واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل برنامهریزی درسی سازمان آموزش فنی و حرفهای:
12 هزار شغل در کشور شناسایی شد
مدیرکل طرح و برنامهریزی درسی سازمان آموزش فنی و حرفهای از شناسایی 12 هزار شغل در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، سیدعلی موسوی پیش از ظهر امروز در کارگاه آموزشی استاندارد نویسی ادارهکل فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری با اعلام این خبر بر ضرورت تغییر محتوا و شکل اجرایی استانداردها متناسب با زمان تاکید کرد و اظهار داشت: تاکنون 6هزار و 200 استاندارد آموزشی توسط این سازمان تدوین و در پرتال بارگذاری شده است. وی با اشاره به شناسایی 12 هزار شغل موجود در کشور، افزود: تدوین استانداردهای آموزشی برای رشتههای شغلی باقیمانده در دستور کار این سازمان قرار دارد.
موسوی از بکارگیری گروههای تخصصی برای تدوین استانداردهای آموزشی خبر داد و گفت: گروه تخصصی تدوین استانداردهای آموزشی شامل مسئول گروه تخصصی، مربی متخصص رشته، مربی مرکز تربیت مربی یا مربی ماهر، نماینده تشکل صنفی و نماینده دستگاه تخصصی شغل است. مدیرکل طرح و برنامهریزی درسی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور لزوم تدوین و بازنگری استانداردهای آموزش فنی و حرفه ای در راستای نیازهای بازار کار و پتانسیلهای منطقهای را یادآور شد و با اشاره به مفاهیم اولیه و تعاریف استاندارد شغل گفت: استاندارد شغل شامل شرایط احراز شغل و شایستگیهای مورد نیاز برای داشتن شغل است. وی ادامه داد: در این استانداردها به بیان نوع فعالیتها و کارهای شاغلان، ملاکهای انجام کار، نوع کار و شکل انجام کار پرداخته میشود.
موسوی در ادامه به ظرفیتها و توانمندیهای استان چهارمحال و بختیاری اشاره کرد و گفت: با هدف استفاده بهینه از این پتانسیلها، استان چهارمحال و بختیاری قطب تدوین استانداردهای شغل و شایستگی در حوزه گیاهان داروئی انتخاب شده که امید است با توجه ویژه به این حوزه ضمن شناسایی و جهتدهی به نخبگان استانی و مربیان این بخش، گامهای موثری نیز در راستای توسعه آموزشها در این حوزه برداشته شود.
وی همچنین به ضرورت بهروز رسانی استانداردهای آموزشی اشاره کرد و افزود: با توجه به تغییرات گسترده و توسعه روزافزون فناوریها ، تدوین استاندارد در حوزه فناوریهای نوین از دیگر برنامههای این سازمان به شمار میرود.
مدیرکل طرح و برنامهریزی درسی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور همچنین در ادامه مهمترین رویکرد دفتر طرح و برنامهریزی درسی این سازمان را بازنگری و ارتقای کیفیت استانداردهای آموزشی دانست و افزود: یکی از راهکارهای ایجاد فرصت شغلی برای افراد جویای کار، ارائه آموزشهای مطابق با نیاز بازار کار است. محمود تقیپور، مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه با اشاره به لزوم شناسایی نیازهای آموزشی و برگزاری نیازسنجی آموزشهای مهارتی در این قالب، افزود: آشنایی مربیان حقالتدریس، مربیان آموزشگاههای آزاد و کارشناسان طراحی و تدوین استاندارد مراکز و ادارهکل با روشهای نوین و مراحل تدوین استاندارد آموشی از جمله اهدافی است که با برگزاری این دورهها دنبال میشود.
انتهای پیام/3145/ذ30
94/03/27 - 13:22
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 133]