واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امضاء تفاهمنامه همكاري بين دانشگاه جامع علمي كاربردي و سازمان فني و حرفهاي
خبرگزاري فارس: دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي و سازمان فني و حرفهاي كشور تفاهمنامه همكاري امضا كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي ، اين تفاهمنامه، با هدف تقويت و توسعه امر آموزشهاي علمي ـ كاربردي بين دانشگاه جامع و سازمان فني و حرفهاي كشور منعقد شد.
اين تفاهمنامه در زمينههاي علمي، آموزشي و پژوهشي و تحقيقاتي در ابعاد كاربردي و در چارچوب مقررات و ضوابط جاري و نظارتي دانشگاه جامع علمي كاربردي است.
فراهم آوردن زمينه برگزاري تك پودمانهاي تخصصي در مقطع كارداني در مراكز آموزشي سازمان فني و حرفه اي كشور كه داراي استانداردهاي موردنظر دانشگاه باشند، فراهم آوردن زمينه برگزاري بخش عملي از آزمونهاي جامع و ارزيابي حرفهاي توسط مدرسان داراي كد مدرسي در مراكز آموزشي سازمان داراي استانداردها و ضوابط مورد تأييد دانشگاه، تهيه، ارائه و تبادل اطلاعات علمي، تحقيقاتي و مشاورهاي مورد نياز سازمان فني و حرفه اي كشور، فراهم ساختن زمينه برگزاري همايشها و گردهماييهاي استاني، ملي و منطقهاي و بينالمللي ، فراهم آوردن زمينه ارتقاء علمي مربيان سازمان در زمينه رشتههاي موردنياز از قبيل مكانيك، برق، الكترونيك، فناوري اطلاعات و ارتباطات، عمران، ساخت و توليد، كارآفريني، مكاترونيك ، اپتيك ، رباتيك و مواد چند رسانهاي و فراهم آوري زمينه استفاده از آزمايشگاهها و كارگاههاي سازمان كه داراي استانداردهاي موردنظر دانشگاه توسط مراكز آموزش علمي ـ كاربردي در كليه استانها از مفاد اين تفاهمنامه است.
به منظور تحقق همكاري در موارد مورد اشاره كميته مشترك علمي با معرفي سه نفر نماينده توسط هر يك از طرفين تشكيل ميشود. اين كميته وظايفي چون بررسي و پيشنهاد مراكز آموزشي واجدالشرايط سازمان فني و حرفه اي كشور به منظور اجراي دورههاي آموزشي تك پودمان تخصصي و آزمونهاي عملي جامع براساس ضوابط و مقررات دانشگاه، تهيه و تدوين عناوين و نيازهاي آموزشي و مشاورهاي و پژوهشي مورد نياز سازمان در قالب طرح و ارائه موارد به دانشگاه، اعلام و ارسال هرگونه اطلاعات ضروري و مورد نياز در خصوص توانمنديهاي مربوط به طرفين و ايجاد هماهنگي لازم، پيشنهاد ضوابط همكاري مراكز مجري دورههاي علمي كاربردي تحت نظارت دانشگاه با مراكز آموزشي سازمان در استانهاي مختلف بر عهده دارد.
بر اساس بند هاي ديگر اين تفاهمنامه تهيه امكانات و منابع مالي مورد نياز برگزاري دوره هاي آموزشي مورد نياز سازمان از قبيل فضاي استاندارد، امكانات و ... مطابق استانداردهاي مصوب دانشگاه، بر عهده سازمان است، همچنين صدور مجوز پذيرش دانشجو جهت برگزاري دوره هاي تك پودماني علمي ـ كاربردي بر حسب تقاضاي سازمان و پس از بررسي نياز بومي و شغلي كشور، بنا به تشخيص دانشگاه، پس از طي مراحل اخذ مجوز دورههاي علمي ـ كاربردي مطابق با آئيننامهها و دستورالعملهاي مصوب وزارت علوم و دانشگاه جامع و ساير شرايط مقرر در تفاهمنامه صورت گرفته ، علاوه بر آن صدور مجوزهاي فوق رأساً از طريق بررسي شرايط و تائيد در كميته تخصصي علمي كاربردي و سپس پيشنهاد دانشگاه به شوراي گسترش وزارت علوم، تحقيقات و فناوري صورت ميپذيرد. تأمين مدرسان و معرفي آنها به دانشگاه جهت بررسي صلاحيت علمي و تائيد نهايي، قبل از شروع تك پودمان با سازمان فني و حرفه اي كشور بوده در صورت نياز، دانشگاه در بررسي تأييد صلاحيت مدرسان سازمان از ضوابط و شرايط تعيين خبرگان استفاده خواهد نمود.
اين تفاهمنامه به امضاي حسين بلندي، رئيس دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي و سيد مرتضي شريف النسبي، معاون وزير كار و امور اجتماعي و رييس سازمان فني و حرفه اي كشور رسيده است.
انتهاي پيام/ز
يکشنبه 5 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 505]