واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: قابل توجه والدین ؛
مراقب نوجوانانتان در استفاده از موبایل و اینترنت باشید
سنین نوجوانی آغاز بلوغ روحی،جسمی و اخلاقی کودکان است دوران نوجوانی دوران گذار از کودکی به بزرگسالی است .افراد این سنین با سؤالات متعددی راجع به محیط پیرامون خود مواجه هستند که برای رسیدن به جواب از هیچ کوششی دریغ نمینمایند.
به گزارش سرویس فضای مجازی باشگاه خبرنگاران؛با توجه به ناشناخته و گسترده بودن فضای مجازی و اینترنت و وجود تهدیدات،والدین فرزندان باید با نشان دادن مسیر صحیح پیشرفت با نظارت دوستانه و همراه با عطوفت آنها را از خطرات احتمالی که نوجوانان در این برهۀ حساس با آن رو به رو هستند محافظت و صیانت نمایند.در ادامه توصیه هایی در این زمینه آورده شده است که به کارگیری آنها می تواند برای شما والدین مفید واقع شود.
• هیچگاه برای ایجاد محدودیت و دستهبندی دیر نیست. فرزند شما ممکن است فکر کند که به اندازه کافی بزرگ شده است و به بلوغ فکری رسیده است اما قطعاً آنها هنوز نیاز به راهنمایی و ارشاد دارند.
• ممکن است شما فکر کنید که فرزند شما در زمینه تکنولوژی و فنآوری از شما بیشتر میداند و احتمال اینکه فکر شما در ست باشد زیاد است. شما همانطور که اطلاعاتتان را در مورد کسب و کارتان را به روز میکنید باید در مورد اطلاعات مورد نیاز در مورد فرزندانتان بحث و گفتگو کنید و اطلاعات لازم و به روز را کسب کنید.
• با فرزندانتان بهصورت رک و بدون تعارف در مورد محتوا و مسائل که در فضای مجازی استفاده میکنند صحبت کنید. مسائلی همچون سلامتی، تصاویر مختلف افراد، روابط بین افراد و ... آنها ممکن است که اطلاعات نادرست و اشتباه بدست آورند که باعث آسیب زدن به زندگی آنها شود.
• برنامه کنترل والدین را با توجه به سن و میزان بلوغ فرزندتان در صورت لزوم تنظیم کنید.ممکن است آنها از شما بپرسند که مگر به آن اندازه کافی اطمینان ندارید تا برنامه کنترل والدین را خاموش کنید، اما نیاز است قبل از هر گونه توافق با آنها به دقت در مورد قواعد رفتار آنلاین فکر کنید.
• فرزندانتان را از خطرات و مشکلات ناشی از ارسال مطالب غیراخلاقی و همچنین استفاده نامناسب از وب کم آگاه نمایید.
• برای خرید نرمافزارها،بازی و همچنین دانلود اپلیکشن ها با فرزند خود بودجهای تعیین و توافق کنید و اجازه دهید که خود او مسئولیت کنترل این بودجه را داشته باشد. به آنها اجازه ندهید که به کارت بانکی شما و اطلاعات مالی شما دسترسی را داشته باشند.
• مواردی همچون کپیرایت، سرقت ادبی و دیگر مسائل قانونی آشنا کنید تا دچار مشکل نشوند.
• اگر فرزند شما دارای این توانمندی است که میتواند به سیستمهای دیگر نفوذ کند و عمل هک را انجام دهد و به اطلاعات محرمانۀ آنها دسترسی داشته باشد با این این عمل در این گروه سنی بسیار نادر است اما ممکن است که وجود داشته باشد بنابراین نیاز است که او را از عواقب و خطرات این کار آگاه سازیم.
منبع : پلیس فتا
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
جایگاه ایران در سرعت اینترنت دنیا چند است؟
دانلود کنید: کاربردیترین نرم افزارها و جالبترین بازیها در هفتهای که گذشت
نرخ جدید اینترنت همراه اول اعلام شد
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]