تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836481718
چرا خانم ها اکثر مواقع ناراضی اند؟
واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
تاکنون دقت کرده اید اکثر خانم ها دچار نارضایتی و عدم رضایت از زندگی شان هستند براستی دلیل این قبیل گلایه ها چیست؟منشا روانشناختی این عارضه شایع و همه گیر کجاست؟ زنان و دختران علیرغم رشد تحصیلاتشان بعضاً یا وارد زندگی تأهلی نشدهاند که در این صورت از وضعیتشان ناراضیاند و یا به خاطر توانمندشدن بعد از ورود در زندگی، فقط زندگی خانوادگی آنها را اقناع نمیکند و در بسیاری موارد از گرانباری نقش رنج می برند و یا همسرانشان را در حد و قواره خود نمیدانند. به این مسایل رو به رشد اعتیاد و خیانت هم اگر اضافه شود، نارضایتی صدچندان خواهد شد.
پایینبودن سطح سلامت روان زنان و نارضایتی عمومی از زندگی در زنان با هویتهای گوناگون، بیش از هر چیز میتواند نشانه این موضوع باشد که هر یک از زنان نگاهی بالادست به زنان در دیگر اشکال هویتی داشته و بعضاً این انگاره ذهنی در آنها وجود دارد که مثلاً بهعنوان یک زن متأهل، افرادی را که تجرد گزیدهاند یا جدا شدهاند، خوشبختتر میدانند؛ یا بالعکس دختران مجردی که به نظرشان زنان متأهل از زندگی راضیترند و یا زنانیکه از درد خیانت یا ناباروری رنجیده و منتهیالیه آروزهایشان برای رسیدن به خوشبختی حل این مسائل است؛ همگی بدون درک موقعیت دیگری تنها به دلایل نارضایتی خود از زندگی میاندیشند؛ نارضایتی که چارهاش لزوماً قرارگرفتن در جایگاه دیگری نیست و پس از آن هم گویی تنها شکل و نوع مشکلاتشان تغییر مییابد. ، در دهههای اخیر در اثر گسترش نوگرایی و نوسازی در عرصه جهانی، تحولاتی در زمینههای فرهنگی و ساختاری روی داده که سبب دگرگونی نقشهای اجتماعی و آگاهیهای زنان شده است. افزایش تحصیلات و اشتغال در میان زنان از سویی سبب کاهش مطلوبیت الگوی زن سنتی میشود و از سوی دیگر موجب دشواری در هماهنگکردن نقشهای سنتی با نقشهای جدید، شده و به بحران هویت زنان منتهی میگردد.
در عین حال اصلیترین مسئلهای که در جمیع زندگی زنان با هر نوع هویت خانوادگی و در سطوح مختلف سنی، تحصیلی و شغلی دریافت میشود، موضوع سطح بالای نارضایتی در آنها است. در واقع این حجم نارضایتی ناشی از بحران هویتی در زنان، منجر به سطح پایین سلامت روان و میزان بالای افسردگی 20 تا 40 درصدی در زنان شده است.
به همین دلیل طی بررسیهای انجامشده احساس تنهایی و سرخوردگی معضلاتی هستند که در بین زنان و دختران ما روند افزایشی را طی کرده و در آنها عوامل سببسازی مانند اختلافات خانوادگی و زناشویی، بیکاری و اختلالات روانشناختی که در بسیاری از موارد نادیده گرفته میشوند، نقش اساسی دارند.
مفهوم هویت و منابع هویت ساز
مریم رفعتجاه؛ جامعه شناس و استاد دانشگاه در رابطه با تعریف هویت معتقد است: هویت فردی زنان از مجموع هویتهای اجتماعی و هویت شخصی آنها تشکیل میشود. هویت اجتماعی تعریفی است که فرد از خودش براساس عضویت در ردهها و گروههای گوناگون اجتماعی میکند و هویت شخصی به تعریف بازاندیشانه فرد از “خود” ش اطلاق میشود. خود و تعریفی که فرد از خودش می کند، یعنی هویت شخصی، هویت بنیادی و الگویی برای فهم همه هویتهای بعدی است. شاخساری برای پیوندزدن این هویتهاست و جنسیت مهمترین عاملی است که به تجربه فرد سامان میدهد و آن را در خویشتن ادغام میکند.
وی ادامه داد: معمولاً افراد و بهویژه زنان نقشهای اجتماعی متعددی دارند که تابع عضویت آنها در نهادها و گروههای گوناگون است و هرکدام وجهی از هویت آن را میسازد، اما برخی از این نقشها و هویتها وزن و اهمیت بیشتری برای آنها دارد. هویت اجتماعی غالب یا هویت نقشی مسلط همانی است که ارزش و اهمیت بیشتری برای او دارد و غالب اوقات خود را با آن نقش و هویت تعریف میکند. بهعلاوه هویتی که برای بازنمایی خود مورد استفاده قرار میگیرد، با تجربیات، ارزشها و نگرشها، انتظارات، اهداف، نیازهای جاری و دانش پسزمینهای فرد در ارتباط است. خودی که در موقعیتهای واقعی نمود مییابد، خود موقعیتیافته نسبتاً سیال و تغییرپذیر است؛ یعنی دارای ترجیحات تغییرپذیر است، اما خود آرمانی پایدارتر است. بنابراین خود آرمانی که مبتنی بر ارزشها و نگرشهای او است، هم در هویت نقشی مسلط و هم در هویت شخصی نفوذ دارد.
این جامعهشناس همچنین در رابطه با منایع هویتبخش عنوان کرد: یکی از منابع مهم ارزشی و نگرشی باورهای دینی است. همچنین سبک زندگی با هویت شخصی ارتباط دارد؛ زیرا روایت خاصی را که فرد برای هویت شخصی خود برگزیده است، در برابر دیگران مجسم میسازد و مستلزم تصمیمگیریهای روزانه درباره نحوه پوشش، مصرف، کار و فراغت است. بهویژه در فرهنگ مصرفگرای دوران معاصر به علت تکثریافتن زمینههای عمل و مراجع انتخاب، سبک زندگی بیش از پیش در ساخت هویت شخصی اهمیت یافته است.
وی ضمن ارائه الگویی از منابع هویتساز تأکید کرد: در سطح نهادی، نهادها و سازمانها کارگزاران تعیین هویتاند و قدرت و سیاست مستتر در آنها در ردهبندی و گروهبندی و هویتسازی افراد نقش مهمی دارد.
در این الگو منابع هویتساز در دو سطح هویت شخصی و ساختاری تعریف شدهاند. در سطح شخصی منابع هویتساز عبارتاند از: هویت نقشی مسلط، ارزشها و نگرشها، باورهای دینی، سبک زندگی و مصرف، نظارت و کنترل بدن، اعتماد بنیادین. همچنین در موقعیتهای ساختاری این عوامل شامل: داراییها، درآمد، تحصیلات، وضعیت اشتغال، وضعیت تأهل و سن میشوند.
وضعسنجی سلامت روان زنان
رئیس انستیتو روانپزشکی تهران در گفتگو با مهرخانه درخصوص وضعسنجی سلامت روان زنان ایرانی تصریح کرد: مطالعاتی که به صورت خاص در رابطه با سلامت روان زنان باشد، انجام نشده است، اما در مطالعات کلیتر شیوعشناسی، مطالعات پایان نامهای، استانی و کشوری به صورت مقایسهای وضعیت سلامت روان زنان و مردان مورد بررسی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: برای مثال اگر ماکسیموم اختلالات را 20 تا 30 درصد بدانیم، این عدد در رابطه با افسردگی در زنان 2 تا 3 برابر مردان، در اختلال اضطراب 2 برابر و در شکایات روانتنی 10 برابر بیش از مردان است، اما در اختلالات شدید روانی این اختلاف خیلی بارز نیست. البته بهوضوح حضور زنان در تختهای بیمارستانی و به صورت بستری بسیار کمتر از مردان است که این موضوع نباید باعث تحلیل سادهانگارانه و اشتباه در بررسی شود؛ زیرا با توجه به عدم تفاوت در میزان اختلالات شدید، عدم بستری زنان نشانه غفلت از آنها است که کسی زنان را برای بستری نمیآورد. در واقع توجه کمتری به آنها برای مراجعه و بستریشدن میشود.
جعفر بوالهری افزود: همچنین در رابطه با مصرف مواد و سیگار این میزان در زنان گرچه در حال حاضر پایینتر است، اما در حال رقابت با مردان است و از این لحاظ باید زنگ خطری برای جامعه تلقی شود؛ چرا که سالبهسال در حال افزایش است. بحث دیگر PMS “سندروم روانشناختی ماهیانه” زنان است که مشکلات خلقی ماهیانه آزاردهنده برای زنان ایجاد کرده و معمولاً هم روی آن کمتر کار میشود.
رئیس انستیتو روانپزشکی تهران دلایل وضعیت نهچندان مثبت سلامت روان زنان در ایران را چندعلی و چندبعدی خواند و اظهار داشت: پرواضح است که دلایل چنین وضعیتی نمیتواند تنها یک عامل باشد و ما با مسئلهای چندعلی روبهرو هستیم. اولین دلیل میتواند مسائل هورمونی و بیولوژیکی باشد که قطعاً بخشی از دلایل وضعیت سلامت روان زنان است. مسئلهای که بیشتر ژنتیکی است و چندان قابل دسترسی نیست و تنها دارودرمانی میتواند مؤثر واقع شود، اما واقعیت آن است که بخش اعظم دلایل وضعیت سلامت روان زنان، مسائل تاریخی، فرهنگی، اقتصادی، شغلی، خانوادگی و اجتماعی است.
تأثیر هویت های زنان بر سلامت روان آنان
رابطه میان سلامت روان زنان و هویت آنها در واقع مسئلهای است که بررسی آن میتواند پاسخ روشنی به این سؤال باشد که آیا سلامت روان زنان میتواند متأثر از وضعیت هویتی آنها باشد. از همین جهت برای شناخت و بررسی هویت زنان ایرانی، خواستهها، انتظارات، آرزوها، تعریفشان از خود و میزان رضایتشان از زندگی؛ تا به حال بررسیهای گوناگونی انجام شده است. دغدغه زنان متأهل، مجرد، مطلقه یا بیوه چه میزان متفاوت است و میتواند افزایشدهنده یا کاهشدهنده رضایت زنان از زندگی باشد، سؤال دیگر این مبحث است.
پایینبودن سطح سلامت روان زنان و نارضایتی عمومی از زندگی در زنان با هویتهای گوناگون، بیش از هر چیز میتواند نشانه این موضوع باشد که هر یک از زنان نگاهی بالادست به زنان در دیگر اشکال هویتی داشته و بعضاً این انگاره ذهنی در آنها وجود دارد که مثلاً بهعنوان یک زن متأهل، افرادی را که تجرد گزیدهاند یا جدا شدهاند، خوشبختتر میدانند؛ یا بالعکس دختران مجردی که به نظرشان زنان متأهل از زندگی راضیترند و یا زنانیکه از درد خیانت یا ناباروری رنجیده و منتهیالیه آروزهایشان برای رسیدن به خوشبختی حل این مسائل است؛ همگی بدون درک موقعیت دیگری تنها به دلایل نارضایتی خود از زندگی میاندیشند؛ نارضایتی که چارهاش لزوماً قرارگرفتن در جایگاه دیگری نیست و پس از آن هم گویی تنها شکل و نوع مشکلاتشان تغییر مییابد.
بهعبارتی دیگر زنان و دختران علیرغم رشد تحصیلاتشان بعضاً یا وارد زندگی تأهلی نشدهاند که در این صورت از وضعیتشان ناراضیاند و یا به خاطر توانمندشدن بعد از ورود در زندگی، فقط زندگی خانوادگی آنها را اقناع نمیکند و در بسیاری موارد از گرانباری نقش رنج می برند و یا همسرانشان را در حد و قواره خود نمیدانند. به این مسایل رو به رشد اعتیاد و خیانت هم اگر اضافه شود، نارضایتی صدچندان خواهد شد.
در همین راستا نگاهی به دستنوشتهها و دلنوشتههای زنانه در وبلاگهای اینترنتی شاید منبع خوب و دست اولی برای بررسی سطح رضایت زنان از زندگی باشد. برای نمونه یکی از دختران وبلاگنویس در وبلاگ خود چنین می نویسد: “چرا حوصله ندارم؟ چرا زندگی اینقدر برام تلخ و طاقتفرسا شده؟ چرا اینقدر ترسو شدم؟یه حداقلهایی تو زندگیم دارم که چسبیدم بهشون از ترس……. از ترس اینکه همینها رو هم از دست ندم و این افتضاحترین حالت ممکنه….. قرارمون این نبود….. باید تو این سن قویتر از این حرفها میبودم، من الان همون آدم بزرگیام که هر وقت تو بچگی بهش فکر میکردم، ازش توقع داشتم، قوی میدیدمش، خیلی کارا از دستش برمیومد. پس اون آدم کجاست؟ چرا اینقدر خسته است؟ چرا اینقدر ناتوانه؟ چرا اینقدر ناامیده؟ چرا اینقدر ترسوئه؟ چرا اینقدر قانع است به اینکه هیچی نداره، هیچی برای از دست دادن نداره، ولی جرأت بلندشدن از جاشم نداره….. میترسه تکون بخوره و همونها رو هم از دست بده.”
یا در نمونه دیگری زنی که چند سال از زندگی زناشوییاش میگذرد، مینویسد: “وقتی برمیگردم و پستهای پارسال همین موقع را میخوانم دلم برای خودم میسوزد… سالهای طولانی سختی را گذرانده بودم و اندک آرامشی که به دست آورده بودم برایم بسیار غنیمت بود….. خواستم تا گنجم را با شما شریک شوم و شکر نعمت به جای آورده باشم، .اما این شکر، نعمت مرا زایل کرد. امروز میبینم که عملاً چیز زیادی در زندگی من تغییر نکرده…. این من هستم که عوض شدهام و آنقدر سطح توقعم را از زندگی پایین آوردهام که هر کار خوب کوچکی برای من دلخوشی بزرگی محسوب میشود…. اما حقیقت غیر از این است. حقیقت این است که همسر من همان مرد بهانهگیر و لجباز و مغرور سالهای قبل است…. حقیقت این است که سالهاست خواستهها و آرزوهایم را در قلبم پنهان کرده و به زبان نمیآورم…. حقیقت این است که در این زندگی به مرگ گرفته شدهام تا به تب راضی شوم.”
همچنین در نمونه دیگری دختری می نویسد: “هرکسی راهکارش را ارائه میداد، دختر دلشکسته از غم معشوق دور از دسترسش اشک میریخت و من به این فکر میکردم که خیلی از ما هنوز در این سن و سال نمیدانیم چگونه دل مردی را که دوست داریم بهدست بیاوریم؛ چون همیشه فکر میکردیم او باید دل ما را بهدست بیاورد و هیچوقت از این بازی پیچیده سر در نیاوردیم. به ما یاد دادند دختر خوب خانه مینشیند تا یکی بیاید و ببردش. دختر خوب عاشق نمیشود. دختر خوب به مرد رو نمیدهد. دختر خوب بداخلاق است. دختر خوب دل ندارد. دختر خوب تسلیم است. دختر خوب سرش به درس و مشقش گرم است. دختر خوب منفعل است. حالا نسل جدید آمدهاند و تمام این قواعد را بههم ریختهاند. بیتعارف و رودربایستی، شرم و حیا؟ بروبابا! مردها هم لذت میبرند از این فضای شیطنتبار و مفرح. ما هنوز بین بایدها و نبایدها، اما و اگرها سرگردانیم.”
با توجه به نمونههای یادشده به نظر میرسد جستجو برای رسیدن به یک حس “خوشبختی مطلق تعریفنشدهای” که بیشتر ایدهآلی برگرفته از رسانهها و خواستههای جامعه و نه خود افراد در دنیای واقعی است، منجر به عدم احساس رضایت دائمی در زنان شده است
همچنین شرایط سخت اقتصادی در کنار تظاهریشدن مصرف ثروت در جامعه، بالارفتن آمار آسیبهای اجتماعی و ناامنشدن زندگی عاطفی زنان، افزایش آگاهی زنان نسبت به تفاوتهای اجتماعی، کمرنگشدن پیوندهای خانوادگی، افزایش طلاق و کاهش ازدواج، و در نهایت تنهاترشدن افراد در جامعه مدرن، همگی منجر به کاهش کیفیت زندگی، سلامت روان و رضایت از زندگی در زنان است.
بازتعریف هویت زنانه؛ مهمترین راهبرد حل تعارضات هویتی
مریم رفعتجاه؛ عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، در رابطه با راهکارهای حل تعارضات هویتی زنان در راستای ارتقای سلامت روان آنها بازتعریف هویتی زنان را بهترین رویکرد دانست و اظهار داشت: از آنجاکه هویت شرط لازم زندگی اجتماعی است و ارتباط معنادار و مستمر زنان با یکدیگر و با جامعه بدون آن ممکن نیست، تنها راهحل بازتعریف و بازسازی هویت زنان توسط خود آنهاست. از اینرو هویتیابی که پیش از این تحولات جامعه مدرن و در جامعه سنتی عمدتاً منفعلانه و مبتنی بر عوامل انتسابی بهویژه جنسیت بوده، حال تحتتأثیر عرضه انبوه منابع اجتماعی و فرهنگی هویتآفرین، وسعت یافتن روابط اجتماعی و تعلقات گروهی و آزادی و استقلال نسبی آنها در خانواده، صورتی فعالانه و غالباً آگاهانه و تأملی (بازاندیشانه) به خود گرفته است.
این استاد دانشگاه در نهایت تصریج کرد: بهنظر میرسد در بازتعریف هویت اجتماعی، تحصیلات که زنان را به منابع فرهنگی یعنی ارزشها و نگرشهای جدید و آگاهیهای بیشتر مجهز میسازد، نقشی به مراتب تعیینکنندهتر از اشتغال که تأمینکننده منابع مادی است، ایفا میکند. به علاوه موقعیت ساختاری که تأمینکننده منابع فرهنگی و مادی است، در مجموع نقشی بیشتر از هویت شخصی در بازتعریف هویت اجتماعی زنان داشته است.
اهمیت “مراقبت” در بهبود سلامت روان
همچنین رئیس انستیتو روانپزشکی مهمترین راهکار برای بهبود وضعیت سلامت روان زنان را “مراقبت” دانست و تأکید کرد: در رابطه با چگونگی بهبود این وضعیت به نظر من بهترین راهکار توجه به مفهوم “care” یا همان مراقبت است؛ چون معتقدم ما نمیتوانیم کل جامعه را تغییر بدهیم، پس بهتر است با سمینار و آموزش و کارگاه، به آگاهیرسانی به پزشکان و روانپزشکان و مددکاران و … بپردازیم.
بوالهری در نهایت گفت: باید به افراد آموزش بدهیم هرکس در هر جایگاهی که هست وظایف سازمانی خود را به عنوان استراتژی جهت جلوگیری از شیوع اختلالات روانی به بهترین شکلی انجام دهد. افراد در جایگاههای شغلی مختلف در مواجهه با افراد آسیبدیده از آنها مراقبت کرده و نسبت به مسائل چندوجهی آنها آگاه باشند. برای مثال یک پزشک متخصص جدا از تخصص درمانیاش بداند با یک زن خشونتدیده چگونه برخورد کند. در واقع واژه مراقبت ” care” شامل پیشگیری، درمان، توانبخشی، حمایت، پرستاری، بیمه و امکانات مالی در رابطه با فرد آسیبدیده می شود. این استراتژی به این میپردازد که در سه سطح هرکس وظیفه خودش را بشناسد، بداند چه سرویسی باید ارائه دهد و چه کمکی میتواند از متخصصان حوزههای دیگر بگیرد. مهرخانه
28 اردیبهشت 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]
صفحات پیشنهادی
چرا پنیسیلین دردناک است؟
دوشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۵ ۱۶ یک پزشک داروساز گفت از آنجاکه پنیسیلین حالت سوسپانسیون داشته بسیار رقیق است و حجم بالایی دارد هنگام تزریق دردناک بوده و بیمار درد زیادی را تحمل میکند دکتر طیبه اسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایسنا - منطقه همداچرا مفاصلتان ترق و تروق میکنند؟
چرا مفاصلتان ترق و تروق میکنند پژوهشگران میگویند کشف کردهاند که چه چیزی باعث ترق و تروق مفاصل هنگام به اصطلاح شکستن قولنج آنها میشود به نوشته هلثدی دلایل ایجاد این صدا مدتها مورد بحث دانشمندان بوده است بنابراین پژوهشگران کانادایی از ویدئوی ام آر آی برای مشاهده مفصل انگشمعجزه چای سبز برای خانم ها
معجزه چای سبز برای خانم ها در کسانی که 2 تا 3 فنجان چای سبز در روز حداقل 150 گرم چای در ماه می نوشیدند خطر سرطان های گوارشی 21 درصد کمتر گزارش شد و در زنانی که به مدت 20 سال به طور مداوم از چای سبز استفاده کرده بودند خطر این نوع سرطان ها 27 درصد کمتر از سایرین بود آفتاب معچرا در زمان دویدن زانو درد میکند؟
درد گرفتن زانو در زمان دویدن می تواند بسیار درد آور باشد و اگر آن را معالجه نکنیم احتمال دارد دیگر نتوانید بدوید شناسایی دلایل اصلی آن بسیار مهم است حتی اگر درد شما بحدی نیست که شمار ا از دویدن بازدارد باز هم این احتمال وجود دارد که عضلاتتان صدمه ببیند گاهی اوقات صدمهچرا نباید بعد از غذا «آب یخ» خورد؟
چرا نباید بعد از غذا آب یخ خورد آیا شما هم جزو افرادی هستید که سر غذا و بعد از آن لیوان لیوان آب یخ سر میکشید تصور میکنید اگر این کار را نکنید انگار که غذا نخوردهاید یا عطشتان فروکش نکرده است باید بدانید هر بار که بعد از غذا آب یخ سر میکشید به سلامتی خود آسیب میزنید درچرا نباید مواد شوینده باهم مخلوط شود
مواد تشکیل دهنده شوینده ها شیمیایی هستند که مخلوط آنها با هم میتواند برای سلامت بسیار زیان آور باشد روی آنها نوشته که این مواد شوینده چه ترکیباتی دارد و حتما روی آن نوشته که از مخلوط مواد شوینده های مختلف بپرهیزید چون گازهای خطرناک بوجود می آید مثلا آب ژاول و اسید زمانی کهچرا درس گرفتن از اشتباهات اینقدر مشکل است؟
چرا درس گرفتن از اشتباهات اینقدر مشکل است درس گرفتن از اشتباهات امری بسیار مهم است گاهی ما واقعیات را به نوعی در ذهن خود تغییر می دهیم که گویا اصلا مرتکب هیچ اشتباهی نشده ایم همه ما می دانیم که درس گرفتن از اشتباهات امری بسیار مهم است اما در عمل نمی توانیم به چنین گفته ای پاجرای طرح جامع نظام سلامت رضایت اکثریت مردم را جلب کرد
اجرای طرح جامع نظام سلامت رضایت اکثریت مردم را جلب کرد بیرجند - ایرنا - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت دولت با اجرای طرح جامع نظام سلامت رضایتمندی حداکثری مردم را جلب کرده است به گزارش ایرنا محمود گنجی فرد یکشنبه شب در نشست خبری افزود رسالت این طرح خدمت به مردم ایک روانشناس عنوان کرد چرا بیدلیل گریه میکنیم/ تغییرات هورمونی میتواند فرد را خشمگین کند
یک روانشناس عنوان کردچرا بیدلیل گریه میکنیم تغییرات هورمونی میتواند فرد را خشمگین کندیک روانشناس با اشاره به اینکه چرا بیدلیل گریه می کنیم گفت تغییرات هورمونی میتواند سبب بروز علایمی مانند احساس خشم گریه بیدلیل سردرد و خستگی شود دلبر نیروشک در گفتوگو با خبرنگاروااای... آخه چرا اینقدر خیس از عرق میشم من؟
راهکارهای مقابله با تعریق زیاد و کاهش بوی بد آن وااای آخه چرا اینقدر خیس از عرق میشم من جام جم سرا- برای شما هم پیش آمده که صبح زود به حمام بروید لباسهای تمیز بپوشید و برای انجام کارهای روزانه از خانه خارج شوید ولی چند ساعت بعد احساس کنید خیس عرق شدهاید و لباسهایتان همخانمها قبل از ورزش چه بنوشند
رایان پیر نویسنده و متخصص تغذیهی ورزشی معتقد است که اگر قبل از ورزش نوشیدنی مفیدی بنوشید انرژی زیادتری خواهید داشت و خسته نمی شوید و میتوانید بیشتر ورزش کنید و پس از ورزش هم بدنتان سریعتر ریکاوری خواهد شد هیچ نوشیدنی وجود ندارد که برای همهی خانمها به بهترین شکل و بطور یمهمترین دانستنی ها در مواقع اورژانسی
یادگیری و دانستن این نکات مهم در هنگام بروز انواع سانحه ها برای همه افراد امری ضروری و واجب است تا حالا شده از خود سوال کنید اگر حادثه به سراغ ما هم آمد چه اگر خودمان درگیر سانحهای شدیم اگر با مصدومان یک تصادف مواجه شدیم چه کار باید بکنیم در ادامه نکات مهمی را برای شما جچرا پس از خوردن بستنی سرمان درد میگیرد؟
ممکن است تاکنون برای شما نیز پیش آمده باشد که با خوردن بستنی سرتان درد گرفته باشد دلیل این امر چیست به تازگی انجمن بینالمللی سردرد IHS علت اصلی وجود نوعی کرختی مغز هنگام خوردن بستنی را شناسایی کرده است گفتنی است این پدیده معمولا زمانی رخ میدهد که بر اثر سرمای شدید بستنی رگتشنج کودکان، چرا و چگونه رخ میدهد
علائم و راهکارهای اورژانسی بیماری اطفال تشنج کودکان چرا و چگونه رخ میدهد جام جم سرا- تشنج نوعی تغییر در حرکت و رفتار بیمار در زمان محدود است که در ۱۰ درصد کودکان نیز رخ میدهد تشنج در کودکان میتواند علامتی از بیماریهای جدی سیستمیک یا عصبی باشد که نیازمند بررسی و درمان است تچرا پیشگیری از آلرژی بینی اهمیت دارد؟
شنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸ ۳۴ یک فوق تخصص آسم و آلرژی با اشاره به اینکه آلرژی بینی یکی از شایعترین حساسیتها در فصل بهار است گفت اهمیت پیشگیری در آلرژی نسبت به سایر بیماریها 2 برابر است زیرا میتواند زمینه ساز بروز آسم باشد دکتر حبیب سهیلی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامتچرا برخی زنان رفتاری مردانه دارند؟
روانشناسی آنیموس و آنیما در زنان و مردان چرا برخی زنان رفتاری مردانه دارند جام جم سرا- گوناگونی نقش زنان در زندگی به عنوان همسری وفادار مادری مهربان و کارمندی وظیفهشناس یا مدیری موفق امروزه جایگاه ویژهای پیدا کرده اما به نظر میرسد با مدرنیته شدن جوامع صنعتی در زنان امروزی نچرا خواب با چشم من قهر کرده؟
چرا خواب با چشم من قهر کرده نیاز به خواب در سنین متفاوت متغیر است هرچه سن انسان بالاتر می رود خواب کمتر می شود فرد بزرگسال به حدود 9-7 ساعت خواب در شبانه روز نیاز دارد هفته نامه سلامت - دکتر خسرو صادق نیت فلوشیپ اختلال های خواب رئیس مرکز تحقیقات اختلال های خواب شغلی نیاز-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها