واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مشاوره کنگره آمريکا: احتمال دارد باز هم حملاتي موضعي به سوريه صورت بگيرد
ولید فارس در ادامه گفت باراک اوباما با عملیات زمینی به معنای به کارگیری تعداد زیادی نیروها برای مقابله با دولت اسلامی مخالف است. اما رئیس جمهور مجوز عملیات موضعی -همچون مورد اخیر- چه در سوریه، چه در عراق و چه در دیگر مناطق دنیا را صادر می کند.
کد خبر: ۵۰۰۷۵۳
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۰:۱۵ - 17 May 2015
مشاوره کنگره آمریکا گفت احتمال دارد باز هم حملاتی موضعی به سوریه صورت بگیرد.
ولید فارس در گفتگوی تلفنی با شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار درباره اهداف عملیات آمریکا در خاک سوریه که منجر به کشته شدن یکی از سرکردگان ارشد گروه تروریستی داعش شد، توضیح داد اهداف زیادی در پشت این عملیات قرار داشت که برخی از آنان اعلام شده است. آمریکا عضو ائتلاف علیه «دولت اسلامی» است و ابو سیاف مسئول میادین نفتی بود. اما اهداف مهمتری نیز وجود دارد. اینگونه که پیداست ابوسیاف و همسر او اطلاعات زیادی درباره ساختار گروه دولت اسلامی، منابع مالی آن و همچنین تجارت برده داشتند. احتمالاً این مورد نیز یکی از دلایل اصلی این عملیات بوده است.
مجری گفت: اگر هدف کسب اطلاعات بوده، پس باید گفت عملیات شکست خورده است. چون ابوسیاف زنده نیست.
مشاور کنگره آمریکا پاسخ داد بله. اما ظاهراً اطلاعات نه در اختیار ابوسیاف بلکه در اختیار همسرش بوده که دستگیر شده است. همچنین برخی مولفه های فنی در جریان تهاجم از محل جمع آوری شده است.
ولید فارس افزود این نخستین باری است که پنتاگون از عملیاتی زمینی در سوریه خبر می دهد. سیاست دولت اوباما مبتنی براین است که در عراق و سوریه عملیات زمینی انجام نشود. آمریکا می خواهد مجوز دولت قانونی این کشورها را داشته باشد. مسلماً دولت بشار اسد چنین مجوزی را نمی دهد. اما دولت عراق شریک آمریکا محسوب می شود.
مشاور کنگره آمریکا در پاسخ به این پرسش که «آیا می توان از این پس انتظار داشته باشیم بازهم عملیات زمینی نظامیان آمریکایی در سوریه صورت بگیرد؟»، گفت: این مسئله ای است که هم اکنون در واشنگتن بر سر آن بحث است و اعضای کنگره این پرسش را مطمئناً با دولت در میان می گذارند. پرسش این است که آیا عملیات اخیر اتفاقی استثنایی بوده است که هدف از آن کسب اطلاعات است یا اینکه می توان آن را سرآغاز حملاتی دیگر دانست؟ من بیشتر فکر می کنم حملاتی دیگر رخ می دهد اما نمی توان آن را سرآغاز یک عملیات گسترده زمینی دانست. زیرا چنین اتفاقی بدان معناست که آمریکا نیروهای زمینی خود را به کار می گیرد و این، برخلاف میل رئیس جمهور است.
ولید فارس در ادامه گفت باراک اوباما با عملیات زمینی به معنای به کارگیری تعداد زیادی نیروها برای مقابله با دولت اسلامی مخالف است. اما رئیس جمهور مجوز عملیات موضعی -همچون مورد اخیر- چه در سوریه، چه در عراق و چه در دیگر مناطق دنیا را صادر می کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]