واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: بیمه هنرمندان هیچ اهمیتی ندارد
ثریا قاسمی از فعالیتهای هنریاش و وضعیت فیلمسازی در این روزهای ایران میگوید.
ثریا قاسمی بازیگر سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص وضعیت فیلمنامههای ایرانی گفت: در این زمینه وضعیت خیلی خوبی نداریم. قصهها خیلی ضعیف هستند. به همین دلیل است که سینمای ما مشکل دارد چون نویسندهها جواناند و هنوز تجربه و جهانبینی خوبی ندارند و 10 سالی زمان میخواهد تا تجربه کسب کنند.
وی افزود: اصلاً نمیتوانیم انتخاب کنیم که قصهها باید به چه سمت و سویی بروند، باید نویسنده خودش جهت قصه را پیدا کند و بنویسد. ما در طول تاریخ راجع به عشق و مهر و تنفر بارها حرف زدهایم و تمام داستانها به همین دو موضوع اشاره میکنند. به خاطر همین دیگر نمیتوان سمت و سوی قصه را برای کسی انتخاب کرد چرا که نحوه اجرا و نمایش در قصهها متفاوت است.
قاسمی در خصوص نسبت خودش با فعالیت داستاننویسی عنوان کرد: تا به حال به صورت مستمر و مداوم انرژی چندانی برای نوشتن نگذاشتهام اما همیشه برای خودم یادداشتهایی مینویسم و بیشتر تمرکزم از جوانی روی خواندن بوده است. همچنین در کنار بازی در سریالها و فیلمهای سینمایی، در داوری جشنواره، سفر به شهرستانها برای تدریس و سخنرانی در دانشگاههای مختلف و دیدار با هنرمندان جوان هم فعالیت داشتهام.
وی در خصوص اولویت حضور در سریال یا فیلمهای سینمایی اظهار داشت: برایم فرقی نمیکند، این دو عرصه هر کدام نوعی از عرضه و تقاضا هستند که نباید آنها را از هم جدا فرض کرد. اما همه سینما را انتخاب میکنند.
وی در خصوص وضعیت بیمه هنرمندان مطرح کرد: بیمه اهمیت ندارد چرا که چیزی به شما نمیدهند. زمانی که شما بیماری صعبالعلاج میگیرید، بیمه چه کمکی به شما میکند؟ باید زیربنایی فکر کنیم و به یک نظاممندی برسیم وگرنه برای کسی که به سنی رسید و توانایی کار نداشت، بیمه چه آیندهای در نظر میگیرد؟ اصلاً بیمه معضل ما نیست. معضل اولیه و اصلی ما در عرصه هنر این است که هدفمند نیستیم یعنی زیر نظر یک دایرهای کار نمیکنیم که تأمین آتیهای برای هنرمند داشته باشند.
این هنرپیشه پیشکسوت ادامه داد: در حال حاضر که کار میکنیم خیلی از تهیهکنندهها قسطهای آخر را پرداخت نمیکنند یا خیلی دیر میدهند و اذیت میکنند، در حالی که بازیگر به آن مبلغ نیاز دارد.
وی در خصوص بازیگران جدید اظهار داشت: در هر صورت بازیگری عرصهای است که از بیرون جلوه زیادی برای علاقهمندان دارد و فکر میکنند طبق پول و احترام در این کار وجود دارد، به همین دلیل خیلی مشتاق هستند به این حرفه بیایند و فکر میکنند با ورود به این عرصه جایگاه شهرت و معروفیت کسب میکنند، اما نمیدانند که چقدر باید سختی تحمل کنند.
وی خاطرنشان کرد: کسانی که از راه درست به این حرفه وارد نمیشوند و افرادی که با علم و آگاهی میآیند، دانش بیشتری کسب میکنند و میتوانند این مسیر را ادامه دهند.
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
تکمیل مستند مرتضی آوینی با «اسماعیل به روایت هاجر»
یادی از روزهای ماندگار دفاع مقدس در شبکههای سیما
بازیگری که کارگردان میشود
فیلمبرداری 15 درصدی سریال «پشت بام تهران»
ثریا قاسمی از دغدغههای بازیگری میگوید
قصد دارم رل خوب کار کنم/ برای انتخاب نقشهایم خطکشی ندارم
ارادت ویژه سینماگران به امام رضا (ع)
داستان پر کشش ویژگی اصلی«پشت بام تهران» است
آغاز پیش تولید «سرزمین کهن» کمال تبریزی
بازدید مدیر شبکه یک سیما از «پشت بام تهران»
۲۶ مهر ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]