واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲ تير ۱۳۹۴ (۱۴:۱۱ب.ظ)
کارگردان لرستاني: مسوولان فرهنگي به جاي پرداختن به سياست، دغدغه فرهنگ داشته باشند موج - خرمآباد - کارگردان فيلم مستند توکل گفت: متاسفانه اکثر مسوولان فرهنگي ما به جاي پرداختن به مسائل فرهنگي، خود را وارد سياست ميکنند و انجام کارهاي فرهنگي توسط هنرمندان بيشتر مواقع با مشکل روبهرو ميشود.
محسن مرادي، کارگردان مستند «توکل» در گفتوگو با خبرگزاري موج از خرمآباد، با اشاره به پايان ساخت فيلم مستند توکل، گفت: اين فيلم 40 دقيقهاي، مستندي با نگاه پژوهشي است که زندگي سراسر حماسه و عشق سردار شهيد توکل مصطفيزاده را به تصوير ميکشد.
وي در رابطه با هدف اين فيلم، افزود: هدف از ارائه اين فيلم معرفي يک الگوي مناسب براي نسل جوان و کودکان ما است که در ايام ماه رمضان از شبکه افلاک پخش ميشود.
اين کارگردان با اشاره به اينکه توليد اين مستند هشت ماه به طول انجاميد، بيان کرد: اين مستند به سفارش معاونت پژوهش و ارتباطات فرهنگي بنياد شهيد استان و همراهي بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس ساخته شد.
وي در رابطه با عوامل اين مستند عنوان کرد: مدير توليد اين مستند مرتضي يوسفيان، دستيار کارگردان مسعود مرادي، امور رايانه عباس خيرالهي، کارشناس هنري عظيم افشاريفرد، دستيار تصوير، نور و صدا وحيد علينيا و طراحي، تدوين، تصوير و کارگرداني اين مستند نيز بهعهده خودم بوده است.
مرادي با اشاره به اينکه تاکنون بيش از 20 فيلم مستند و داستاني ساختهام که در شبکه هاي سراسري نيز پخش شده است، تصريح کرد: همه کارهاي من با موضوع دفاع مقدس بوده و ميخواهم دين خود را به شهداي استان با ساخت فيلمهايي با اين مضمون ادا کنم چراکه از وقتي خودم را پيدا کردهام سعي داشتم که در امتداد اين مسير حرکت کنم.
وي با بيان اينکه مسوولان کمتر به مقام شهادت و شهدا توجه دارند، خاطرنشان کرد: مسئولان ما آنگونه که شايسته است حق شهدا را در لرستان ادا نميکنند چراکه لرستان زادگاه شهيداني است که حتي رسانههاي بيگانه به رشادتهاي آنها اعتراف کردند اما امروز نسل جوان و نوجوان ما با اين عزيزان بيگانه هستند و چرايي اين را بايد از مسوولان ما پرسيد.
اين کارگردان لرستاني گفت: متاسفانه اکثر مسوولان فرهنگي ما بهجاي پرداختن به مسائل فرهنگي خود را وارد سياست ميکنند و انجام کارهاي فرهنگي توسط هنرمندان بيشتر مواقع با مشکل روبهرو ميشود چراکه استان ما دلسوز فرهنگي ندارد و همين سبب شده افراد علاقهمند به فرهنگ از جيب خود خرج ميکنند تا به فعاليت مورد علاقه خود برسند.
وي افزود: از سال 1374 با کار تئاتر فعاليت خود را آغاز کردهام و بعد از آن به ساختن فيلمهاي کوتاه از جمله «خورشيدهاي بيغروب»، «مکتب عشق»، «روزي که محمد» کردم و آخرين کار من نيز «توکل» بوده است در مستند زندگي شهدا نام فيلم را به نام کوچک شهيد ميگذارم.
مرادي با اشاره به اينکه خاطراتي در مورد فيلم «خورشيد بي غروب» در ذهن من هميشه ميماند، بيان کرد: سال 84 براي ساخت فيلم «خورشيد بيغروب» نوشته صديقه حسيني تلاشهاي زيادي کرديم فيلمنامه را به هر مسوولي که نشان ميداديم بعد از کلي تعريف و تمجيد از همکاري با ما شانه خالي ميکرد و ما با پول خودمان دست به ساخت اينکار زديم.
وي بيان کرد: در اواسط ساخت اين فيلم پولي براي ادامه کار نداشتيم تا اين که خواهر کوچکم با وجود اينکه هيچ مسئوليتي در قبال اين فيلم نداشت با فهميدن اين قضيه حتي النگوي خود را فروخت تا فيلم ما ادامه پيدا کند در حاليکه متوليان فرهنگ استان هيچ هزينهاي در قبال ساخت اين فيلم پرداخت نکردند و به برکت همين شهدا بعد از اتمام اينکار توسط بنياد شهيد خريداري شد و جايزه ويژه جشنواره دفاع مقدس را گرفت.
اين کارگردان تصريح کرد: فيلمسازي را نخست براي دل خود و بعد براي نشان دادن به نسلهاي جوان انجام ميدهم و به شکر خدا بعد از اين سالها توان مالي ساخت چنين فيلمهايي را دارم و بدون چشمداشت و بدون اينکه منت سازمان فرهنگي را بکشم فيلم ميسازم.
وي در پايان گفت: آرامش امروز خود را مديون ستارههاي ديروز و رشادتهاي همين رزمندگان هستيم و مسوولان قدر اين آرامش را بدانند و در راستاي حفظ آن تلاش کنند و جواناني را که در اين عرصه فعاليت ميکنند را مورد حمايت قرار دهند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]