تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862581128




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فستیوال موسیقی تهران فرصت مغتنمی برای موسیقی جدی است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: محمد معتمدی: فستیوال موسیقی تهران فرصت مغتنمی برای موسیقی جدی است خبرگزاری پانا: خواننده ارکستر ملی گفت: به نظرمن فستیوال موسیقی تهران فرصت مغتنمی است برای مقوله موسیقی جدی تا یک جریان سازی هنری و یک حرکت و نشاطی را در سطح جامعه ایجاد کند.
۱۳۹۴ سه شنبه ۷ مهر ساعت 17:16

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس فرهنگی پانا، محمد معتمدی، خواننده ارکستر ملی ایران  در گفتگو با ستاد خبری جشن خانه موسیقی، گفت: فستیوال موسیقی تهران از آنجایی که در وهله اول یک فستیوال موسیقی و هنری است و  همچنین یک اتفاق جدیدی بود که در سال گذشته پایه گذاری شد، به نظرم فرصت مغتنمی است برای مقوله موسیقی و مخصوصا موسیقی جدی که یک جریان سازی و یک حرکت و نشاطی را به موسیقی ما در سطح جامعه اضافه کند. وی افزود: همان طور که می دانید در کشورهای مختلف و کشورهای پیشرفته سازمان هایی مثل شهرداری ها موظف هستند که حداقل هفته ای یک فستیوال موسیقی یا یک فستیوال هنری در شهر داشته باشند که روحیه  زندگی و نشاط را در آن شهر بتوانند به مردم هدیه کنند، ولی جای اینطور برنامه ها در کشور ما خالی است. با توجه به نسبت اتفاقات تلخ و مشکلات اقتصادی و اجتماعی که در کشور ما وجود دارد به شدت ما دچار فقر این گونه فستیوال ها و اینگونه مراسم ها هستیم و این باعث شده که میانگین روحیه جامعه رو به افسرگی، انزوا و گوشه گیری برود از این رو طبیعتا این فستیوال یک نمونه ای است از نمونه های بسیار زیادی که می تواند در جامعه ما وجود داشته باشد. محمد معتمدی درباره همکاری خود با ارکستر ملی در این فستیوال موسیقی، اظهار کرد: ارکستر ملی به اعتقاد من یک ژانر اصیل در موسیقی ماست و خود من شخصا روی این ژانر و این نوع موسیقی تعصب دارم کما اینکه با توجه به مشکلاتی که در دو اجرای اخیر بوده و کاستی هایی که به لحاظ برنامه ریزی بوده و همچنان بالای سر این ارکستر هست، خیلی از دوستان خواننده اصلا حاضر نشدند با این ارکستر همکاری کنند. حتی کسانی که در گذشته با ارکستر همکاری داشته اند حاضر نشده اند ولی من به خاطر عشق و علاقه ای که هم به این ژانر موسیقی دارم و هم به شخص آقای فخر الدینی داشته ام در کنار ایشان هستم. وی در خصوص قطعاتی که قرار است 13 مهرماه با ارکستر ملی اجرا کند گفت: در این شب قرار است من چهار قطعه را همراه باارکستر ملی بخوانم؛ یک کار از مرحوم یاحقی با نام "ساغر شکسته"، کاری از مرحوم حبیب الله بدیعی با نام "بیا" و اثری از استاد لشکری با نام "به یاد صیاد" که تتظیم آن از مرحوم مرتضی حنانه است.همین طور اثر دیگری که در این اجرا می خوانم "کلبه" نام دارد که باز از مرحوم پرویز یاحقی است. معتمدی درخصوص دیدگاهش درمورد برگزار نشدن این دوره از فستیوال موسیقی تهران در عمارت مسعودیه گفت: با توجه به برگزاری دور اول این فستیوال در عمارت مسعودیه باید دوره بعدی هم در آنجا برگزار می شد، ولی این را نیز باید در نظر گرفت که این فستیوال یک فستیوال نوپا هست و ما در شرایطی داریم تنفس می کنیم و روزگار می گذرانیم که خیلی عنایت نسبت به مقوله موسیقی وجود ندارد و تا این عنایت از سوی کسانی که دست اندرکار هستند نسبت به مقوله موسیقی وجود نداشته باشد بسیاری از مشکلات حوزه موسیقی از جمله فضای ثابت نداشتن فستیوال موسیقی تهران حل نشده باقی می ماند و مشکلات همیشه در جای خود باقی خواهد ماند. وی در پایان خاطر نشان کرد: به نظر من کلید حل تمام مشکلات موسیقی ما و بالبتع فرهنگی ما دسترسی به یک نگاه درست و واقع بینانه به موسیقی است. برپایی این فستیوال و برنامه هایی اینچنینی می تواند کمکی به بهتر شدن وضعیت موسیقی کشور و دیده شدن مشکلات و کم و کسری های آن کند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن