تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که برای جلب رضایت و خوشنودی مردم ، موجب خشم و غضب خداوند شود، خداوند او را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813403621




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعیین ترکیب کمیسیون ویژه در هفته جاری |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: تعیین ترکیب کمیسیون ویژه در هفته جاری
کد خبر: ۵۲۴۹۶۱
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۴ - 17 August 2015


سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعضای کمیسیون ویژه این هفته تعیین می شود گفت: بررسی برجام در مجلس انجام می شود اما نحوه تصویب آن منوط به نظر نظام است.

عبدالرضا مصری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به نشست اخیر اعضای هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در این نشست در خواست دولت در مورد اولویت دادن به بعضی از لوایح بررسی شد. دولتی خواستار این هستند که برخی لوایح که در دستور قرار دارد هر چه زودتر در صحن علنی مجلس بررسی شود.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس نهم شورای اسلامی ادامه داد: بر این اساس دولت برای نزدیک به 30 تا 40 لایحه درخواست اعمال ماده 104 قانون را داده بود. بر همین اساس در نشست هیات رئیسه روی این موضوع مفصل بحث شد و قرار شد درخواست دولت انجام شود.

وی تاکید کرد: بر اساس نظر هیات رئیسه مقرر شد لوایحی که برای دولت اولویت دارد طبق آیین نامه داخلی مجلس زودتر در نوبت رسیدگی صحن علنی قرار بگیرد.

مصری در پاسخ به این سوال که آیا در جلسه هیات رئیسه نحوه رسیدگی به برجام بررسی شد، گفت: تعیین تکلیف در این باره که برجام به صورت لایحه از صورت دولت ارسال شود به بعد از تعیین اعضای کمیسیون ویژه بررسی توافق هسته ای موکول شد.

وی ادامه  داد: البته کمیسیون بررسی خود را بررسی خواهد چرا که برجام می تواند هم به صورت لایحه باشد و هم به صورت طرح. اما اصل بررسی در مجلس دنبال می شود.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بررسی برجام بر اساس تصمیم دولت یا یک دستگاه خاص صورت نمی گیرد. مسئله برجام به تمام نظام بر می گردد بنابراین نظام باید تصمیم بگیرد با چه روشی برجام تصویب شود. همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند امسال باید سال همدلی و همزبانی باشد، بنابراین باید نقطه مشترک در کل مجموعه نظام در این باره به وجود آید.

مصری تاکید کرد: قوای سه گانه، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی امنیت ملی همه باید اتفاق نظر داشته باشند تا در خصوص نحوه بررسی برجام تصمیم گیری شود.

به گفته وی از نظر قانون دو مرجع می توانند برجام را تصویب کنند، مجلس شورای اسلامی و شورای عالی امنیت ملی.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی توضیح داد:اگر شورای عالی امنیت طبق قانون به مقام معظم رهبری پیشنهادی در خصوص بررسی برجام ارائه کند و ایشان آن را تایید کند مجلس شورای اسلامی نمی تواند به تصویب آن ورود کند اما این موضوع مانع از بررسی برنامه جامع اقدام مشترک در مجلس و دستگاه های دیگر نمی شود.

مصری با بیان اینکه بررسی برجام در مجلس دنبال می شود گفت: علاوه بر مجلس نهادهای دیگر از جمله قوه قضاییه، دانشگاه ها و رسانه ها نیز می توانند برجام را بررسی کنند و نظرات  خود را ارائه کنند. در نهایت این نظرات در کمیسیون ویژه بررسی برنامه هسته ای جمع بندی خواهد شد و نظر واحدی ارائه می شود.

سخنگوی هیات رئیسه مجلس تاکید کرد:  مقرر شده است که ترکیب کمیسیون ویژه در هفته جاری در صحن علنی انتخاب شود اما باید به این نکته اشاره داشت که تاخیر در تعیین ترکیب این کمیسیون خللی در بررسی برجام وارد نمی کند چرا که کمیسیون های تخصصی بررسی خود را آغاز کرده اند و در نهایت قرار است در کمیسیون ویژه این بررسی ها جمع بندی شود.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن