به این لحاظ امروزه از نظرنقش مثبت وموثر خانواده ی گسترده در آموزش فرزندان وبضاعت وظرفیت های متعددآن در مقایسه با گذشته درصد بالایی ازاین فرصت را از دست داده ایم.
معاون مدیر کل آموزش وپرورش خراسان رضوی در ادامه به جایگاه خانواده در سند تحول بنیادین در آموزش وپرورش اشاره کرد وگفت:توجه به ساحت های مختلف تعلیم وتربیت دانش اموزان ورسیدن به حیات طیبه از ماموریت های آموزش وپرورش است که در سند تحول بنیادین بر آن تاکید شده است.
وی با اشاره به این نکته که امروزه به دلیل ایجادشدن موقعیت ارتباطات گسترده درفضای مجازی دانش آموزان با وضعیت متفاوتی روبرو هستندبر استفاده از ظرفیت ها در راستای مقابله با مسائلی که ممکن است خانواده را تهدید کند تاکید نمود وافزود:خوشبختانه وضعیت خانواده در کشور ما نسبت به وضعیت خانواده در دنیا در برابر تهدید از موقعیت بهتری برخوردارمی باشد ووظیفه ی ما در حوزه ی ارتقای دانش ومهارت خانواده این است که کسانی که دراین موضوع دخیل هستند درباره ی اقدام وهمکاری مشترک در این حوزه برنامه ریزی نمایند.
شادکام همچنین امضای تفاهم نامه همکاری اداره کل آموزش وپرورش وسازمان تبلیغات اسلامی استان درهفته آینده و درقالب برنامه ای تحت عنوان ((مدیریت بلوغ جنسی درخانواده)) رااز ظرفیت های همکاری مشترک برون سازمانی در راستای آگاهی بخشی به خانواده ها عنوان نمود وبا تاکید بر بهره مندی ازفرصت های رسانه ای گفت:آنچه در آموزش وپرورش فراوان است مخاطب ومحتوای مهیاست که به عنوان مثال درسال گذشته نشریه ی پیوند 23هزار مخاطب داشته وامسال 28هزارفرصت جذب مخاطب هدفگذاری شده است.
مدیر گروه انجمن اولیا ومربیان نیز درحاشیه برگزاری این دوره ی ضمن خدمت گفت:دوره ی ضمن خدمت دوروزه ی مسئولان انجمن اولیا ومربیان ،مدیران مراکز راهنمایی ومشاوره ی خانواده ومدرسین آموزش خانواده استان با تاکید برنهادینه سازی وعرصه سازی جهت فضای فکری و روانی سالم وگفتمان سازی برای اولیا محور برگزاری این دوره آموزشی بوده است.
دکتر ارمغان همچنین آموزش پیشگیری رشدمداردر راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی وبا محوریت صیانت از خانواده را عرصه هایی برشمرد که باید با استفاده از ظرفیت پارلمان اولیا،آموزش خانواده وبهره مندی از توانمندی ها وتخصص اولیا از نماد به نهادی برای فعالیت های انجمن اولیا ومربیان تبدیل گردد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]