تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835778660
فضای مجازی را با فیلترینگ هوشمند در دست خود بگیرید
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: فضای مجازی را با فیلترینگ هوشمند در دست خود بگیرید
بحث فیلترینگ هوشمند در نیمه دوم سال 93 بعد از اولتیماتوم کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه برای مسدودسازی چند شبکه اجتماعی تلفن همراه از سوی شبکه زیرساخت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آغاز شد.
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدعلی اسفنانی، عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه فضای مجازی گفت: نتیجه عملکرد فیلترینگ هوشمند به صورت گزارشی از سوی کارگروه اعلام میشود و نه از سوی اشخاص. از سوی دیگر تصور میشود فیلترینگ هوشمند تجربه خوبی است که میتوان با توسعه و تجهیز آن، یک مجموعه قوی از پالایش هوشمند را هدایت کرد تا مردم بتوانند براحتی از فضای مناسبی که شبکههای مجازی در اختیار آنها قرار میدهد، استفاده کنند.
علی توسلی، قائم مقام کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران گفت: وزارتخانه راه درستی را در پیش گرفته است و با فیلترینگ هوشمند و دسترسیهای نظارتی و کنترلی نامحسوس، نمیخواهد سایتها و شبکهها را ببندد و باید دانست که کار فیلترینگ هوشمند، سرورهای بسیار قدرتمند و سوئیچهای خاص میخواهد و از آنجایی که کشور در دوره تحریم قرار داشت، برای تأمین تجهیزات این کار دچار مشکل بود تا جایی که ما میدانیم وزارتخانه پیشرفت خوبی در این زمینه به دست آورده است.
سامانه فیلترینگ هوشمند طراحی شده از سوی وزارت ارتباطات تاکنون نتوانسته است انتظارات مردم و مقامات قضایی را برآورده کند و با وجود تبلیغات وسیع وزارت ارتباطات درباره فیلترینگ هوشمند عملاً اقدامهای آنها تاکنون نتیجه قابل قبولی نداشته است. مطلب فوق را به تازگی عبدالصمد خرم آبادی، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه در گفتوگو با یکی از رسانهها بیان کرده است.
این خبر بازتابهای بسیاری داشت تا آنجا که وقتی وزیر برای همایش رایانه ابری در جمع خبرنگاران قرار گرفت سؤال اصلی که از وی پرسیده شد، در خصوص این اظهار نظر بود، که واعظی در پاسخ این گونه پاسخ داد«شاید در این حوزه اطلاعات غلطی به ایشان (عبدالصمد خرم آبادی) منتقل شده باشد اما در هر صورت مرجعی که باید این مسأله را بررسی کند آنجا نیست» در همین راستا روزنامه ایران به سراغ نمایندگان مجلس و فعالان حوزه اینترنت رفت تا نظر آنها را درباره روند فیلترینگ هوشمند جویا شود.
فیلترینگ هوشمند یک تجربه موفق
محمدعلی اسفنانی، عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه فضای مجازی با بیان مطلب فوق به ایران میگوید: "نتیجه عملکرد فیلترینگ هوشمند به صورت گزارشی از سوی کارگروه اعلام میشود و نه از سوی اشخاص. از سوی دیگر تصور میشود فیلترینگ هوشمند تجربه خوبی است که میتوان با توسعه و تجهیز آن، یک مجموعه قوی از پالایش هوشمند را هدایت کرد تا مردم بتوانند براحتی از فضای مناسبی که شبکههای مجازی در اختیار آنها قرار میدهد، استفاده کنند."
نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فیلترینگ هوشمند شبکههای مجازی در پالایش شبکههای مورد آزمایش همچون اینستاگرام بسیار موفق عمل کرده است، میافزاید: «فضای تلفن همراه به گونهای است که همواره در حال پیشرفت است و همیشه ضد حرکت هایی است که از سوی حکومت دیده میشود.»
نماینده مردم فریدن، فریدونشهر و چادگان در مجلس معتقد است نمیتوان گفت فیلترینگ هوشمند موفق یا ناموفق بوده است، چرا که ضریب اطمینان فیلترینگ هوشمند 85 درصد است و از ابتدای کار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده که تا 15 درصد امکان بروز خطا وجود دارد. وی میافزاید: از سوی دیگر هم باید این مسأله را در نظر گرفت که فیلترینگ هوشمند در فضاهایی اجرا میشود که هر آن امکان تغییر وجود دارد و با یک کاراکتر میشود کارکرد آن را تغییر داد و به سمت و سوی دیگر برد.
بنابراین، اینکه عدهای میگویند فیلترینگ هوشمند در کل ناموفق بوده است، غیرمنصفانه است چرا که در بحث فیلترینگ هوشمند کارهای زیاد و هزینه سنگینی انجام شده است و اگر فیلترینگ هوشمند در کل ناکارآمد بوده است آن را باید کارشناسان فنی اعلام کنند.
اسفنانی با بیان اینکه استفاده افراد از فیلترشکنها از دیگر معضلات جامعه است، به ایران میگوید: بحث فیلترینگ هوشمند در بسیاری از کشورها انجام میشود. فکت محیطهای مجازی به گونهای است که امکان ایجاد پالایشی با ضریب اطمینان صد در صدی امر مشکلی است مگر اینکه کل فضا بسته شود و وقتی کل فضا بسته میشود باز هم افراد با استفاده از فیلترشکن به سایتها دسترسی پیدا میکنند. کاری که عملاً با فیلتر کردن فیسبوک صورت گرفت و اکنون افراد زیادی با استفاده از فیلترشکن از این سایت استفاده میکنند.
بهترین کار فیلترینگ هوشمند
به گفته کارشناسان حاضر در نشست تخصصی مدیریت فیلترینگ شبکه های اجتماعی موبایل که در پژوهشکده هنر و رسانه برگزار شد، فیلترینگ هوشمند مانع افزایش سریع فسادهای اخلاقی، کلاهبرداریهای کلان اینترنتی، گسترش اطلاعات غلط و نادرست، جلوگیری از ضربههای اقتصادی به سازمانها و... میشود. در بحث فیلترینگ هوشمند باید گفت اکنون کشورهای استرالیا، هند، قزاقستان، کره جنوبی، ترکیه، ایالات متحده عربی در حال پالایش فضای مجازی کشور خود هستند.
طبق اعلام گزارش پلیس فتا، برخی از شبکهها تا 30 درصد محتوای مجرمانه دارند و در برخی از شبکهها 8 تا 9 درصد فساد اخلاقی دیده میشود، از این رو تنها پالایش فضای مجازی امری معقول است که در تمام دنیا از طریق فیلترینگ هوشمند انجام میشود. از آنجایی که در فضاهای مجازی مباحث علمی نیز بررسی میشود و فیلترینگ مانعی برای این نوع مباحث است از این رو به جای فیلتر کردن تمام آدرس میتوان بخشی از آن را مسدود کرد در حقیقت این نوع فیلترینگ با توجه به محتوا صورت میگیرد و بهترین راه است.
قائم مقام کمیسیون اینترنت سازمان نصر با اشاره به اینکه اگر عدهای به جای اجرای فیلترینگ هوشمند به دنبال مسدودسازی کل سایتها و شبکههای اجتماعی هستند باید بدانند این کار تنها پاک کردن صورت مسأله است، توسلی می افزاید: این عده باید بدانند مسدود کردن سایتها راه حل درست و منطقی نیست، چرا که افراد برای دسترسی به آن سایتها از وی پی ان و دیگر فیلترشکنها استفاده میکنند. عملاً سایتها و شبکههای اجتماعی مسدود شده در دسترس افراد قرار میگیرد ولی کاری که آنها میخواهند در عمل انجام نمیشود.
توسلی با بیان اینکه اگر کسی فکر میکند بجز فیلترینگ هوشمند راه دیگری وجود دارد، بهتر است آن راه را نشان دهد، در ادامه میگوید: ما به تکنیک این مسأله کاری نداریم ولی منطق میگوید باید دسترسی مردم به سایتها و شبکههای اجتماعی که میخواهند، با نظارت و کنترل باز باشد و این نظارت و کنترل باید نامحسوس و مطابق خواسته تمام طبقات و خواستههای جامعه صورت بگیرد.
بنابراین راهی بجز فیلترینگ هوشمند وجود ندارد. این فعال حوزه اینترنت در ادامه میگوید: از نظر ما وزارتخانه راه درستی را در پیش گرفته است و با فیلترینگ هوشمند و دسترسیهای نظارتی و کنترلی نامحسوس، نمیخواهد سایتها و شبکهها را ببندد و باید دانست که کار فیلترینگ هوشمند، سرورهای بسیار قدرتمند و سوئیچهای خاص میخواهد و از آنجایی که کشور در دوره تحریم قرار داشت، برای تأمین تجهیزات این کار دچار مشکل بود تا جایی که ما میدانیم وزارتخانه پیشرفت خوبی در این زمینه به دست آورده و باید به وزارت ارتباطات بیشتر زمان داد تا کسانی که این کار را دنبال میکنند بتوانند به نتایج مطلوب نظارتی دست یابند.
بحث فیلترینگ هوشمند در نیمه دوم سال 93 بعد از اولتیماتوم کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه برای مسدودسازی چند شبکه اجتماعی تلفن همراه از سوی شبکه زیرساخت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آغاز شد. در دی ماه سال 93 فیلترینگ هوشمند روی شبکه اجتماعی اینستاگرام با کمک 11 دانشگاه، پژوهشگاه و شرکت دانش بنیان عملی شد و تاکنون با 15 تا 20 درصد خطا در حال انجام است.
گفتنی است؛ از آنجا که در اظهار نظر عبدالصمد خرم آبادی دقیقاً اشاره مستقیم به عملکرد ضعیف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص اجرای فیلترینگ هوشمند شده بود روزنامه ایران به دنبال آن بود تا جوابی از سوی این وزارتخانه دریافت کند اما متأسفانه با پیگیریهای مکرر، این وزارتخانه حاضر به پاسخگویی نشد.
منبع: فناوری صبحانه
انتهای پیام/
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
فیلترینگ هوشمند اینستاگرام شکست خورد
هیچ نهادی اجازه عضویت مسئولان دولتی در شبکههای فیلتر شده را نداده است
ورود بی هدف به فضای مجازی تهدیدی برای جوانان است
۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]
صفحات پیشنهادی
معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در گفتوگو با فارس مطرح کرد ناکارآمدی فیلترینگ هوشمند وزارت ارتباطات/
معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی در گفتوگو با فارس مطرح کردناکارآمدی فیلترینگ هوشمند وزارت ارتباطات واتس اپ تلگرام و وایبر بستر ارتکاب جرایم سازمان یافته را فراهم کردهاندمعاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی سه اقدام اساسی برای مقابله با آسیب های ناشی از محتوای مجرمپسرگم شده هندی در تلگرام ایرانی ها پیدا شد +عکس اندکی جستجو در فضای مجازی و پیگیری های انجام شده نشان می دهند،
به گزارش اهواز نوین به نقل از مشرق به تازگی اخباری در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی موبایلی دست به دست می شود با این عنوان پسری چهل روز است که در یک پاسگاه پلیس پیدا شده وی هیچ شماره یا آدرسی از پدر و مادر خود ندارد لطفا این پیام را در گروه های مختلف انتشار دهید تا به پدر و مدادستان کل کشور در جمع خبرنگاران: لزوم تأسیس معاونت دیپلماسی مبارزه با مواد مخدر در وزارت خارجه/ مجازاتهای مو
دادستان کل کشور در جمع خبرنگاران لزوم تأسیس معاونت دیپلماسی مبارزه با مواد مخدر در وزارت خارجه مجازاتهای مواد مخدر تغییری نکرده بررسی فیلترینگ تلگرام در شورای عالی فضای مجازیدادستان کل کشور با تاکید بر اینکه مجازات اعدام در مورد قاچاقچیان مواد مخدر حذف نشده است گفت مجازاتهایفیلترینگ هوشمند، بهترین گزینه برای مدیریت فضای مجازی
فیلترینگ هوشمند بهترین گزینه برای مدیریت فضای مجازی فناوری اطلاعات > ارتباطات - ایران نوشت بحث فیلترینگ هوشمند در نیمه دوم سال 93 بعد از اولتیماتوم کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه برای مسدودسازی چند شبکه اجتماعی تلفن همراه از سوی شبکه زیرساخت وزارت ارتباطات و فدستگیری سارق فضای مجازی
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان به نقل از فارس مهدی مختاری نسب اظهار داشت به دنبال شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه از حساب بانکی وی در چند مرحله به صورت اینترنتی برداشت شده بلافاصله پرونده ای در این خصوص تشکیل شده و در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت وی ادستگیری فردی که در فضای مجازی به دنبال انتقام جویی بود
دستگیری فردی که در فضای مجازی به دنبال انتقام جویی بود تبریز- ایرنا- رییس پلیس فتا آذربایجان شرقی گفت فردی که با بدست آوردن تصاویر خانوادگی افراد اقدام به انتشار آنها کرده و زمینه سلب آرامش این افراد را فراهم می کرد شناسایی و دستگیر شد به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری پلیس سرمشاور شورای عالی فضای مجازی عنوان کرد راهاندازی کمپین «تقاضاکنندگان شغل» جای کمپین «تحریم خود
مشاور شورای عالی فضای مجازی عنوان کردراهاندازی کمپین تقاضاکنندگان شغل جای کمپین تحریم خودروی صفرمشاور شورای عالی فضای مجازی با اشاره به اینکه جریانی اخیرا به نام تحریم خودروی صفر کیلومتر در فضای مجازی به راه افتاده گفت آیا نمیشد کمپینهای پرقدرتی توسط کانونهای مساجد به عنوانفیلترینگ هوشمند اینستاگرام شکست خورد/ دسترسی آسان به محتوای غیراخلاقی و باز نشدن صفحات عادی
به گزارش خبرگزاری بسیج در نیمه دوم سال 93 که کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه برای مسدودسازی چند شبکه پیام رسان موبایلی به وزارت ارتباطات اولتیماتوم داد وزارت ارتباطات مهلت چند ماهی را برای هوشمندسازی فیلترینگ از کارگروه درخواست کرد یک ماه بعد این وزارت ارتباطات اعلام کردبایدو از دستیار صوتی خود ویژه گوشی های هوشمند رونمایی کرد
این برنامه ویژه که Duer نام دارد در واقع مخفف عنوان Du Secretary است که قرار است با دستیاران هوشمندی مانند Siri کورتانا و Google Now رقابت کند در مرحله اول این برنامه به کاربران امکان اجرای مواردی مانند سفارش دادن غذا و یا کنترل دیگر دستگاه های هوشمند موجود در منزل و البته دسترمصونیت با خودمراقبتی و خودکنترلی در استفاده از فضای مجازی
امروزه با پیشرفت جوامع روز به روز بر کاربران اینترنت افزوده می شود و به موجب آن حضور متخلفان نیز بیشتر شده که لازمه آن خودمراقبتی و خودکنترلی و افزایش آگاهی و اطلاعات در این فضا است به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز رئیس اداره تشخیص و پیشگیری از جرا-
گوناگون
پربازدیدترینها