واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
سبحاني نيا: مجلس آماده مقابله به مثل در برابر سنگاندازي کنگره است
عضو هيأت رئيسه مجلس، با بيان اينکه در صورت سنگاندازي کنگره آمريکا، مجلس شوراي اسلامي آماده تقابل به مثل در بحث مذاکرات هستهاي است، گفت: جمهوري اسلامي و تيم مذاکرهکنندههستهاي کشورمان به هيچ عنوان زير بار اقدامات و فشارهاي طرف آمريکايي نميروند.
روز نو : عضو هيأت رئيسه مجلس، با بيان اينکه در صورت سنگاندازي کنگره آمريکا، مجلس شوراي اسلامي آماده تقابل به مثل در بحث مذاکرات هستهاي است، گفت: جمهوري اسلامي و تيم مذاکرهکنندههستهاي کشورمان به هيچ عنوان زير بار اقدامات و فشارهاي طرف آمريکايي نميروند.
به گزارش روز نو، حسين سبحاني نيا در واکنش به تصويب طرح نظارت کنگره بر توافق احتمالي هستهاي از سوي سناي آمريکا، گفت: قطعا اين اقدامات آثار منفي را بر روند مذاکرات هستهاي بهدنبال دارد و مصوبه اخير نشان ميدهد که آمريکا بهعنوان يکي از اعضاي گروه 1+5 بار ديگر سياست چماق و هويج را در پيش گرفته است.
نماينده مردم نيشابور در مجلس شوراي اسلامي، با انتقاد از سياستهاي دو گانه آمريکا در مذاکرات هستهاي، افزود: با توجه به سوابق تاريک آمريکا، خوشبختانه جمهوري اسلامي با هوشياري اقدامات مجموعه نهادهاي آمريکا را زير نظر دارد، از طرف ديگر مصوبه اخير سنا هيچ خللي بر اراده و مواضع ايران در مذاکرات ندارد، زيرا اختلاف کنگره و دولت آمريکا يک موضوع داخلي بوده و آنها بايد اين مسائل را حل و فصل کنند.
وي ادامه داد: به طور حتم سنگاندازي کنگره آمريکا که آنها عنوان نظارت بر توافق را گذشتهاند، موجب خروج ايران از مذاکرات هستهاي مي شود، زيرا جمهوري اسلامي به هيچ وجه پا بر روي خطوط قروز خود نميگذارد.
سبحاني نيا با اعلام اينکه در صورت سنگاندازي کنگره آمريکا، مجلس شوراي اسلامي آماده تقابل به مثل در بحث مذاکرات هستهاي است، افزود: پروتکل الحاقي و طرح نظارت بر توافق هستهاي از ابزارهاي مجلس است که قطعا در صورت نياز نمايندگان به جديت تمام به آن ورود مي کنند.
عضو هيأت رئيسه مجلس، ادامه داد: به طور حتم جمهوري اسلامي و تيم مذاکرهکنندههستهاي کشورمان به هيچ عنوان زير بار اقدامات و فشارهاي طرف آمريکايي نميروند و قطعا در صورت مانع تراشي و سنگاندازي از سوي کشورهاي غربي اقدام به تقابل به مثل ميکند.
سناي آمريکا روز پنجشنبه اين لايحه را با راي اکثريت قاطع آراء يعني 98 راي موافق در برابر يک راي مخالف تصويب کرد. اکنون نوبت مجلس نمايندگان آمريکاست که اين لايحه را به راي بگذارد و اين کار تا هفته آينده انجام خواهد شد.
اين لايحه به کنگره 30 روز زمان مي دهد تا پس از دستيابي ايران و مذاکره کنندگان به يک موافقتنامه هسته اي ، آن را بررسي کند. در اين مدت اوباما اجازه نخواهد داشت تحريم هاي آمريکا عليه ايران را که به تصويب کنگره رسيده است به طور موقت ناديده بگيرد.
منبع: خانه ملت
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]