تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده ش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832936695




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقشه‌راه گردشگري پس از توافق هسته اي


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۴ مرداد ۱۳۹۴ (۱۰:۲۲ق.ظ)
نقشه‌راه گردشگري پس از توافق هسته اي موج - در کنار توافق هسته‌اي، امتيازهايي نظير خريد هواپيما و صادرات فرش به کشورهاي غربي که پيش از اين وجود تحريم‌ها مانع از آن مي‌شد، اتفاقات خوبي است که به‌ زودي حوزه گردشگري و صنايع دستي را تحت‌الشعاع قرار مي‌دهد.
به گزارش خبرگزاري موج، مسعود سلطاني‌فر گفت: در سه ماه نخست سال‌جاري 5 گروه سرمايه‌گذار يوناني، ترکيه‌اي، عرب، کره‌جنوبي و آلماني نسبت به سرمايه‌گذاري در صنعت گردشگري ايران ابراز علاقه کرده‌اند که بيشتر آن‌ها منتظر رفع تحريم‌ها بودند.
وي در حالي از فراهم شدن فرصت براي مشارکت بخش خصوصي داخلي و خارجي در اين حوزه خبر مي‌دهد که پس از روي کار آمدن دولت دکتر روحاني، چشم‌هاي بسياري انتظار رونق گردشگري را مي‌کشند.
معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در گفت‌وگويي کوتاه، به بررسي اثرات توافق تاريخي وين بر سه حوزه گردشگري، صنايع دستي و ميراث فرهنگي پرداخته است:

اکنون که توافق هسته‌اي انجام شده و قطع‌نامه شوراي امنيت تحريم‌ها عليه ايران را ملغي کرده است، علاوه‌ بر اين که برخي دستاوردهاي آن را در حوزه‌هاي مرتبط با سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري تشريح مي‌کنيد، بفرماييد براي دوره پساتحريم در حوزه گردشگري چه برنامه‌هايي داريد؟
همان‌طور که مي‌دانيد خريد هواپيما و صادرات فرش و مواد غذايي به اروپا و آمريکا از جمله امتيازاتي بوده‌اند که در کنار مذاکرات هسته‌اي توانستيم به آن‌ها دست يابيم.
مذاکرات هسته‌اي قريب به 23 ماه بود که جريان داشت و ما از همان ابتداي شکل‌گيري دولت تدبير و اميد هر لحظه در انتظار به نتيجه رسيدن مذاکرات بوديم. از اين رو بايد همواره دو برنامه را در دستور کار خود قرار مي‌داديم: يک برنامه براي شرايط تحريم و يک برنامه براي شرايط پساتحريم. اين آمادگي در تمام دستگاه‌ها وجود داشت و سازمان ما نيز از اين قاعده مستثنا نبود.
اکنون با به نتيجه رسيدن مذاکرات ما در عرصه گردشگري در قالب دو برنامه عمده به جلو حرکت خواهيم کرد؛ يکي در امر ورود گردشگران خارجي به ايران که از زمان آغاز به‌کار دولت دکتر روحاني؛ به‌ ويژه در قالب تورهاي گردشگري اين تعداد رو به افزايش است. البته زيرساخت‌ها در اين زمينه فراهم نيست و بايد به سرعت شرايط مناسب را براي پذيرايي از اين گردشگران آماده کنيم.
از سوي ديگر در زمينه جذب سرمايه‌هاي خارجي طي يک سال و نيم گذشته که بنده تصدي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري را داشته‌ام، 14 يا 15 گروه سرمايه‌گذار خارجي از کشورهاي اروپايي، آسياي جنوب شرقي و عربي براي مذاکره به ايران آمدند و با توجه به رونق به‌ وجود آمده، خواهان سرمايه‌گذاري در توريسم ايران بودند. برخي از سرمايه‌گذاران؛ به‌ ويژه اروپايي‌ها به ما مي‌گفتند که مطالعاتشان در بازار ايران جواب داده و تنها در انتظار توافق ايران و 1+5 و رفع تحريم‌ها بودند تا در کشورمان سرمايه‌گذاري کنند. اما برخي سرمايه‌گذاران عرب، خود را به تحريم‌ها محدود نکردند و سرمايه‌گذاري‌شان را در مشهد آغاز کردند و اکنون نيز پروژه‌هاي آن‌ها بخش قابل توجهي از راه را پيموده است.

برخي از اين کشورهايي که ابراز تمايل کرده و با ايران در اين زمينه مذاکره داشته‌اند را ذکر مي‌کنيد؟
طي سه ماه نخست سال 94، 5 گروه از يونان، ترکيه، آلمان، کره‌جنوبي و سرمايه‌گذاران عرب با ما مذاکره کرده‌اند. ما نيز در اين راستا سعي کرده‌ايم بخش خصوصي داخلي و خارجي را به هم ارتباط دهيم تا بتوانند با همکاري يکديگر در اين حوزه کار کنند.

به‌طور مشخص چه اقداماتي براي ايجاد ارتباط صورت گرفته است؟
در روزهاي اخير ما جلسه‌اي با گروه‌هاي هتل‌ساز و اداره‌ کننده داخلي داشتيم و طي آن شرايط را در دوران پساتحريم براي مشارکت بخش خصوصي داخلي و خارجي براي مشارکت در امر هتل‌سازي ارزيابي کرده‌ايم. مديران هتل‌هاي زنجيره‌اي و همچنين گروه مالي گردشگري با يکي از معاونان بنده جلسه داشته و در اين خصوص همفکري کرده‌اند.

نحوه همکاري و مشارکت گروه‌هاي هتل‌هاي زنجيره‌اي خارجي با ايران چگونه خواهد بود؟
سرمايه‌گذاران خارجي در اين زمينه به دو صورت عمده با هتل‌هاي ايران همکاري خواهند کرد؛ يکي زنجيره‌هاي هتل‌سازي خارجي هستند که در امر اداره و بهره‌برداري خواهان همکاري مجزا يا مشارکتي با هتل‌هاي ايران هستند و مي‌خواهند زمين را سرمايه‌گذاران خصوصي و دولتي داخلي تأمين کنند و ديگر گروه‌ها نيز که از برندهاي مهم هتلداري هستند، در بخش طراحي و مديريت بهره‌برداري مي‌خواهند همکاري کنند.
دسته دوم از اين جهت براي ما ارزشمند هستند که مي‌توانيم از آن‌ها براي افزايش سطح کيفي خدمات و آموزش نيروي انساني بهره بگيريم؛ چه اين که ما 70 رشته آموزشي براي تربيت نيروي انساني در هتل‌ها نياز داريم، ولي؛ تنها حدود 30 رشته را در ايران داريم و حضور اين گروه از هتلداران در ايران منجر به آموزش نيروي انساني ماهر خواهد شد. در حال حاضر گروه‌هاي هتلداري معتبر دنيا، تنها برند خود را به يک هتل مي‌برند و با روش خود از آن‌ها بهره‌برداري مي‌کنند؛ مثل هتل‌هاي هيلتون، شرايتون، روتانا و... که هرکدام استانداردهاي خاص خود را دارند و صرفاً مي‌خواهند در مرحله بهره‌برداري مشارکت داشته باشند. ما از هر دو گروه پيشنهاد خواهيم داشت و از هر دو گروه استقبال خواهيم کرد.

توافق وين حوزه صنايع دستي را چگونه متأثر خواهد کرد؟
در بخش بازرگاني؛ به‌ خصوص بازرگاني خارجي محدوديت‌هاي ما برطرف خواهد شد. برنامه‌هاي خوبي براي صادرات صنايع دستي نفيس ايران به کشورهاي غربي که پيش از اين وجود تحريم‌ها مانع صادرات بود، خواهيم داشت. همچنين با حضور در نمايشگاه‌هاي صنايع دستي که هرسال در عرصه بين‌المللي برگزار مي‌شود، سعي مي‌کنيم ارزش افزوده هنرهاي دستي را براي عموم مردم دنيا به نمايش بگذاريم و در سال 2016 در نمايشگاه‌هايي که به‌واسطه تحريم‌ها امکان حضور نداشتيم، حضور پيدا کنيم.

عرصه ميراث فرهنگي کشور چگونه از توافق منتفع خواهد شد؟
در اين حوزه ما بخش وسيعي از کارمان با سازمان‌هاي بين‌المللي است. کشور ما در زمينه ميراث فرهنگي از پشتوانه خوب کارشناسي برخوردار است که با رفع تحريم‌ها مي‌توانيم در باستان شناسي به ديگر کشورها کمک کنيم و از آن‌ها نيز کمک بگيريم. ضمن اين که در امر ميراث فرهنگي تعامل با ديگر کشورها مي‌تواند گشايش‌گر باشد و اگر بتوانيم از اين ارتباطات بهره بگيريم، فصل جديدي در تعاملات ميراثي با کشورهاي غني ديگر شکل خواهد گرفت.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن