واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نخبگان نوجوان انزلی از نهاد های متولی انتظار حمایت بیشتری دارند انزلی - ایرنا - پژوهش سرای دانش آموزی بوعلی سینای انزلی ، مفتخر به داشتن نخبگان کودک ، نوجوان و جوان با انگیزه و با پشتکار است که انتظار حمایت بیشتری از نهاد های متولی و خیر خواهان را برای شکوفایی استعداد های خود دارند.
نخبگان کم و سن و سالی که با کمترین بودجه هاورکرافتهایی ساخته اند که در رقابت کشوری با دانشجویان رتبه نخست را کسب نموده یا رباتهایی که عنوانهای برتر استان را از آن خود کرده است.
نوجوانانی که به مدد هوش بالا ، همت ، اراده و پشتکار در مسابقات مختلف علمی نظیر نانوتکنولوژی ، شیمی ، فیزیک و زیست شناسی افتخار آفریده اند.
سامان حسینی پژوهشگر هوا و فضا متولد 1376 یکی از این نخبگان نوجوان است ، هاورکرافت ساخته دست او مقام سوم دانشگاه صنعتی شریف ، مقام نخست جشنواره فناوری اطلاعات را کسب کرده ، و موشک آبی ساخته دست وی نیز مقام اول مسابقات موشک های آبی دانشگاه گیلان را به دست آورده است.
وی به همراه ایمان بازاری نیا ، هواپیمای گلایدری ساخته اند که رتبه هفتم کشوری مسابقات هوا فضای دانشگاه تهران را کسب کرده است.
حسینی با هاورکرافت آتش نشان خود به هفدهمین جشنواره جوان خوارزمی راه پیدا کرده است.
هیربد جعفری ، شروین خادمی ، عرفان واخیده ، کنعان ریاضی طلب و مازیار عاشوری گروه فعال و خلاق رباتیک این پژوهش سرا هستند که با وجود سن کم ایده های بزرگ در ذهن دارند و با تلاش و کوشش آن را دنبال می کنند.
این گروه نخبگان نوجوان تاکنون چندین ربات ساخته اند که در مسابقات منطقه ای و استانی نیز مقام کسب کرده است .
گروه با وجود استعداد و تلاش و انگیزه ، خود را مدیون آموزشهای خوب استاد الکترونیک پژوهش سرا مجتبی پورعزت و مهرشاد فتحی استاد رباتیک این مرکز می داند.
کنعان ریاضی طلب متولد 1379 برنامه نویس گروه است و اکنون در حال برنامه نویسی برای به حرکت در آوردن ربات از طریق موبایل است.
او و شروین خادمی سال گذشته با ربات جنگجوی خود در المپیاد رباتیک استانی سوم شده اند.
هیربد جعفری متولد 1381 علاوه بر دو ربات چند منظوره تاکنون تعداد زیادی مدار الکترونیکی و ابزار دیگر ساخته است.
شروین خادمی متولد 1380 مهندس گروه و مدام در حال ساخت است ، رباتی ساخته که در مسابقات استانی سوم شده و در جشنواره خوارزمی شرکت داده شده و همراه با مازیار عاشوری در مسابقات الکترونیک نیز مقام دوم منطقه ای را کسب کرده است.
عرفان واخیده یکی دیگر از نخبگان متولد 1382 است و سال گذشته در مسابقات الکترونیک پژوهش سرا مقام نخست را بدست آورده و در مسابقات جابربن حیان با خانه هوشمندی که ساخته شرکت کرده است.
هیربد جعفری و عرفان واخیده ایده می دهند ، کنعان ریاضی طلب برنامه نویسی می کند و شروین خادمی و مازیار عاشوری می سازند.
امیر مهدی پیامی دیگر عضو نوجوان این پژوهش سرا پارسال با رباتی که همراه گروهش ساخته در مسابقات رباتیک اصفهان مقام نخست را کسب کرده اند.
نفیسه عباسی غریب محقق نوجوان دیگری است که با ارائه مدل کارکرد ترمز خودرو در انجمن فیزیک ایران سال گذشته رتبه دوم را کسب کرد.
شیرین سلمان پور نوجوان دیگر عضو پژوهش سرا در مسابقات منطقه ای در رشته نانوتکنولوژی عنوان پنجم و در استان رتبه یازدهم را کسب کرده است.
محدثه ازرمند نیز در مسابقات جشنواره خوارزمی مقام پنجم را در تهیه پلیمر قابل تجزیه از سلولز کسب کرده و در رشته شعر، نثر ،انشاء نویسی نیز فعال است.
مدیر پژوهش سرای دانش آموزی بوعلی سینای انزلی در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت : بیش از 200 دانش آموز کودک ، نوجوان و جوان عضو این نهاد هستند.
منیر رمضانی اظهار کرد : هزینه ها را از کلاسهای آموزشی تامین می کنیم ، این در حالی است که در صورت داشتن امکانات و بودجه می توانیم در شکوفایی استعداد این نخبگان کودک ، نوجوان و جوان موثرتر باشیم.
وی یادآور شد : پارسال با مبالغ دریافتی از محل ثبت نام افراد مسابقه الکترونیک منطقه ای و رباتیک استانی برگزار کردیم که با استقبال بسیار خوب شرکت کنندگان مواجه شد.
رمضانی افزود : برنامه ریزی ما برای برگزاری مسابقه قایقهای مدل به دلیل عدم توانایی مالی اعضا برای تامین ابزار و امکانات ، فقدان بودجه و عدم حمایت به انجام نرسید.
وی متذکر شد : این در حالی است که ساخت هر قایق در نهایت 50 هزار تومان اعتبار نیاز دارد.
امید است با حمایت علمی ، معنوی و مادی نهاد های متولی ، محققان توانمند ، خیرخواهان اجتماعی و افراد علاقمند به توسعه علمی کشور شاهد توانمندی این مرکز و رشد و شکوفایی و به بارنشستن استعدادهای نخبگان کودک ، نوجوان و جوان آن باشیم.ک/3
6030/6070
05/05/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]