واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ مرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۱۸ق.ظ)
صنايع دستي وگردشگري در وضعيت پسا تحريم کمک کننده هستند موج-جلالي در زمينه توجه به اقتصاد مقاومتي گفت: اقتصاد مقاومتي مبتني بر ظرفيتهاست که حتماً يکي از بخشهاي آن مربوط به صنايع دستي است که بايد مورد توجه ويژه قرار گيرد.
به گزارش خبرگزاريم موج،کاظم جلالي نماينده مجلس ورئيس مرکز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي با تبريک ايام دهه کرامت و گراميداشت روز بازگشت آزادگان به کشور و نيز روز 28 مرداد گفت: از معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري براي اين ابتکار جالب توجه و خلاقانه در پيگيري تدوين برنامه ششم توسعه تشکر و تقدير ميکنم.
ايشان فردي اجرايي، پيگير و خوشنام در حوزههاي فعاليت خود هستند که خوشبختانه حضور وي در سازمان ميراث فرهنگي نيز سبب تغيير و تحولات مثبت بسياري بوده است.
وي افزود: بازگشتن اشياي تاريخي کشورمان پس از سالها نمونه اي از اين تلاشها و تحولات است که نشان از مديريت شايسته آقاي سلطاني فر در سازمان ميراث فرهنگي دارد که همه ما از اين اتفاق خرسنديم.
وي در زمينه تدوين برنامه ششم توسعه گفت: اين اقدام در تدوين برنامه ششم توسعه در سازمان ميراث فرهنگي بسيار ارزشمند است بسياري از ما در کشور برنامه را در قالب انشا و به صورت کيفي تهيه ميکنيم در حالي که برنامه بايد قابل اجرا و طرح باشد تا بتوان بر آن تکيه داشت، در اين راستا معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از برگزاري جلسات مختلف براي تهيه هر چه بهتر اين امر خبر دادهاند که اين تلاش و تفکر جاي تقدير و تشکر دارد.
وي با اشاره بر شرايط پس از تحريم گفت: شرايط در حال تحول است به مرور داريم از شرايط تحريم به شرايط پس از تحريم ميرسيم که در اين زمينه بايد از مسوولان که با تسلط بر ادبيات ديپلماتيک و روشهاي معقول و منطقي به اين موفقيت شايسته رسيدند تشکر کنيم. به همين منظور بايد خود را براي اين امر آماده کنيم.
وي ادامه داد: بايد از اين پس براي هزينه کردها برنامه ريزي کنيم، آنچه مي تواند در وضعيت پس از تحريم کمک کننده باشد همين صنايع دستي وگردشگري است.
جلالي افزود: ترويج گردشگري صرفاً با تقويت و تغيير نگاه در سازمان ميراث فرهنگي ايجاد مي شود، در وروديهاي کشور بايد شيوه برخورد و ورود گردشگر تغيير کند. نگاهها نسبت به گردشگر بايد تغيير کند به گردشگر بايد نگاه اقتصادي داشت.
رئيس مرکز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي در ادامه با تاکيد بر لزوم تغييرو بازنگري قوانين گفت:با تشکيل يک کارگروه مشترک از سوي مرکز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي و سازمان ميراث فرهنگي در يک فرصت 6 ماهه قوانين ارزيابي شده و در صورت لزوم، قوانيني که بايد ثابت و يا اصلاح شوند تعيين ميشوند، قوانين بايد آسيب شناسي شود تا گامهاي موثري در اين حوزه برداريم.
وي در ادامه گفت: درفرصت فعلي و به طبع در آينده فضاي جديدي پيش رو داريم و همچنين با توجه به گرايشهايي که نسبت به کشور در جهان وجود دارد و نيز با ذخاير ارزشمندي که در سه حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري داريم در اين راستا ميتوانيم گامهاي موثري برداريم.
وي افزود: خوشحالم که سازمان ميراث فرهنگي در مديريت کارآمدي قرار دارد، با توجه به ارزيابيهايي که وجود دارد تحول عظيمي را در مدت زمان حضور مسعود سلطاني فر در سازمان نشان ميدهد.
اميدواريم با تعامل سازنده با نهادها و سازمانهاي مردم نهاد و دوستداران ميراث فرهنگي اين طريق ادامه يابد.
وي همچنين در پايان سخنانش گفت: اين مجلس و مجلس آينده همواره کمک و ياور سازمان ميراث فرهنگي است، اميدواريم با کمک در تدوين برنامه ششم به سازمان و مجلس کمک شود تا آنچه حق سازمان ميراث فرهنگي است ادا شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]