واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قم غرق در نور و سرور در سالروز میلاد مظهر حق و عدالت قم - ایرنا - شهر مقدس قم در سالروز میلاد خجسته امام اول شیعیان حضرت علی (ع) مظهر حق و عدالت غرق در نور و سرور شد.
به گزارش ایرنا ، مردم متدین و ولایت مدار قم از شب گذشته با برپایی آیین های جشن و سرور و پخش نقل و شیرینی ، عشق و ارادت خالصانه خود را نسبت به آن امام همام نشان دادند.
حرم کبریایی حضرت فاطمه معصومه (س) نیز پذیرای خیل گسترده زائرانی است که برای عرض ارادت و تبریک به آن حضرت ، در این مکان مقدس حضور یافته ودر آیین های جشن و سرور شرکت کرده اند.
آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) نیز برنامه های مختلف جشن و سخنرانی در خصوص زندگانی گهربار آن امام همام را تدارک دیده که با حضور گسترده زائران و مجاوران کریمه اهل بیت(س) درحال برگزاری است.
ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت (ع) همچنین با برگزاری آیین های جشن و سرور در مساجد ،تکایا و مقابر امامزادگان نیز عشق وارادت خالصانه خود را به امام علی (ع) نشان دادند.
در بیوت آیات عظام تقلید و دفتر رهبر معظم انقلاب نیز به همین مناسبت مجالس جشن ترتیب یافته و سخنرانان گوشه هایی از زندگانی آن امام همام را بیان کردند.
مسلمانان خارجی مقیم قم نیز با برگزاری آیین های جشن و سرور به شیوه سنتی ، نسبت به خاندان عصمت و طهارت(ع) بویژه حضرت امام علی (ع) ادای احترام کردند.
مردم قم همچنین در هر کوی و برزنی با آذین بندی و چراغانی ، ایستگاه های صلواتی در نقاط مختلف شهر برپا کرده و این عید بزرگ را به یکدیگر تبریک می گویند.
**حضرت علی(ع) 10 سال پیش از بعثت متولد شد و پس از شش سال در اثر قحطی که در مکه اتفاق افتاد بنا به در خواست پیغمبر اکرم (ص) از خانه پدر به خانه آن حضرت نقل مکان کرد و تحت سرپرستی و پرورش مستقیم ایشان درآمد.
حضرت علی(ع) پس از برگزیدن شدن حضرت محمد(ص) به پیامبری، نخستین فردی بود که به اسلام ایمان آورد و در مدت سه سال دعوت مخفیانه و پس از آن دعوت آشکار به اسلام ایشان را در مسیر سنگین رسالت یاری رساند.
پس از هجرت پیامبر اسلام(ص) به مدینه مسلمانان شاهد جانبازی و فداکاری حضرت علی(ع) در میدان جهاد و ضبط و نگارش آیات قرآن کریم به وسیله ی ایشان شدند. آن حضرت آیه های قرآن را با دقت فراوان می نگاشتند و به همین دلیل این امام همام را از کاتبان وحی و حافظان قرآن به شمار می آورند.
همچنین در این زمان حضرت محمد(ص) فرمان اخوت و برادری مسلمانان را صادر کردند و با امیرالمومنان(ع) پیمان برادری و اخوت بستند.
پیامبر اکرم(ص) پس از پایان مراسم حج در آخرین سال زندگانی پر برکتشان، در هنگامه بازگشت خویش در غدیرخم در نزدیکی جحفه به کاروانیان دستور توقف دادند، حضرت محمد(ص) در آن لحظه به فرمان پروردگار باید رسالت خویش را به سرانجام می رساندند.
سرانجام دشمنان خاندان اهل بیت(ع) وجود مطهر امیرالمومنان را بر نتافتند و در پی قتل ایشان برآمدند و این گونه ابن ملجم مرادی از گروه خوارج در نوزدهم رمضان 40 هجری در هنگام انجام فریضه الهی آن امام همام را مجروح کرد و حضرت علی(ع) پس از 2 روز در بیست و یکم رمضان به شهادت رسیدند و جهان اسلام را سوگوار فراق خویش کردند. ک/4
7403/ 6133/ 6075
12/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]