واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۱ مرداد ۱۳۹۴ (۱۲:۷ب.ظ)
افزايش 5 درصدي اجباري تأمين اجتماعي استان گيلان/ بهبود شاخصهاي ايجاد اشتغال در گيلان موج - وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در سفر به استان گيلان، ضمن بازديد از واحدهاي توليدي و صنعتي در جلسات و نشستهاي متعددي در زمينههاي مرتبط با حوزه اين وزارتخانه حضور يافت.
به گزارش خبرگزاري موج، علي ربيعي، وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي، به همراه استاندار گيلان از صنايع چوب و کاغذ ايران (چوکا) در شهرستان رضوانشهر و صنايع چوب اسالم در شهرستان تالش بازديد کرد.
علي ربيعي، وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي، در نشستي که پس از بازديد از کارخانه چوکا برگزار شد، با تأکيد بر اين که اين مجموعه عظيم صنعتي نياز به بازسازي دارد، گفت: در کنار امر بازسازي، بايد توليد در اين کارخانه نيز رونق پيدا کند.
وي افزود: مالک اصلي اين کارخانه بازنشستگان و کارگران هستند.
ربيعي گفت: در اجراي هر سياستي در اين مجموعه صنعتي کارگران را نيز با خود همراه کنيد و از نظرات و مشورتهاي آنان نيز بهره بگيريد.
نجفي استاندار گيلان نيز در اين بازديد گفت: با توجه به مشکلات موجود در اين مجموعه تاکنون از هيچ کمکي دريغ نکردهايم و به تمامي دستگاهها تأکيد کرديم تا از چوکا حمايت کنند تا اين صنعت مهم احيا شود.
وي با اشاره به اين که توانستيم رقم بالاي بيکاري استان را کاهش دهيم، افزود: بيشترين جلسات استانداري در دولت تدبير و اميد با محوريت موضوع اشتغال تشکيل شده است.
نجفي خاطرنشان کرد: همچنان از آمار بالاي فارغالتحصيلان بيکار گيلاني رنج ميبريم، از اينرو به بهبود وضعيت فعلي بسنده نکرده و نخواهيم کرد و همچنان اشتغال اولويت اصلي ما است.
عمليات اجرايي بيمارستان تأمين اجتماعي کومله لنگرود با حضور وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي و استاندار گيلان آغاز شد.
اين بيمارستان در زميني به مساحت 2 هکتار و زيربناي 6 هزار مترمربع با 350 ميليارد ريال در مدت 24 ماه ساخته خواهد شد.
ربيعي همچنين از درمانگاه تخصصي تأمين اجتماعي شهرستان رودسر بازديد و از ارتقاي اين درمانگاه در آينده خبر داد.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در شوراي اداري گيلان گفت: براساس بررسيهاي اين وزارتخانه بهبود شاخصهاي اشتغال در گيلان ملموس است.
علي ربيعي با بيان اين که براساس آمارهاي مرکز آمار ايران شاخص بيکاري در گيلان کاهش يافته است، گفت: روند بهبود شاخصهاي ايجاد اشتغال در گيلان در بررسيهايي که اين وزارتخانه نيز انجام داده است به خوبي ملموس است.
وي گفت: بيشترين حجم ايجاد اشتغال در گيلان مربوط به مشاغل کسبوکار خرد است.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي همچنين از افزايش صدور بيمههاي اجباري اشتغال در استان خبر داد و گفت: حدود 5 درصد به بيمهشدگان اجباري اشتغال در گيلان اضافه شده است.
وي افزود: 3 هزار نفر نيز از افرادي که تحت پوشش بيمه بيکاري بودهاند، کاهش يافته است.
ربيعي همچنين از تقويت شرکتها و کارخانههاي تحت پوشش سازمانهاي زيرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي در گيلان خبر داد و گفت: تأمين اجتماعي در کنسرسيوم پتروشيمي گيلان مشارکت ميکند.
وي اهتمام مسوولين استان براي کاهش جمعيت بيکار گيلان را قابل تقدير دانست و گفت: گيلان با توجه به قابليتهاي گردشگري، کشاورزي، شيلات، فرش دستباف و... که دارد ميتواند در براي افزايش اشتغال در گيلان اقدامات مؤثرتري انجام گيرد.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي با بيان اين که سياست رفاهي دولت از سياستهاي اصلي آن است، گفت: تاکنون در دولت تدبير و اميد 10 ميليون نفر تحت پوشش بيمه سلامت قرار گرفتند.
وي با بيان اين که در ابتدا پيشبيني ما حدود 6 ميليون نفر بوده، اما؛ اين آمار به 10 ميليون افزايش يافت، گفت: مطالعات ما نشان ميدهد تقريبا بخش اعظمي از افرادي که بيمه شدهاند از افراد حاشيهنشين و با درآمد پايين هستند.
ربيعي افزود: بهبود وضعيت دفترچههاي سلامت و درماني و بهتر شدن وضعيت اوراق بهادار روندي است که دولت پيشرفت آن را متوقف نخواهد کرد.
وي همچنين توجه به ارتقاء شاخصهاي اقتصادي و موقعيت در حوزه سياستهاي خارجي را از سياستهاي اصلي ديگر دولت تدبير و اميد برشمرد و گفت: بهبود ژئوپلوتيک پرستيژ کشورمان در عرصه بينالمللي در کنار فراهم شدن ظرفيتهاي سرمايهگذاري از دستاوردهاي بزرگ دولت براي کشورمان است.
ربيعي با اشاره به پيامهاي متعددي که از سوي برخي از کشورها براي شريک تجاري شدن به جمهوري اسلامي ايران داده ميشود، تصريح کرد: اين نتايجي است که ما را به تحقق اهداف اقتصادي دولت تدبير و اميد نزديک ميکند.
در جلسهاي که با حضور دکتر محمدرضا جعفريان، مشاور عالي مدير عامل سازمان تأمين اجتماعي، حقپرست، مدير کل تأمين اجتماعي استان گيلان، مديران و دستاندرکاران بخشهاي کارگري، کارفرمايي و بازنشستگي و همچنين برخي از نمايندگان مردم رشت و ساير شهرهاي استان و ساير مسوولين استاني برگزار شد.
ربيعي، تنها راه رهايي از بحران اقتصادي حوزه اشتغال را عينيت بخشيدن به فرمايش حضرت امام خميني (ره) مبني بر همه باهم عنوان کرد.
وي ضمن تشريح اهداف خود از سفر به گيلان و تأکيد به لزوم ارتباط دوسويه مسوولين با جامعه مورد هدف بهمنظور درک کامل معضلات و خواستههاي آنان اظهار داشت: دولت به عنوان يک دولت فروتن و متواضع اصرار به استماع نظرات و ديدگاههاي کليه اقشار، گروهها و تفکرات مختلف دارد و دست نياز و همکاري به سوي تمامي آحاد جامعه دراز مينمايد.
ربيعي اظهار داشت: هيچ دولتي نميتواند ادعا کند که ميتواند به تنهايي بر مشکلات غلبه کرده و جامعه را مديريت کند.
وي با اشاره به کلام ساده پر محتواي امام راحل با عنوان همه باهم گفت: ساختن بدنههاي قوي اجتماع در حوزههاي مختلف، تشريک مساعي و همفکري دوسويه مردم و دولت را طلب ميکند که اين مهم به زيبايي در شعار نوروزي مقام معظم رهبري مبني بر همدلي و همزباني متبلور شده است.
ربيعي همچنين در نشست ويژه بررسي مشکلات صنايعدستي و قاليبافي که با حضور جمع کثيري از مسوولين، هنرمندان و افراد مرتبط به اين حوزه برگزار شد، شرکت کرد.
وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي در اين نشست، گفت: يکي از مهمترين راههاي احياي صنايعدستي در استان گيلان، ايجاد برند و تعريف استانداردهاي بينالمللي و نيز تغيير نگرش و عملکرد از صنعت تزئيني به صنايع مصرفي است.
علي ربيعي در پاسخ به موارد مطروحه در حوزه بيمه قاليبافان و هنرمندان صنايعدستي افزود: يکي از بزرگترين مشکلات اين مقوله عدم تأمين منابع مورد نياز از محل هدفمندسازي يارانهها و نيز افرادي که قاليباف و هنرمند واقعي نبوده و مستحق دريافت کمک دولت در زمينه بيمه تأمين اجتماعي صنايعدستي و قاليبافي نيستند، است.
گفتني است؛ در سفر ربيعي به گيلان، محمدرضا جعفريان مشاور عالي مدير عامل تأمين اجتماعي که به عنوان نماينده سازمان، وزير را همراهي مينمود، به همراه مديران کل و درمان از شعبه شهر صنعتي رشت بازديد و با کارکنان و مراجعان گفت و گو کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]