تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در هيچ كارى به مردم اميد نبندد و همه كارهاى خود را به خداى عزوجل واگذارد، خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819077518




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- تبلیغات انتخاباتی سناتور آمریکایی: جلوی توافق بد را می گیریم


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: تبلیغات انتخاباتی سناتور آمریکایی: جلوی توافق بد را می گیریم تهران - ایرنا - "تد کروز" سناتور آمریکایی در ادامه مخالفت های خود با توافق نهایی هسته ای میان ایران و آمریکا که به بخشی از پروژه تبلیغات انتخاباتی اش تبدیل شده ،در روزنامه واشنگتن تایمز نوشت که اولویت نخست سنا باید جلوگیری از انعقاد یک توافق بد با ایران باشد.


به گزارش ایرنا، این عضو کمیته نیروهای مسلح سنا که تصمیم به نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا گرفته است، در تفسیری در این روزنامه همسو با سایر همقطاران خود مدعی شد امروز هیچ خطری بیش از خطر توافق هسته ای ایران، منافع ملی آمریکا را تهدید نمی کند.
سنا هم اکنون در حال بررسی "پیمان مرور توافق هسته ای ایران" است که به پیمان "کورکر- کاردین" هم مشهور است و صراحت دارد بر اینکه هر توافقی با ایران الزاما باید به کنگره ارائه شود.
این سناتور جمهوریخواه با بهره برداری تبلیغاتی از مذاکرات هسته ای به عنوان موضوعی پرمخاطب و رسانه ای، افزود: نیت بنیادین تصویب این پیمان، اهدافی نیک بود و من از پیشرفت آن در کمیته مورد نظر در سنا حمایت کردم.
وی مدعی شد: من از هر چیزی که جلوی سراسیمه دویدن دولت "اوباما" به سمت نهایی کردن توافق با ایران و به خطر افتادن امنیت ملی آمریکا را بگیرد، حمایت می کنم و در سنا هم با جدیت و تمام نیرو برای اعمال یک اصلاحیه مهم و حیاتی بر این قانونگذاری فشار وارد می آورم.
کروز تصریح کرد: اگر این اصلاحیه تصویب نشود و طرح فوق اصلاح نگردد، بعید است من از آن حمایت کنم. فعلا اوباما این حق قانونی را دارد که تحریمهای ایران را تعدیل و طبق نص صریح قانون اساسی با هر کشور خارجی درمورد هر توافقی که دوست دارد مذاکره کند.
به گفته وی، لزوم توجه به این نکته ضروری است که هر توافق خارجی که قوانین آمریکا را محدود کند، فقط و فقط دو راه فرعی برای دور زدن قانون اساسی ما وجود دارد "یا این توافق در قالب یک پیمان به سنا عرضه شود که تصویب آن مستلزم 67 رای سناست و یا اینکه این توافق در قالب قانون تسلیم سنا شود و اکثریت آراء مجلسین نمایندگان و سنا را برای تصویب بدست آورد و سپس آن را در قالب قانون امضا کند".
این سناتور جمهوریخواه گفت: اوباما با این الزامات قانون اساسی اصطکاک پیدا کرده و توافق فعلی هسته ای ایران آنقدر فاقد صلاحیت های فوق است که اوباما هم خوب می داند نمی تواند برای دور زدن قانون اساسی جهت تصویب آن، حتی متوسل به تبصره های فوق شود.
وی اظهار داشت: اوباما اعلام کرده است که بی میل نیست کنگره را دور بزند. شاید او در اندیشه آن است که از سازمان ملل بخواهد توافق را تائید کند اما سازمان ملل هم فاقد آن صلاحیتی است که الزامی را بر قوانین آمریکا تحمیل کند.
این سناتور جمهوریخواه اضافه کرد: اگر این توافق در قالب یک پیمان و یا یک قانون موضوعه مدون نشود، قطعنامه سازمان ملل نمی تواند الزامی را به رییس جمهوری آینده آمریکا تحمیل کند.
به گفته وی، "پیمان کورکر - کاردین" رئیس جمهوری را مکلف می سازد توافق با ایران را تسلیم کنگره کند و سپس تصریح می کند که کنگره می تواند قطعنامه ای را برای رد توافق تصویب کند و در حقیقت توافق را بکشد.
کروز گفت: این امکان وجود دارد که دمکراتها یک چنین قطعنامه ای را به اطاله کشند و مانع از تصویب آن شوند که این موضوع به کسب 60 رای موافق سنا نیاز دارد.
عضو کمیته نیروهای مسلح سنا تصریح کرد: حتی اگر هم بنا شود هر دو مجلس کنگره، قطعنامه ای را برای رد توافق تصویب کنند، اوباما می تواند آن را وتو کند. در آن شرایط، خنثی ساختن وتوی اوباما مستلزم کسب دو سوم آرای مجلس نمایندگان و دو سوم آرای مجلس سناست. اگر این اکثریت بدست نیاید، توافق بد رییس جمهوری با ایران اجرایی خواهد شد.
این سناتور مخالف دولت اوباما اظهار داشت: طرح مشهور به کورکر- کاردین برای عدم تصویب توافق، همه فرض ها و حدسیات معمولی را به هم می ریزد. برای آنکه اجازه ندهیم توافق هسته ای ایران به تصویب برسد، لازم نیست رییس جمهوری 67 رای سنا را به دست آورد، بلکه باید 67 رای سنا را کسب کنیم تا اجازه ندهیم این توافق امضا شود.
وی افزود: پس چرا قانون گذاری فعلی این قدر ضعیف است؟ چون هزینه جلب حمایت سناتورهای دمکرات جلوی قانونگذاری را گرفته و این موضوع کاملا بی معناست.
این عضو کمیته نیروهای مسلح سنا گفت: قانون گذاری در این زمینه واجد دو اثر است؛ خست آنکه فرصت یک رای گیری نمایشی را به سناتورهای دمکرات می دهد تا در لوای آن وانمود کنند در قبال ایران سخت گیرند و بعد هم به صورت تاکتیکی آن را تصویب کنند. دوم آنکه این قانونگذاری تضمین می دهد که توافق بد اوباما با ایران به اعتبار خود باقی خواهد ماند.
به گفته وی، طبق اصول اعلام شده توافق، ایران سانتریفیوژهای هسته ایش را حفظ می کند، غنی سازی اورانیوم را حفظ می کند، به پیشرفت های نظامی خود نیز ادامه می دهد و صاحب میلیاردها دلار خواهد.
کروز اظهار داشت: من و سناتور "پت تومی" اصلاحیه ای را برای تغییر میدان قدرت و بازگشت آن به جایی که به آن تعلق دارد، یعنی کنگره معرفی کردیم. اگر رئیس جمهوری نتواند اکثریت آرای مجلسین کنگره را به دست آورد، مطلقا تخفیف در تحریمها هم در کار نخواهد بود.
وی افزود: بدون این اصلاحیه، سند کورکر- کادین ظاهرا زیانش بیش از سودش خواهد بود و سرپوشی سیاسی برای یک توافق بد با ایران خواهد بود. شاید اوباما هم با علم به این موضوع از قانونگذاری در این زمینه حمایت می کند.
این سناتور جمهوری خواه تصریح کرد: اوباما یک قیاس ضد و نقیض کذب را مطرح می کند و می گوید "شما یا موافق توافق با ایران هستید یا جنگ طلبید".
وی با تایید دیدگاه "بنیامین نتانیاهو " نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه "یک توافق بد، بدتر از توافق نکردن است"، گفت: کورکر- کادین یک توافق بد است که راه را برای توافقی بدتر با ایران هموار می سازد و در ژانویه 2017 آمریکا دارای رئیس جمهوری جدید خواهد شد .
کروز اضافه کرد: اگر آقای اوباما با ایران به توافقی بد برسد و اجماع بین المللی را برای تحریمهای سخت تر ایران در هم بشکند، در آن صورت اعمال مجدد تحریمها بعید به نظر می رسد و دست زدن به این کار ماهها و بلکه سالها به طول می انجامد و دیگر امکان جلوگیری از خلق یک ایران هسته ای وجود نخواهد داشت.
عضو کمیته نیروهای مسلح سنا در ادامه تندروی های خود مدعی شد: بنا براین رییس جمهوری آینده آمریکا دو راه بیشتر پیش رو نخواهد داشت یا تسلیم ایرانی شود که هسته ای است و آن را متعاقبا علیه آمریکا و متحدانش نشانه خواهد رفت و یا اینکه یک حمله نظامی هدفمند برای منهدم ساختن ظرفیتهای هسته ای ایران انجام دهد.
وی تصریح کرد: این توافق اوباماست که این دو گزینه واقع بینانه را در سال 2017 پیش پای رییس جمهوری آینده آمریکا قرار خواهد داد. بر مبنای همین ارزیابی ها، سنا باید جلوی این توافق را بگیرد.
اروپام**1591**1485**1479**1572**1701



16/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن