واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
مهاجرت کارگران مکزیکی به دلیل افزایش بردهداری در این کشور
از سال 2006 تاکنون 47 هزار کارگر از 362 جامعه بومی مکزیک به دلیل نظام بردهداری حاکم بر این کشور و به دنبال جستوجوی فرصتهای جدید از زادگاه خود مهاجرت کردهاند.
به گزارش خبرنگار دفتر منطقهای خبرگزاری فارس در آمریکای لاتین به نقل از «تلهسور»، از سال 2006 تا به امروز 47 هزار کارگر روزمزد زن و مرد از 362 جامعه بومی مکزیک به دلیل نظام بردهداری حاکم بر این کشور و تحقیر و استثمار توسط کارفرمایان خود، به منظور جستوجوی فرصتهای جدید از زادگاه خود مهاجرت کردهاند.
بردهداری از طریق استثمار و نقض حقوق انسانی کارگران بخش کشاورزی مکزیک یکی از بزگترین مشکلات پیش روی این کشور بوده که آمار و ارقام نشان دهنده قربانی شدن 266 هزار و 900 نفر از این جرایم هستند.
«مارگاریتا نمسیو» هماهنگ کننده امور مهاجران در مرکز حقوقبشر «تلاچینویان» مکزیک در این مورد گفت: بد رفتاری با کارگران منجر به افزایش مهاجرت آنها برای پیدا کردن کار با درآمد بالا به آمریکا میشود.
وی ضمن اظهار تاسف از وضعیت بردهداری در مکزیک که باعث شد این کشور در سال 2014 تبدیل به اولین کشور آمریکای لاتین با بالاترین نرخ جهانی بردهداری شود تصریح کرد که هدف جوامع کارگر تامین نیازهای اساسیشان بوده و از آنجایی که اکثر اوقات از عهده تامین این نیازها بر نمیآیند مجبور به ترک زادگاه خود میشوند. نمسیو ضمن اشاره به رتبه اول مهاجرت داخلی در ایالت گررو (در جنوب مکزیک) و درصد بالای زاغه نشینی در این ناحیه گفت: باید دلایل بالای این پدیده در این ناحیه را مورد بررسی قرار دهیم. وی همچنین اعلام کرد که 81 شهرداری در این کشور آمار بسیار بالایی از زاغه نشینی را گزارش میدهند و این امر بسیار تاسف بار است. 11 میلیون بومی ساکن در مکزیک که 80 درصد آنها بر روی مزارع کار میکنند فاقد هیچگونه قرار داد کاری و برخورداری از حقوق کارگران میباشند.
« آبل باررا» رئیس مرکز حقوق بشر «تلاچینویان» نیز نبود فرصتهای مناسب را یکی از عوامل مهم بازگشت بردهداری و بد رفتاری با کارگران مکزیکی دانست.
وی تصریح کرد: فقر، زاغه نشینی و عدم وجود مشاغل رسمی که در جوامع روستایی و بومی متداول بوده، آسیب پذیری کارگران مهاجر بخش کشاورزی را افزایش میدهد.
بیش از هفتصد هزار کارگر مکزیکی از ایالتهایی همچون «گررو»،« اوآکساکا»، «چیاپاس»، «وراکروز» و «هیدالگو»به دلیل فقر مجبور به کار در مزرعههای شمال این کشور شده و در ازای 12 تا 15 ساعت کار روزانه دستمزد بسیار کمی دریافت میکنند. در 17 ایالت مکزیک استثمار کارگران مهاجر و محلی ثبت شده و فقر کارگران مکزیکی را مجبور به 15 ساعت کار روزانه میکند. انتهای پیام/
94/02/17 - 13:49
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 76]