واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پارلمان اروپا خواستار آزادی فوری شیخ علی سلمان شد تهران - ایرنا - پارلمان اروپا با تصویب طرحی از رژیم بحرین خواست تا هر چه سریعتر شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت اسلامی الوفاق و نبیل رجب رییس مرکز حقوق بشر به همراه 13 نفر از سران جریان اپوزسیون در این کشور را آزاد کند.
به گزارش روز شنبه پایگاه اینترنتی یمنی پرس، پارلمان اروپا با انتشار بیانیه ای، خواستار لغو اتهامات و آزادی فوری و بی قید و شرط تمامی مدافعان حقوق بشر و فعالان و زندانیان سیاسی در بحرین شد که به اتهام آزادی بیان و گردهمایی مسالمت آمیز و تشکیل انجمن های سیاسی بازداشت شده اند.
پارلمان اروپا در راستای قوانین جهانی حقوق بشر و تصویب آنها از سوی رژیم بحرین بر لزوم پایان بخشیدن به نقض حقوق بشر و احترام گذاشتن به آزادی های اساسی در این کشور تاکید کرد.
این پارلمان در این بیانیه، همچنین بر ضرورت پایبندی مقامات بحرین به توصیه های کمیته حقیقت یاب مستقل تاکید و نسبت به قوانین مبارزه با تروریسم در بحرین و نقض حقوق بشر در آن از جمله لغو تابعیت مردم به دلایل سیاسی به شدت ابراز نگرانی کرد.
پارلمان اروپا در همین راستا ادامه شکنجه و بدرفتاری با زندانیان سیاسی از سوی رژیم بحرین را محکوم کرد و از رژیم آل خلیفه خواست تا به گزارشگران سازمان ملل اجازه ورود به این کشور را بدهد.
در این بیانیه، این پارلمان همچنین خواستار اتخاذ تمامی اقدامات لازم از سوی رژیم آل خلیفه جهت بهره مند شدن بحرین از یک نظام قضایی پاک ، وارسته و عدالت مدار شد.
این پارلمان از مقامات بحرین خواست تا با گفت و گو و ایجاد آشتی ملی دایمی و دستیابی به راه حل های سیاسی پایدار در کشور، آشتی ملی برقرار کند.
در بیانیه پارلمان اروپا خاطرنشان شد: گفت و گو میان اتحادیه اروپا و بحرین در مورد حقوق بشر نمی تواند جایگزین گفت و گوی فراگیر میان دولت و مخالفان در بحرین شود.
مردم بحرین چهار سال قبل، همزمان با شروع قیام های مردمی در منطقه اعتراضات خود را علیه رژیم مستبد و خودکامه حاکم آغاز کردند و با اینکه از همان ابتدای اعتراضات شکل مسالمت آمیز و دور از خشونت داشت، رژیم آل خلیفه در نهایت شقاوت و وحشی گری با معترضان برخورد کرد.
آنچه مردم بحرین مطالبه می کنند کاملاً روشن و مطابق منشورها و مقررات مجامع جهانی است. مردم بحرین خواستار برگزاری انتخابات آزاد در این کشور و برقراری حکومتی مردمی می باشند ولی حامیان خارجی رژیم بحرین، به دلیل منافع نامشروعی که در این کشور جستجو می کنند به این خواسته به حق مردم بی اعتنا هستند.
آمریکا، به دلیل آنکه در بحرین پایگاه نظامی دارد از بیم به خطر افتادن آن، بی شرمانه از حکومت بحرین حمایت می کند و به حاکمان مستبد و خودکامه آل خلیفه، چراغ سبز نشان می دهد تا با هر روش ممکن صدای اعتراض مردم را خاموش سازند. آمریکا و همدستانش که با توسل به حربه تبلیغاتی استقرار دمکراسی و دفاع از آزادی، در سوریه بحران ایجاد کردند و آشکارا از افراطی ترین و وحشی ترین تروریست ها حمایت کردند، اما در بحرین رفتار کاملاً منافقانه ای در پیش گرفته اند. آمریکایی ها در طول چهار سال سرکوب و اقدامات ضد بشری حکام بحرین، حتی حاضر به انتقاد شفاهی از آل خلیفه نیز نشده اند.
در کنار غرب به سرکردگی آمریکا، عربستان نیز در سرکوب قیام مردم بحرین، موثرترین کمک های نظامی را در اختیار آل خلیفه قرار داده است. حمایت ریاض از بحرین، پنهان نبوده است و چهار سال قبل، اندکی پس ازآن که گستردگی موج قیام مردم بحرین چیزی نمانده بود که پایه های کاخ ستم حاکمان مستبد بحرین را فرو بریزد، ارتش عربستان وارد میدان شد و در کنار نیروهای سرکوبگر بحرین به قلع و قمع انقلابیون پرداخت.
خاورم ** 1487 **1651
20/04/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]