واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری: مشارکت معلمان در رفع ناهنجاریهای تربیتی و اجتماعی ضروری است خبرگزاری پانا: مدیرکل دفتر آموزش متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: مشارکت معلمان در رفع ناهنجاریهای تربیتی و اجتماعی مهم و ضروری است.
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ خرداد ساعت 08:46
به گزارش پانا، قربانعلی افشانی در مراسم تجلیل از دبیران آذربایجان غربی افزود: معلم به عنوان محور توسعه و پیشرفت کشور معرفی شده و معلمان هم اکنون نقش خود را در این زمینه به بهترین نحوی ایفا می کنند و پیشرفتهای سریع کشور در عرصه علم و فن آوری بیانگر این موضوع است.
وی گفت: توسعه مشارکت معلمان در امر بهسازی آموزش و پرورش، توسعه فرهنگ تفکر، خلاقیت و تحقیق به همراه بهره گیری از روشهای مختلف یادگیری، یاددهی مطلوب و متنوع و ایجاد تفکر منطقی و منسجم دو بند از سیاستهای کلی تحول بنیادین است که نیازمند توجه و برنامه ریزی است.
افشانی افزود: معلمان در تربیت شهروند خوب نقش مهمی دارند و تربیت دانش آموزان با مهارتهای بالای زندگی به همراه رعایت قوانین عمومی و خاص در جامعه، خانواده و مدرسه نیز توسط این قشر فرهیخته صورت می گیرد که نباید معلمان این موضوع مهم را فراموش کنند.
وی اضافه کرد: نگاه به معلم به عنوان محور توسعه نگاهی به روز و بجاست و باید به خودباوری در زمینه خلاقیتها و تواناییهای موجود خود در بخش معلمان برسیم.
افشانی با بیان اینکه هم اکنون در بخش دانش آموزی فعالیتهای مستمری با کشور چین در زمینه نانو صورت می گیرد گفت: چینی ها در حال استفاده از تجربیات ما در این زمینه برای توسعه سایر مقاطع آموزشی خود هستند که بیانگر موفقیت ما در این زمینه بوده است.
وی ادامه داد: توجه به خلاقیتهای کوچک می تواند زمینه ساز خلاقیتهای بزرگ در آینده و تحول آفرینی در آموزش و پرورش باشد.
افشانی افزود: امروز پژوهشسراهای دانش آموزی به معدن تولید علم و تربیت دانشمندان کوچک در آموزش و پرورش تبدیل شده و در کنار این مکانهای علمی به استانها نیز ابلاغ شده تا کمیته های علمی و پژوهشی در مدارس تشکیل شود.
موسی کریمی معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی نیز در این مراسم اظهار کرد: با بررسی چالشهای حوزه متوسطه در استان کاهش فاصله صف تا ستاد یکی از اولویتهای مهم آموزش متوسطه استان عنوان شد.
وی گفت: در این راستا راهکارهایی همچون تجلیل از فعالیتهای شاخص، حضور در شوراهای دبیران و گروههای درسی، برگزاری 200 کارگاه آموزشی در سال در دستور کار قرار دارد.
کریمی با اشاره به لزوم آشنایی معلمان با ماموریتهای جدید آموزش و پرورش اظهار کرد: آشنایی معلمان با فناوری های نوین و دیجیتال باید در دستور کار قرار گیرد چرا که معلم باید مرجع دانش آموز باشد.
وی اضافه کرد: دانایی و توانایی معلمان دو ماموریت اصلی آموزش و پرورش در شرایط کنونی است چرا که بسیاری از آسیب های اجتماعی امروز از فقدان این دو ناشی می شود.
کریمی گفت: هم اکنون در فن آوریهای دیجیتالی در استان و در مدارس دانش آموزان از معلمان خود پیشی گرفتند که باید در این زمینه کار شود.
در این مراسم از تعداد 110 دبیر نمونه استان با اهدا لوح و هدایایی تجلیل شد که از این تعداد 27 نفر دارای رتبه برتر کشور و 83 نفر دارای رتبه برتر استانی بودند.
آذربایجان غربی دارای 570 هزار دانش آموز و 37 هزار نفر فرهنگی است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]