تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 شهریور 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):ما اهل بیت رسول خدا(ص) وسیله ارتباط خدا با مخلوقاتیم ما برگزیدگان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813493200




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وزارت بهداشت هرگز به سيگار و مواد دخاني مجوز نمي‌دهد


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: وزارت بهداشت هرگز به سيگار و مواد دخاني مجوز نمي‌دهد
دادن مجوز به سيگار يا يك نوع ماده دخاني در واقع نوعي تبليغ و تائيد آن است در حالي كه مي‌دانيم اين مواد سمي، سرطان‌‌زا و عامل بروز انواع بيماري‌هاي مزمن است.
معاون غذا و داروي وزارت بهداشت گفت: هيچ نوع سيگاري با تائيد وزارت بهداشت در بازار وجود ندارد و اين وزارتخانه هرگز در پي اينكه به سيگار با هر نوع ماده دخاني مجوز بدهد نيست و نخواهد بود.
رسول ديناروند افزود: هيچ نوع سيگاري با مهر يا مجوز وزارت بهداشت وجود ندارد، زيرا اساساً سيگار يك ماده سمي و سرطانزاست و فرآورده‌اي نيست كه از وزارت بهداشت مجوز بگيرد. وزارت بهداشت هرگز دنبال اينكه به سيگار مجوز بدهد نيست و نخواهد بود.
هدايت حسيني، مدير كل نظارت بر مواد غذايي، آرايشي، آشاميدني و بهداشتي وزارت بهداشت نيز در اين مورد به خبرنگار اجتماعي فارس، گفت: معاونت غذا و داروي وزارت بهداشت فقط به موادي مجوز مي‌دهد كه مطمئن باشد بيماري زا نيست، اما در مورد سيگار تمام متون پزشكي سرطان زا بودن سيگار را اثبات كرده‌اند، بنابراين اصلاً نظارت بر كيفيت توتون يا ساير مواد دخاني و دادن مجوز به آن در وزارت بهداشت تعريف نشده است و محل بحث نيست.
وي ادامه داد: سوختن توتون و مصرف آن به علت ايجاد تركيبات حلقوي آروماتيك، سرطان زاست و ديگر آزمايش اين ماده در آزمايشگاه غذا و داروي وزارت بهداشت جايگاهي ندارد بنابراين لزومي ندارد كه وزارت بهداشت يك نوع سيگار داخلي با وارداتي را آزمايش كند بلكه به طور كلي با آن مخالف است و خواستار حذف آن از بازار است.
حسيني گفت: تلاش معاونت سلامت وزارت بهداشت و مركز سلامت محيط آن اين است كه با فرهنگ سازي و نظارت بر عرضه سيگار و محدود كردن عرضه مواد دخاني به جايي برسيم كه مصرف اين نوع مواد به تدريج كم شود و در شرايط ايده‌آل از جامعه حذف شود.
وي افزود: دادن مجوز به سيگار يا يك نوع ماده دخاني در واقع نوعي تبليغ و تائيد آن است در حالي كه مي‌دانيم اين مواد سمي، سرطان‌‌زا و عامل بروز انواع بيماري‌هاي مزمن است.
 جمعه 3 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 274]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن