تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 11 آذر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):هر کس عبادت خالصش را برای خدا بالا بفرستد، خدا بهتریم مصلحت را برای او نازل می ک...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836611224




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

حسينيان: در قتلهاي زنجيره اي نقشي نداشتم/ من پير شده‌ام، ترسو و محافظه‌كار!/مبناي كتابهاي شهبازي توهم توطئه است


واضح آرشیو وب فارسی:آفتاب: حسينيان: در قتلهاي زنجيره اي نقشي نداشتم/ من پير شده‌ام، ترسو و محافظه‌كار!/مبناي كتابهاي شهبازي توهم توطئه است
خبرگزاري انتخاب : رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي در پاسخ به سؤال دانشجويي مبني براينكه آيا شما در خصوص نقش سازمان مجاهدين در تحولات پس ازانقلاب دچار توهم نيستيد؟ اظهار داشت: موضع اين سازمان و اعضاي آن را آشكارا مي‌توانيد در روزنامه‌ها ببينيد و عملكرد اين سازمان در جريان دوم خرداد نيز كاملاً روشن است.


روح الله حسينيان گفت: در قتل هاي زنجيره اي هيچ نقشي نداشتم.

به گزارش خبرنگار ما، رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي روز دوشنبه با حضور در نشست «آن‌سوي دوم خرداد» كه از سوي بسيج دانشجويي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه تهران برگزار شد، تأكيد كرد: براي اثبات حرفم حاضرم قسم بخورم.

حسينيان در آغاز سخنان خود گفت: در جريان دوم خرداد طيفي وجود داشت متشكل از كساني كه به مباني فكري آنها التقاطي با رگ‌ و ريشه‌هاي ليبراليسم بود و طيف ديگري نيز وجود داشتند كه اصولاً از مباني فكري و انديشه‌اي اطلاعي نداشتند.

وي افزود: اتفاق عجيبي كه در جريان اصلاحات بوجود آمد اين بود كه كساني شعار ليبراليسم را سر دادند كه پيش از اين در اوايل انقلاب با ديدگاه و مباني چپ‌گرايانه و گرايش‌هاي ماركسيستي داشتند.

حسينيان اضافه كرد: استراتژي‌هاي آن روزهاي جريان دوم خرداد در عرصه سياست خارجي درگيري با ابرقدرت‌ها و كشف كشورهاي ذره‌بيني بود.

وي خاطرنشان كرد: مثلاً در اين دوره با كشوري مانند بوركينافاسو ارتباط برقرار كرده بودند كه اگر ذره‌بين هم روي نقشه قرار دهيد نمي‌توانيد آن را كشف كنيد.

حسينيان گفت: تسخير لانه جاسوسي از سوي دانشجويان كه بعدها به جريان دوم خرداد پيوستند، را مي توان به عنوان يكي از نمونه‌هاي درگيري با ابرقدرت‌ها عنوان كرد.

وي در ادامه گفت: البته من از اين اقدام شجاعانه كه حفاظي براي انقلاب بود قاطعانه دفاع مي‌كنم اما برخي از اين دانشجويان كه بعدها به دوم خرداد پيوستند، ابراز پشيماني كرده و با همان گروگان‌ها به مذاكره نشسته و با يكديگر نوشيدني خوردند.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي با اشاره به اينكه اين مقدار تغيير و تبدل پيش آمده براي برخي افراد طيف دوم خرداد بسيار عجيب است، افزود: در همين تغيير مواضع اصول و ارزش‌هاي ليبراليسم شكل پيدا كرد كه يكي از اصرارهاي آنان اين بود كه مي‌خواستند ميان جمهوريت و اسلاميت نظام تفكيك كرده و وزن جمهوريت را در اين ميان افزايش دهند، و اين در حالي بود كه جمهوريت نظام ما عاريت گرفته از مباني تفكر غرب نبود بلكه جمهوريتي بود كه در متن متون ديني نهفته است.

حسينيان با بيان اينكه يكي از اصول ارزشي دوم‌ خردادي‌ها كه در روزنامه‌هايشان بسيار بر آن تأكيد داشتند، تكثرگرايي و پلوراليسم ديني بود، تصريح كرد:‌ بسياري از مقالات روزنامه‌هايي نظير صبح امروز، خرداد و ... به تبليغ همين امر اختصاص داشت.

وي با اشاره به اينكه دوم خردادي ها بر تكثرگرايي و پلوراليسم ديني تاكيد مي كردند، تصريح كرد: اعضاي اين طيف مي‌خواستند تفسير واحد امام خميني(ره) درباره اسلام، انقلاب و حدود و ارزش‌ها را كم‌رنگ كنند و به همين جهت بود كه اعلام كردند انديشه امام متعلق به موزه‌هاي تاريخ است.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي با اشاره به اينكه تفكر اين طيف حتي در مورد استقلال نيز به اين شكل بود، افزود: روزنامه صبح امروز زماني مقاله‌اي را انتشار داد كه در آن نوشته بود چه كسي گفته استقلال خوب است؟

حسينيان با بيان اينكه دوم‌خردادي‌ها از سكولاريسم حمايت مي‌كردند، خاطرنشان ساخت: اين در حالي است كه عليرغم ادعاي اين طيف مبني بر پيروي از امام خميني(ره)، تمام پيام امام، اسلام سياسي بود.

وي افزود: دليل اين افراد براي جدا شدن دين از سياست در ايران اين بود كه با مغالطه سعي مي‌كردند اين چنين وانمود كنند كه پس از حاكميت اسلام بر ايران، ارزش‌هاي ديني ميان مردم كم‌رنگ شده است، حال آنكه اين گفته دروغي واضح و آشكار است.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي سپس به پاسخگويي سئوالات دانشجويان پرداخت.

حسينيان در پاسخ به سؤال دانشجويي مبني بر اينكه اگر شما اطلاعات داشتيد چرا هم اكنون به فكر حرف زدن در اين باره افتاده‌ايد و در گذشته چنين سخناني را نمي‌گفتيد؟، تصريح كرد: من هيچگاه سكوت نكرده‌ام بلكه همواره سخنان خود را حتي در دوران حاكميت دوم خرداد گفته‌ام و به همين دليل بود كه مورد حمله و تخريب قرار گرفتم.

دانشجوي ديگري نقش سيد محمد خاتمي رئيس جمهور سابق كشورمان را در ماجراي 18 تير جويا شد كه حسينيان پاسخ داد:‌ تا آنجا كه من اطلاع دارم و برخي اسناد را در اين زمينه مشاهده كرده‌ام، براي آقاي خاتمي در جريان 18 تير نقش منفي احساس نمي‌كنم.

وي افزود: بنده با تفكر آقاي خاتمي مخالف هستم اما معتقدم كه خاتمي اهل توطئه نبود و در اين مسائل دخالتي نداشت بلكه در معاونت وزارت كشور دولت اصلاحات ستادي بود كه سعي مي‌كرد مسائل كوي دانشگاه را دامن زده و با تحريك و راهنمايي برخي، اين غائله را طولاني كند.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي در پاسخ به اين سؤال كه چرا مردم پس از دوران سازندگي به دوم خرداد روي آوردند؟ اظهار داشت: همچنانكه مقام معظم رهبري فرمودند، آنچه دوم خرداد را به وجود آورد يك حماسه بود اما عامل به وجود آمدن 2 خرداد عملكرد مربوط به دوران پيش از آن بود و در آن دوره كج‌روي‌هايي وجود داشت كه نتيجه آن رويگرداني مردم از دوران سازندگي بود.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي گفت: اما متأسفانه برخي از اين حماسه مردم سوءاستفاده كرده و تلاش كردند مباني فكري خود را حاكم كرده و جريان انقلاب را منحرف كنند.

حسينيان در ادامه سخنان خود در پاسخ به سؤال دانشجويي مبني بر اينكه آيا شما در قتل‌هاي زنجيره‌اي دست داشتيد يا خير؟، اظهار داشت: نه من دست نداشتم و مي‌توانم براي اثبات صحبت خود قسم بخورم.

وي افزود: كساني بايد در ماجراي قتل‌هاي زنجيره‌اي دست داشته باشند كه در آن دوره كاره‌اي بوده باشند و يا معاون وزيري بوده و يا اينكه در مقام قضاوت بوده باشند.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي با بيان اينكه عده‌اي قتل‌هاي زنجيره‌اي را به وجود آورده و سپس انگشت اتهام خود را به سوي عده‌اي ديگر نشانه رفتند، تصريح كرد: پس از آنكه بنده در برنامه چراغ به اين موضوع پرداخته و سخناني در مورد عوامل آن مطرح كردم، عده‌اي مرا به دست داشتن در اين ماجرا متهم كردند.

حسينيان با اشاره به حمايت‌هاي خود از سيد محمد خاتمي در جريانات انتخابات دوره هفتم رياست جمهوري، اظهار داشت: شبي كه آقاي خاتمي پيروز شد بسياري از دوم خردادي‌ها در تماس با من، اين پيروزي را تبريك گفتند، اما در همين زمينه فردي به من گفت كه خود آقاي خاتمي خوب است اما مطمئن باشيد كه اطرافيان وي معتقد به نظام نبوده و خواهان به خطر انداختن امنيت نظام هستند.

وي در ادامه در خصوص نقش سعيد امامي در جريان قتل‌هاي زنجيره‌اي، با بيان اينكه دشمني‌ها نسبت به سعيد امامي مربوط به قبل از انتخابات دوم خرداد 76 بود، خاطرنشان ساخت: بنده بعد از برنامه چراغ نيز گفتم كه عامل قتل‌هاي زنجيره‌اي وابسته به جريان دوم خرداد بوده و كسي است كه قبل و بعد از آقاي خاتمي در وزارت اطلاع مورد حمايت دوم خرداد است.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي با تأكيد بر اينكه سعيد امامي در اين جريان هيچ نقشي نداشت، افزود: ‌سعيد امامي در اين دوران كاره‌اي نبود و پستي در اختيار نداشت.

حسينيان در پاسخ به اين سؤال دانشجويي مبني بر اينكه آيا با توجه به ظلم‌هاي صورت گرفته در حق سعيد امامي، نبايد از او رفع اتهام شود؟، گفت: من در سخت‌ترين شرايط در اين زمينه عكس‌العمل نشان داده‌ و از ايشان حمايت كرده‌ام و در مراسم ختم وي نيز به همين دليل شركت كردم.

وي در پاسخ به سؤال ديگري در خصوص سخنان عبدالله شهبازي مبني بر بهائي بودن سعيد امامي تأكيد كرد:‌حرف‌هاي آقاي شهبازي به هيچ وجه مستند نبوده و كتاب‌هاي ايشان بر مبناي توهم توطئه نوشته شده است.

وي افزود: سعيد امامي نه تنها سابقه بهائي‌گري ندارد بلكه ايشان اهل روستاي آباده هستند و پدربزرگ ايشان كه سازنده مسجد امام حسن در همين روستا است روحاني بوده‌اند.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي با بيان اينكه آقاي شهبازي در مورد خود من نيز گفته بود كه حسينيان متولد روستايي است كه مركز بهائيون بوده، تصريح كرد: اولاً اصل اين مطلب دروغ است چرا كه روستاي ما روستاي افراد متعصب ديني بود و تنها در سال 1334 دو خانواده در آن متهم به بهائي‌گري بودند، اما همين دو خانواده در مسجد اعتراف كردند كه مسلمان هستند.

حسينيان با اشاره به اينكه شهبازي زمين و آسمان و دروغ و راست را به هم مي‌چسباند و نوشته‌هايش بر مبناي تخيلات است افزود: پدر سعيد امامي زنده است و انشاالله به زودي خاطرات وي از سوي مركز اسناد و انقلاب اسلامي چاپ خواهد شد.

وي با بيان اينكه دايي سعيد امامي در دوران رژيم پعلوي، رايزن نظامي ايران در آمريكا بوده است، افزود: اما اين سب نمي‌شود كه به واسطه آن سعيد امامي را به بهائي‌گري متهم كنيم.

حسينيان در پاسخ به اين سؤال كه چرا مسئولين قتل‌‌هاي زنجيره‌اي را بررسي نمي‌كنند گفت: شايد مسئولين دغدغه‌اي در اين زمينه ندارند.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي در پاسخ به سؤال يكي از دانشجويان تهران مبني براينكه چه سندي درباره ارتباط باند سيدمهدي هاشمي و سعيد حجاريان دارد، گفت:‌ بنده هيچگاه چنين چيزي را مطرح نكرده‌ام كه بخواهم براي آن سندي بياورم. معتقدم حجاريان از باند سيدمهدي هاشمي نبود.

دانشجوي ديگري خطاب به حسينيان گفت: آقاي خاتمي سيروس ناصري را خادم مردم ناميده است. لطفاً‌ در مورد وضعيت آقاي ناصري نيز مطالبي بگوييد كه حسينيان گفت: من در اين مورد اطلاعي ندارم.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي در پاسخ به سؤال دانشجويي مبني براينكه آيا شما در خصوص نقش سازمان مجاهدين در تحولات پس ازانقلاب دچار توهم نيستيد؟ اظهار داشت: موضع اين سازمان و اعضاي آن را آشكارا مي‌توانيد در روزنامه‌ها ببينيد و عملكرد اين سازمان در جريان دوم خرداد نيز كاملاً روشن است.

حسينيان درخصوص ادعاهايي مبني بر جاسوسي عباس عبدي نيز گفت: آنچه در روزنامه‌ها نوشته شد اين بود كه ايشان كارهايي را براي برخي از شركت‌هاي تحقيقاتي وابسته به سازمان «سيا» ‌انجام داده است كه جزايش را هم ديد.

وي در پاسخ به اين سؤال كه فيلم منتشر شده از بازجويي همسر سعيد امامي چقدر صحت دارد، گفت: متأسفانه فيلم‌هاي منتشر شده در اين زمينه صحت دارد و علتش نيز اين بود كه كار بازجويي و بازپرسي در آن زمان از دست وزارت اطلاعات نيز گرفته شده بود.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي افزود: گروه مستقلي با راهنمايي برخي اعضاي شوراي امنيت سابق كار را در دست گرفته بود كه متأسفانه به انحراف كشيده شد و اين مسئله خوشبختانه براي آقاي خاتمي كاملاً‌ روش شد، لذا بازجوهاي اوليه از كار بركنار شدند و پرونده به گروه ديگري سپرده شد كه با وجود چپ بودن، متدين بودند و تا حدودي كه مي‌شد پرونده را از انحراف خارج كردند.

وي در پاسخ به سؤال دانشجويي مبني براينكه پروژه «x » چه بوده است، با خنده گفت: احتمالاً‌ بايد در اين زمينه آقاي «y» جواب دهند.

حسينيان در خصوص علت حمايت‌هاي خود از خاتمي در دوران انتخابات رياست جمهوري گفت: من ايشان را روحاني روشنفكري مي‌دانستم كه البته با ايشان اختلاف هم داشتم اما آن زمان به دليل اينكه جناح حاكم نوعي فضاي بسته بوجود آورده بود و در جامعه انحصارطلبي احساس مي‌شد گمان كردم كه وظيفه است اين انحصار و بسته بودن جامعه شكسته شود لذا تنها راه رسيدن به اين اهداف را حمايت از خاتمي مي‌دانستم اما نمي‌دانستم كه اين باز شدن فضا به سوي جاري شدن سيلي مي‌رود كه نزديك بود همه چيز را از بين ببرد.

وي با تأكيد براينكه متأسفانه در اين دوران از چاله درآمده و به چاه افتاديم، گفت:‌ من بعد از آن دوران رسماً عذرخواهي كردم و گفتم كه حمايت من از خاتمي اشتباه است.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي در پاسخ به اظهارات دانشجويي مبني براينكه گفته مي‌شود شما در مورد تفكرات و نوشته‌هاي سعيد حجاريان حكم تكفير وي را داده‌ايد، اظهار داشت: خير چنين نيست و من ايشان را تكفير نكردم.

حسينيان در خصوص پرونده انفجار دفتر نخست‌وزيري و نقش شوهر خواهر شهيد رجايي در اين زمينه گفت:‌ شوهر خواهر شهيد رجايي در اين حادثه نقش داشت ولي متواري شد كه پرونده‌ اين فرد همچنان مفتوح است.

وي در ادامه اين نشست در پاسخ به سوالاتي در خصوص انفجار دستگاه نخست‌وزيري و دست‌داشتن فردي به نام «ب.ن»[بهزاد نبوي] در اين ماجرا، اظهار داشت: در ماجراي انفجار دستگاه نخست‌وزيري پرونده‌اي گشوده شد و همين آقاي «ب.ن» [بهزاد نبوي] مدتي را در زندان بودند اما در اين زمان تعدادي از مسئولين در نامه‌اي خطاب به امام (ره) خواستار آزادي وي شدند كه امام (ره) نيز به خواسته آن‌ها دستور آزادي اين فرد را صادر كرد.

رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي افزود: در اين ماجرا فردي به نام محمدي هم دستگير شد كه در زماني كه وزارت اطلاعات در حال تحقيق بود اين فرد را در سلول خود در زندان خودكشاندند! و يا خودكشي كرد.[تقي محمدي عضو دفتر اطلاعات نخست وزيري، كاردار سابق ايران در افغانستان، همان فرديست كه رسانه هاي بيگانه بلافاصله پس از انتخاب احمدي نژاد به رياست جمهوري با انتشار عكس او مدعي شدند، احمدي نژاد در گروگانگيري سفارت امريكا حضور داشته است. محمدي از سوي لاجوردي به كشور فراخوانده شد و گفته مي شود كه حاضر به همكاري نيز شده بود، اما او خودكشي كرد. ادعا مي شود با كمربند خود را حلق آويز كرده است.]

حسينيان ادامه داد: شهيد لاجوردي در اين باره مي‌گفتند كه آقاي «ب.ن» [بهزاد نبوي] در اين ماجرا دست داشت.

[خاطرات هاشمي رفسنجاني سال 63« در پرونده انفجار نخست وزيري و شهادت دكتر باهنر و محمد علي رجائي، افراد مختلفي متهم شدند. از جمله آقاي علي تهراني يكي از كاركنان نخست وزيري به علت اينكه معرّف مسعود كشميري –عامل بمب گذاري – بوده و با وي رفاقت داشته، دستگير شد. بعد از دستگيري علي تهراني، پاي افراد ديگري مانند مهندس بهزاد نبوي –وزير صنايع سنگين-، خسرو قنبري تهراني –رئيس اداره اطلاعات نخست وزيري- و چند نفر ديگر به ميان آمد. به اين پرونده رسيدگي كامل نشد و به دستور امام خميني، پيگيري اتهامات متهمان پرونده، متوقف گرديد.»]

وي در پاسخ به اين سوال كه مسئولان امضا كننده نامه مذكور در زمينه درخواست براي آزادي «ب.ن»[بهزاد نبوي] چه كساني بودند، گفت: من به اين سوال جواب نمي‌دهم.

بر اساس اين گزارش رئيس مركز اسناد انقلاب اسلامي در اوايل سخنان خود اظهار داشت كه احتمالاً شما دانشجويان در پايان اين سخنراني بر من خرده خواهيد گرفت كه چرا محافظه كار شده‌اي؟ و در همين رابطه در اثناي اين نشست در پاسخ به سوالات متعدد دانشجويان مبني بر اينكه چرا روشن‌تر سخن نمي‌گوئيد؟ با لبخند پاسخ داد: من پير شده‌ام و ترسو و محافظه‌كار.

[از كتاب «پس از بحران» - خاطرات «هاشمي‌رفسنجاني»:يكشنبه 7 تير1361؛ شب آقاي «صبوري» از گروه پيگيري پرونده انفجار نخست‌وزيري و جنايت «مسعود كشميري» آمد و اطلاعات زيادي راجع به «كشميري» و همكاران او داد. يك سازمان انقلابي را زير سؤال برده بود كه بايد تحقيق كنيم. مطلب مهمي است. توضيحات پاورقي مربوطه نيز چنين است: اشاره به نقش سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي و شخص آقاي «بهزاد نبوي» و «خسرو تهراني» كه تاكنون صحت يا سقم آن به اثبات نرسيده است...]
 چهارشنبه 1 خرداد 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 276]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن