تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى كه براى زنده كردن حق يك مسلمان، شهادت حقّ بدهد، روز قيامت در حالى آورده مى‏...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819104950




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

30 کارخانه داروسازی در کشور در حال احداث است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: 30 کارخانه داروسازی در کشور در حال احداث است شهرکرد- ایرنا- معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رییس سازمان غذا و دارو گفت: هم اینک 30 کارخانه داروسازی در کشور در دست ساخت است.


رسول دیناروند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در شهرکرد افزود: پیش بینی می شود تا پایان امسال، از این تعداد پنج کارخانه به بهره برداری برسد.
وی با بیان اینکه هم اینک محدودیت ظرفیت تولید دارو در کشور وجود ندارد، اظهار کرد: تمام خطوط تولید دارو هم اینک با ظرفیت مازاد بر نیاز کشور فعال است.
وی گفت: راه اندازی کارخانه های داروسازی جدید از دو نظر برای صنعت داروسازی کشور حائز اهمیت است، یکی اینکه ظرفیت توسعه صادرات دارو را افزایش می دهد و دیگراینکه با فناوری بالاتر و شرایط بهینه تر، داروی تولیدی وارد بازار می شود.
دیناروند اظهار کرد: راه اندازی این کارخانه ها با افزایش کیفیت داروها به نوسازی صنعت داروسازی که در کشور ما یک صنعت نوپا نیست نیز کمک می کند.
هم اینک 150 کارخانه داروسازی در زمینه تولید مواد اولیه دارویی، بسته بندی دارویی و مواد ساخته شده و فرومولاسیون دارو فعالیت می کنند.
رییس سازمان غذا و دارو گفت: هم اینک برخی از شرکت های داروسازی در کشور در حوزه فناوری برتر مثل بیوتکنولوژی فعالیت می کنند و در حال تلاش برای ثبت داروهایشان در کشورهای اروپایی هستند.
دیناروند اظهار کرد: هم اکنون واردات دارو نسبت به سال قبل کمترین میزان را داشته و امید است با افزایش نظارتها و کنترل های واردات دارو، رقم واردات را به کمترین میزان خود برسانیم.
وی افزایش صادارات دارو را یکی از مهمترین برنامه های و اولویت های امسال عنوان کرد و گفت: پارسال بالاترین میزان صادرات دارو از کشور را داشتیم.
به گفته دیناروند، میزان صادرات دارو در سال گذشته از کشور را 185میلون دلار بوده است که پیش بینی می شود این میزان در سالجاری از مرز 300 میلیون دلار نیز عبور کند.
وی در ادامه، حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج را یکی دیگر از برنامه های وزارت بهداشت برشمرد و گفت: پارسال 300 قلم داروی گرانقیمت بیماران خاص و صعب العلاج را در حمایت مازاد خود داشتیم و سهم پرداختی بیماران را کم کردیم که این حمایتها امسال نیز ادامه پیدا می کند.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هم اکنون 310 قلم دارو مشمول حمایت مضاعف وزارت بهداشت است که این داروها از نظر هزینه یک سوم کل بازار داروی کشور را تشکیل می دهد.
دیناروند اظهار کرد: هزینه کل بازار داروی کشور 11هزار میلیارد تومان است که 310 قلم دارو سه هزار و 500میلیارد تومان هزینه را تشکیل می دهد که عمده این مبلغ را بیمه و سازمان های بیمه گر می پردازند.
به گزارش ایرنا، معاون وزیر بهداشت و درمان برای بازدید از امکانات درمانی استان چهارمحال و بختیاری به شهرکرد سفر کرده است.
7360/6027



19/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 309]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن